jorge, ευχαριστώ για την απάντηση.... ναι, οι ιδέες πέφτουν συνήθως μαζί με τα καρφιά... (θέμα σταθεροποίησης...)
Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα site με πολλά κουμπάκια!!!! (...ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει όλα..
) αλλά στα περισσότερα βρήκα από κάτω περιορισμούς και προϋποθέσεις,,, κι αισθάνθηκα ένα... "don't touch it".... επίσης όμως παρατήρησα, πως έχετε... ποοοολύ κόσμο εδώ! με μεγάλες ηλικιακές αποκλίσεις, "κουλτούρας", ενδιαφερόντων κλπ, κλπ.... αν βάλουμε και το ελληνικό ταμπεραμέντο λογικό.... να υπάρχουν κανονισμοί.... και σεβαστό!!! ..... αλλά έχω ένα πρόβλημα με το θέμα της αμοιβαιότητας,,,, έστω της προσπάθειας στην αμοιβαιότητα... ειδικά σε θέματα αυστηρότητας....
.....................Επί της ουσίας... νομίζω πως το να ζητήσει κάποιος από το ανύπαρκτο απευθείας το τέλειο,,, είναι to much... θα μπορούσε όμως να υπάρχει ένας πίνακας σαν excel-ακι που να περιέχει μια στήλη με τον τίτλο, τον δημιουργό, την κατηγορία, ημερομηνία υποβολής και τέλος μια στήλη μ' ένδειξη: 'αναμονή, αποδοχή, απόρριψη' πχ μ' ένα "τικ" ή ένα "Χ" αντίστοιχα... βέβαια, δίχως να είναι εφικτή η προσπέλαση στο κείμενο... απλώς βρε αδερφέ, να ΄βλέπουμε πως υπάρχουν, κάπου..... κι ας περιμένουν... κι ας απορρίπτονται.... (έτσι, όπως έχει... αισθάνθηκα μια δραχμούλα να μου γλίστρησε σε υδρορροή... και δεν είναι το θέμα της αξίας... φυσικά...) Για αρχή, προσωπικά θα με ικανοποιούσε.... νομίζω πως και τους περισσότερους...
αυτά...
καλό ΣΚ, σε όλους!!!
Στο άδειο μου πακέτο, απόψε μπήκες...
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AT στις 25-09-2005 13:44 ]