ελληνική μουσική
141 online   ·  209.826 μέλη

Η καταχώρηση του McAfee Site Advisor για το Musicheaven

babisdr
26.12.2006, 16:36
Προκαταβολικά, χίλια συγνώμη αν άνοιξα το θέμα σε λάθος κατηγορία. Το θέμα είναι οτι υπάρχει ένα plugin της McAfee για τον Firefox που ονομάζεται SiteAdvisor. Αυτό τοποθετείται στον browser και απλά κοκκινίζει ή πρασινίζει ανάλογα με την "επικινδυνότητα" του site του οποίου επισκέπτεται ο χρήστης. Με έκπληξη διαπίστωσα λοιπόν οτι το musicheaven είναι στην κατηγορία των επικίνδυνων site:

McAfee Site Advisor
jorge
26.12.2006, 17:02
Το έχω δει κι εγώ και το έψαξα. Οι τύποι της McAfee συμπληρώνουν το email τους σε κάποιες φόρμες του site και βλέπουν αν στο email αυτό τους έρχεται μετά κάποιο email (ενημερωτικό ή με ιούς ή ...)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν γράφτηκαν μέλη στο site, αλλά συμπλήρωσαν κάποιες φόρμες σε κάποια music page. Στη συνέχεια το μήνυμα πήγε στον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης music page, ο οποίος κόλλησε ιό και άρχισαν από το PC του να φεύγουν virus emails προς όλες τις διευθύνσεις email που είχε στο Outlook, ανάμεσά τους και αυτή της McAfee.

Εξάλλου και στη σελίδα της McAfee φαίνεται πως αποστολέας των virus emails δεν είναι το MusicHeaven, αλλά κάποιος με email της Tellas.
babisdr
26.12.2006, 17:08
Έχεις δίκιο, τωρα το πρόσεξα. Εγώ πάντως έβαλα ένα review. Δεν ξέρω, μικρό το κακό, απλώς ήταν πολύ περίεργο