ελληνική μουσική
  356 online   ·  210.979 μέλη

  Ταίριασμα με προτεινόμενα Μέλη (νέα δυνατότητα)

  jorge
  28.04.2023, 13:34

  Ίσως να το παρατηρήσατε ήδη!

  Πλέον το MusicHeaven προτείνει σε κάθε μέλος άλλα μέλη, βάσει... ταιριάσματος. Τα προτεινόμενα για εσάς μέλη τα βλέπετε στην αρχική σελίδα, στη λίστα φίλων και στην επιλογή Προτεινόμενα Μέλη.

  Λαμβάνονται υπόψη η απόσταση, η ενασχόληση με τη μουσική και τα μουσικά όργανα. Όλα αυτά τα παίρνει από το ΠΡΟΦΙΛ μας, άρα αν δεν τα έχεις συμπληρώσει, να το κάνεις, ώστε να σε ταιριάζει με σχετικά μέλη.

  Ταίριασμα με μουσικά ενδιαφέροντα

  Το μεγαλύτερο ταίριασμα δίνεται σε μέλη που έχουν ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΟΥΜΕΝΑ μουσικά ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα αν στο προφίλ σου έχεις δηλώσει Συνθέτης, θα ταιριάξει περισσότερο με έναν Στιχουργό, παρά με κάποιον Ηχολήπτη. Ο Ηχολήπτης θα ταιριάξει περισσότερο με Ιδιοκτήτη Μουσικής Σκηνής ή με Μουσικό Παραγωγό. Αν έχεις δηλώσει πως ασχολείσαι με το Τραγούδι, θα σε ταιριάξει με όσους δηλώνουν Μουσικός ή και σε Διευθυντές Δισκογραφικών ή και σε Καθηγητές Φωνητικής. Αν δηλώνεις Χορωδός, θα σου προτείνει Διευθυντές Χορωδιών. Αν είσαι Ιδιοκτήτης Ωδείου, θα σου προτείνει Καθηγητές Μουσικής κ.α.

  Υπάρχουν πολλά τέτοια ζεύγη, που λαμβάνονται υπόψη από το σύστημα, ώστε οι προτάσεις που θα παίρνεις να σου ταιριάζουν.

  Ταίριασμα με μουσικά όργανα

  Και εδώ το ταίριασμα γίνεται με όργανα που συμπληρώνουν αυτά που παίζεις. Αν παίζεις μπουζούκι, θα σου προτείνει κιθαρίστες ή κάποιον που παίζει μπαγλαμά. Αν παίζεις ηλεκτρική, θα σου προτείνει μπασίστες, ντράμερς κλπ. 

  Θα γίνει προσπάθεια να βελτιώνεται με τον καιρό, επομένως τυχόν σχόλια ή σκέψεις ή προτάσεις είναι καλοδεχούμενες.


  limperiandigone
  18.10.2023, 21:33

  Χωρίς παρεξήγηση Γιώργο, εμένα μου βγάζει ότι ταιριάζω μαζί σου, καμία σχέση βέβαια, μια και έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας! Χαχαχα Εκτός των άλλων, οι μουσικές μου προτιμήσεις δεν συμπίπτουν με τις δικές σου! Πάντως, όλα καλά! Να΄σαι καλά, και εύχομαι να ταιριάξουν τα υπόλοιπα μέλη!!!