ελληνική μουσική
  763 online   ·  210.985 μέλη

  Διαβάστε: Προσφορές για τα Μέλη του MusicHeaven

  jorge
  23.06.2006, 16:24
  Στη νέα αυτή κατηγορία του Forum θα μπορούμε να δημοσιεύουμε θέματα που :

  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1
  ...αφορούν στην προνομιακή μεταχείρηση των μελών του MusicHeaven από καταστήματα και εταιρίες που σχετίζονται με τη μουσική, με τις οποίες έχει έρθει σε συνεννόηση το MusicHeaven. Η προνομιακη μεταχείρηση σημαίνει είτε καλύτερες τιμές, είτε καλύτερη εξυπηρέτηση.

  Παραδείγματα:

  - Το MusicHeaven συνεννοείται με το Metropolis (παράδειγμα οκ;) ώστε να κάνει έκπτωση 10% στα μέλη του MusicHeaven
  - Το MusicHeaven συνεννοείται με το Ωδείο ΟΚαλόςΝτραμερ (παράδειγμα οκ;) ώστε να κάνει έκπτωση 50% στα μέλη του MusicHeaven που θέλουν να αρχίσουν μαθήματα ντραμς.
  - Το MusicHeaven συνεννοείται με τη μουσική σκηνή 5/4 (παράδειγμα οκ;) ώστε στα 2 ποτά το 1 να είναι δώρο.
  κλπ.


  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2
  Επίσης στην κατηγορία αυτή θα βάζουμε και τις προσφορές που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν ελεύθεροι επαγγελματίες προς τους φίλους μας στο MusicHeaven, είτε σαν υπάλληλοι σε κάποιο μαγαζί με την σύμφωνη γνώμη βέβαια και του ιδιοκτήτη ή υπευθύνου. Οι προσφορές δε χρειάζεται να είναι μουσικού τύπου.

  Παραδείγματα:
  - Το μέλος Jorge (παράδειγμα, αλλά ισχύει) έχει εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων και κάνει έκπτωση 10% σε όσα μέλη του MusicHeaven θέλουν ιστοσελίδα.
  - Το μέλος NikosDimitriou (παράδειγμα οκ;) εργάζεται σε εταιρία που πουλάει μουσικά όργανα και σε συνεννόηση με το αφεντικό του κάνει έκπτωση 20% σε όσα μέλη του MusicHeaven αγοράσουν μουσικό όργανο.
  - Το μέλος Koula (παράδειγμα οκ;) έχει πρακτορείο ταξιδίων και προσφέρει έκπτωση 40% σε όσα μέλη του MusicHeaven θέλουν εκδρομή στο Παρίσι.


  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3
  Επικοινωνούμε με κάποιο μαγαζί και ρωτάμε αν κάνει έκπτωση για ΟΜΑΔΙΚΕΣ αγορές. Αν ναι, τότε φτιάχνουμε ένα topic σε αυτή την κατηγορία, μαζεύονται 5-10-20 άτομα και κάνουμε ομαδική αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα και έτσι μας έρχεται πιο φτηνά.

  Παραδείγματα:
  - Το μαγαζί ΟλαΤαΚαλά κάνει έκπτωση 20% σε χορδές αν γίνει ομαδική παραγγελία.
  - Το μαγαζί DivCD κάνει προσφορά 30% για ομαδική αγορά άδειων DVD ή CD.
  Συνοπτικά: Είτε λοιπόν έχετε κάποια επιχείρηση, είτε εργάζεστε σε αυτή, είτε θέλετε να χαρίσετε κάτι, είτε γενικά να κάνετε μια προσφορά στα μέλη του MusicHeaven, είτε βρήκατε μια προσφορά, ανοίγετε ένα νέο topic σε αυτή τη νέα κατηγορία και ενημερώνετε.

  Στόχος είναι να ωφεληθούν τα μέλη του MusicHeaven, είτε αυτά είναι επαγγελματίες (βρίσκοντας νέους πελάτες), είτε απλοί αγοραστές (πετυχαίνοντας καλύτερες τιμές)


  Για να γράψετε μια προσφορά ανοίξτε ΝΕΟ TOPIC σε αυτή την κατηγορία ή πατήστε ΕΔΩ  [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 29-06-2006 20:38 ]