ελληνική μουσική
343 online   ·  209.863 μέλη

Dicken's Zoo & Marlain (ex HI-5)

DickensZoo
25.07.2005, 17:44
Press Release

Οι Dickens'Zoo, ήρθαν από το Los Angeles στην Ελλάδα το Mάρτιο του 1997. Αρχισαν να περιοδεύουν σε διάφορες πόλεις και ξεκίνησαν ηχογραφήσεις που σαν αποτέλεσμα ήχαν την διμιουργία ενός CD Single (Angels riding through the sky) και ενός album (Dickens'Zoo) που κυκλοφόρησε μέσω του περιοδικού 0-300 σε 20,000 αντίτυπα. Το συναυλιακό τους ρεπερτόριό αποτελείται από δυναμικές εκτελέσεις δικών τους συνθέσεων αλλά και άλλων γνωστών Rock τραγουδιών: (Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC, Rolling Stones, ZZ Top, Van Halen, Grand Funk, Kiss, Rory Gallagher, Jerry Lee Lewis, The Beatles, Kinks, Pat Travers και άλλα).

Rich Melville: παίζει μπάσο, σαξόφωνο και κάνει φωνητικά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νότια Καλιφόρνια και έχει Bachelor's Degree στη Μουσική από το California State University at Long Beach.

Tony Tassis: παίζει κιθάρα και τραγουδάει. Γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και είναι βιρτουόζος στα έγχορδα όργανα. Έχει μεγάλη μουσική ιστορία στη Rock σκηνή όπως στη Νέα Yόρκη, στο Hollywood και Los Angeles.

Nick Tavris: παίζει τύμπανα και κάνει φωνητικά. Γεννήθηκε στην Χαλκίδα. Το πάθος του και η τεχνική του ταιριάζει απόλυτα με το συγκρότημα.

Αυτή την εποχή οι Dickens'Zoo ετοιμάζουν καινούρια τραγούδια και εμφανίζονται σε συναυλίες και Clubs σε όλη την Ελλάδα έχοντας σαν Guest την Marlain , η οποία είναι αρκετά γνωστή στο Ελληνικό κοινό από το πέρασμα της από το Pop Group Hi-5 και τώρα ετοιμάζει το προσωπικό της album που θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2005.

Η Marlain (Post Graduate Diploma Musical Theatre (Distinction) Royal Academy of Music)
έχει πάρει μέρος σε πολές παραστάσεις και musicals στη Μ. Βρεττανία, στις ΗΠΑ, την Ιταλία και στην Κύπρο και έχει συμετάσχει σε πετυχημένες δισκογραφικές δουλειές.
Την χαρακτηρίζει δε μια πόλυ δυναμική παρουσία, σπάνια στα Ελληνικά μουσικά δεδομένα .

Οι Dickens'Zoo με την εκρηκτική συμμετοχή της Marlain σας υπόσχονται ενα δυνατό Rock & Roll καλοκαίρι.


________________________________________________________________________________________________


http://www.dickenszoo.com


[ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: DickensZoo on 02-08-2005 18:15 ]