ελληνική μουσική
    348 online   ·  210.893 μέλη

    Bon Jovi Contest: η live εμφάνιση των 10 συγκροτημάτων

    postyourevent
    17.04.2011, 20:28

    Bon Jovi contestΗ τρίτη φάση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του support group των Bon Jovi θα κορυφωθεί με τις live εμφανίσεις των συγκροτημάτων την Πέμπτη 5 Μαΐου στο Fuzz Club, από την οποία θα προκύψουν τα 5 γκρουπ που θα φτάσουν στα αυτιά του management των Bon Jovi για την τελική επιλογή.

    Πιο συγκεκριμένα, τα 10 συγκροτήματα και καλλιτέχνες που απέσπασαν τις περισσότερες ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής τους τελευταίους 3 μήνες στο Jumping Fish, θα εμφανιστούν στο Fuzz Club και θα ερμηνεύσουν live ενώπιον κοινού και επιτροπής, το κομμάτι εκείνο με το οποίο έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

    Μετά την ολοκλήρωση του live, όσοι παρευρεθούν στο Fuzz θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το συγκρότημα που επιθυμούν σε ειδικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή (σε μια διαδικασία που τουλάχιστον θα πάει καλύτερα από την αξέχαστη καταμέτρηση ψήφων στη Φλόριντα το 2000.) Από αυτή την ψηφοφορία θα προκύψει ένα συγκρότημα, ενώ τα υπόλοιπα 4 θα επιλεγούν από την πενταμελή κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το ίδιο βράδυ (ναι, θα είναι μια μεγάλη βραδιά.)

    Τα τραγούδια από τα 5 συγκροτήματα που θα επιβιώσουν και από αυτή τη διαδικασία θα αποσταλούν στους συνεργάτες των Bon Jovi, οι οποίοι θα επιλέξουν τον τελικό νικητή που θα ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ πριν το θρυλικό γκρουπ την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

    Τα 10 συγκροτήματα που έχουν προκριθεί και που θα εμφανιστούν στη σκηνή του Fuzz στις 5 Μαΐου, καθώς και τα τραγούδια τους, είναι τα εξής:

    BRAINWASH SQUAD – "Rabbits In The Dark"
    BROTHERS IN PLUGS – "Can't Find A Shelter"
    EX ANIMO – "Σταβός Γιαλός"
    EXPERT MEDICINE – "Mr. Crisis"
    KYΡΙΟΣ Κ – "Το Κορίτσι του Μήνα"
    MR. HIGHWAY – "If You Don't"
    NEMIONIS – "Nightfalling"
    SCHOOLDRIVERS – "Know My Name"
    SUN RAIN IN LIFE – "Senses"
    TRAVEL MIND SYNDROME – "Breeze Of Light"

    πηγή: postyourevent.gr


    skordalis21
    18.04.2011, 10:20

    Ισως γινομαι γραφικος, αλλα για μια ακομα φορα θα εκφρασω με κοσμιο τροπο την αντιθεση μου και το ποσο "λιγος" αποδειχτηκε ο διαγωνισμος αυτος. Μιλαμε για την ολοκληρωτικη εξαφανιση απ τη δεκαδα καποιου γκρουπ της Hard Rock και Mεταλ Ελληνικης σκηνης. Ενα τετοιο γεγονος δε πρεπει να περνα απαρατηρητο. Οσο για την ιστορια με ψευτικες ψηφους κλπ, αυτο ειναι αλλη ιστορια. Η ουσια ειναι οτι στην Ελλαδα πανε να επιβαλλουν τον alternative/indie ηχο κ ο λεγομενος σκληρος ηχος δεχεται πολεμο ανευ αιτιας... Μα πιο πολυ απ ολα ξενερωσα κ με τους Bon Jovi. Απαραδεκτη η ολη κατασταση...


    metalkristi
    18.04.2011, 11:08

    λοιπον θα πω για μια αλλη φορα την γνωμη μου καυστικη ισως αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι                       

    θεωρω περα απο καθε φαντασια να γινετε διαγωνισμος για το ποιος θα κανει ανοιγμα στους μποντζοβι.ημαρτον ρε παιδια εδω βρηκατε να κανετε το ελλαδα εχεις ταλεντο?με τα ωραια λεφτακια μας?δηλαδη πληρωσα τα αντερα μου για να ακουσω καπιους που παιζουν μονο στο σπιτι τους?και καλα τελειωσαν τα συγκροτηματα που παιζουν χαρντ ροκ και λαιτ μεταλ?

    δεν ψιφησα στον διαγωνισμο ταλεντων φτανουν αυτα που εχωσα εν καιρο κρισης ωστε να γελασουν με μενα ο καθενας ασημαντος.

    απαιτω να σταματησει αυτο και να μπει ενα σοβαρο μεταλ συγκροτημα και να σκεφτουν οτι εμεις που θα παμε ειμαστε στην πλειοψηφια μας μεταλαδες

    και αν δεν αρεσει ο κοσμος του μεταλ ε!τοτε λυπουμαστε γιατι εμεις θα συνεχισουμε και αν επιμενετε να ξερετε πως υπαρχουν πολλες λαικες με πολλες ντοματες

    και τα λεμε τοτε...........

    παντα φιλικα αλλα με πολυ απογοητευση.............


    jorge
    12.05.2011, 21:29

    Bon Jovi Contest: The Final 5 (+videos)

    Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 5/5 η προτελευταία φάση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του support act των Bon Jovi με τη συναυλία των 10 υποψήφιων συγκροτημάτων στο Fuzz Club, ενώπιον κοινού και κριτικής επιτροπής οι οποίοι με τη σειρά τους επέλεξαν τα τελικά 5 συγκροτήματα των οποίων τα τραγούδια θα αποσταλούν στο management των Bon Jovi για την τελική επιλογή του ονόματος που θα ανοίξει το μεγάλο τους live στο ΟΑΚΑ στις 20 Ιουλίου.

    Τα 4 συγκροτήματα που αναδείχθηκαν από τις ψήφους της κριτικής επιτροπής είναι οι:


    Brothers In Plugs (με το τραγούδι "Can't Find A Shelter")

    Expert Medicine (με το τραγούδι "Mr. Crisis")


    Κύριος Κ. (με το τραγούδι "Το Κορίτσι Του Μήνα")

    Travel Mind Syndrome (με το τραγούδι "Breeze Of Light")

    Το κοινό, που παρευρέθηκε στη συναυλία και μετά την εμφάνιση των 10 συγκροτημάτων ψήφισε το αγαπημένο του στις ειδικές οθόνες αφής που υπήρχαν στο χώρο, ανέδειξε με τις περισσότερες ψήφους τον Mr. Highway (με το τραγούδι "Ιf You Don't").   Το Jumping Fish συγχαίρει και τα 10 συγκροτήματα για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους, η οποία είναι έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντική, καθώς δεν συμβαίνει συχνά ένα συγκρότημα του βεληνεκούς των Bon Jovi να αποδεχτεί μια πρόταση (στη συγκεκριμένη περίπτωση του χορηγού COSMOTE) να "τρέξει" έναν τοπικό διαγωνισμό.   Τα συγκροτήματα που διαγωνίστηκαν ήταν τα εξής:

    BRAINWASH SQUAD – "Rabbits In The Dark"
    BROTHERS IN PLUGS – "Can't Find A Shelter"
    EX ANIMO – "Στραβός Γιαλός"
    EXPERT MEDICINE – "Mr. Crisis"
    KYΡΙΟΣ Κ – "Το Κορίτσι του Μήνα"
    MR. HIGHWAY – "If You Don't"
    NEMIONIS – "Nightfalling" SCHOOLDRIVERS – "Know My Name"
    SUN RAIN IN LIFE – "Senses" TRAVEL MIND SYNDROME – "Breeze Of Light"

    Videos από τη βραδιά, την οποία παρουσίασαν ο Κωνσταντίνος Καλφακάκος και το καπέλο του, μπορείτε να δείτε εδώ.
    -----------------
    Κι όλα αυτά που είναι, γίνονται ξανά... μέσα απ' τη δικιά σου τη ματιά....

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 12-05-2011 21:30 ]