αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
το κακό...
πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε
Home

29 Ιουνίου 2008, 15:21
ερώτησις κρίσεως


πόσος καιρός θα περάση αυτήν την φορά που στο πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρχη η εκπομπή Angela & Audioslave on air, χωρίς να κάνη εκπομπή κανείς από τους δυό? (καλά για να κάνουν και οι δύο μαζύ, στο στοίχημα δίνει 51,00) ?

όποιος το βρεί, κερδίζει πρόσκλησι για το beach party στην λούτσα με δωρεάν είσοδο και ένα ποτό


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


28 Ιουνίου 2008, 12:27
γιατί κάνω εκπομπή στο radio musicheaven(απάντησις σε παλαιότερο post)


το παρόν post αποτελέι αφ' ενός μεν απάντησι σε παλαίοτερο post αυτού του blog για το radioMH και αφ' ετέρου διαχωρισμό θέσεως από τους υπολοίπους: 

video 


begin the day
with a friendly voice
a companion, unobtrusive
plays that song thats so elusive
and the magic music makes your morning mood

off on your way
hit the open road
there is magic at your fingers
for the spirit ever lingers
undemanding contact
in your happy solitude

invisible airwaves
crackle with life
bright antennae bristle
with the energy
emotional feedback
on a timeless wavelength
bearing a gift beyond price ---
almost free...

all this machinery
making modern music
can still be open-hearted
not so coldly charted
it's really just a question
of your honesty

one likes to believe
in the freedom of music
but glittering prizes
and endless compromises
shatter the illusion
of integrity

for the words of the profits
are written on the studio wall,
concert hall ---
echoes with the sounds...
of salesmen.

spirit of radio performed by rush


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


26 Ιουνίου 2008, 00:02
all egg...


video 

- Στείλε Σχόλιο


24 Ιουνίου 2008, 23:49
η ακαταμάχητη γοητεία του xatzo...


μια φορά κι έναν καιρό, τα blog του ΜΗ ήταν καθαρά ψυχοβγαλτικά. μαλλαλογια-που λέει και ο γκμοχ-τα μέλη έβγαζαν αφ'ενός τα σώψυχά τους αφ'ετέρου μάς έβγαζαν την ψυχή διότι για πολλούς είχαμε υποθέσει ότι είναι ένα βήμα προ της αυτοκτονίας...τότε άρχισε να κάνη την εμφάνισί του ένα άλλο ιστιολόγιον, αλλιώτικο. ενημερωτικό. που σέ έκανε να αρχίζης την μέρα σου με την τελευταία δισκογραφική δουλειά του χατζηγιάννη και τα μουσικά τερτίπια την τάμτα(ς) αυτό το καλοκαίρι. πολλοί κακεντρεχείς σχολίασαν-σε κατ'ιδίαν συζητήσεις, δι' ότι δημοσίως εκιότεψαν-να στηλιτεύσουν την θεματολογία του dj x@tzo. άλλοι πάλι έγιναν τακτικοί αναγνώστες του blog σε τέτοιο επίπεδο που ο jorge να το κάνη για κάποια περίοδο premium. βέβαια για τα premium έχουμε μιλήσει σε έτερο post και να μην επανερχόμεθα τώρα-δεν θα αντέξω κι άλλη δημόσια διαπόμπευσι για το χιούμορ μου. είναι θεϊκά τα post του συγκεκριμένου blog και ειλικρινά δηλώνω φανατικός αναγνώστης. μέσω αυτού επληροφορήθην τι ετοιμάζει ο στέλος μάξιμος. και μετά μεγάλης μου εκπλήξεως διεπίστωσα ότι ο μάξιμος δεν είναι ο συμπαθής μοναχός με την τεράστια κοτσίδα που κάποτε προετοίμαζε τον κόσμο για το τέλος του κόσμου από το αλησμόνητο ΤΗΛΕΤΩΡΑ. είδα ότι ο χατζηγιάννης θα κάνη σούπερ περιοδεία στην αμερική και εβιάσθην να προμηθευτώ tickets ώστε να συνδυάσω το τερπνόν-συναυλία x@tzηγιάννη-μετά του ωφελίμου-θα έβλεπα μετά από καιρό μια παλιά μου αγάπη...βγήκα στους δρόμους με την φουστανέλα και την ελληνική σημαία σαν τον εθνικό μπούλη της antifa(για όποιον συχνάζει στα εξάρχεια) γιατί ο κωνσταντίνος παππάς ωσάν μπόρα, έφτασε στο νο2 του U.K. LGR top 20. δεν έχει σημασία που το LGR δεν ήξερα τί σήμαινε. το διάβασα στον dj x@tzo. υπεδέχθην τον τσαλίκη που ήρθε να με ξεσηκώση και πήρα την F_ANGEL αγκαζέ για να την ξεσηκώσω κι αυτήν, μετά από ένα 2(δύο) που πήρε στην ισπανική νοηματική γλώσσα. συνεκινήθην και στείλαμε γράμμα συμπαράστασης με τον deos  για το γεγονός ότι δικαστήριο του λος αντζελιζζζζ έδωσε πίσω στην britney(μία είναι η britney)τα παιδιά της. το γράμμα συμπαράστασης το στείλαμε επειδή τα πήρε πίσω. και απευθυνόταν στα παιδιά...

αυτά και άλλα πολλά ένοιωσα και νοιώθω με το blog του dj x@tzo. αφήστε τον mpriza να βγάζη τα απωθημένα του με το ψεύτικο χιούμορ. αφήστε τον deos να το παίζη χαρούμενος και αισιόδοξος, ενώ στην πραγματικότητα θέλει να δείρη τους μισούς εδώ μέσα. αφήστε τον jorge...επειδή τον διαβάζετε και του αφήνετε σχόλια για να τον γλείψετε. αφήστε τα μίση και πιάστε τον xatzo. πόσο ακόμα θα είναι μαζύ μας...μέχρι να βαρεθή ? 

 

P.S: η φωτό άσχετη ε ;)


9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


22 Ιουνίου 2008, 17:09
και πλάτσα και πλούτσα, βάλε τα μπρατσάκια σου και φύγαμε για λούτσα...


δεν θα μπορούσε να περιγράψη καλλίτερα την κοσμοσυρροή που θα κατακλύση την λούτσα, κάτι άλλό από το διαφημιστικό των jumbo. όπως καλά θα καταλάβατε, έχω καταπιαστή με το beach party του ΜΗ, που θα λάβη χώρα στην ευρύτερη περιοχή της λούτσης, περί τα μέσα ιουλίου. έχων παραβρεθή εις το προηγούμενον πάρτυ παραλίας του site, θεώρησα καθήκον και υποχρέωσι να δώσω κάποια στοιχεία για το τί γίνεται εκεί. κατ' αυτόν τον τρόπο θα μπορέση ο οιοσδήποτε να ζυγίση την απόφασι του καλλίτερα, για το αν θα παραστή ή όχι.

προορισμός: αρχικώς, καλόν θα είναι πέραν των οδηγιών από το σχετικό τοπικ να έχετε μαζύ σας ένα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ gps. και λέω τουλάχιστον δι' ότι είναι πολύ πιθανόν το πρώτο να μην είναι ενημερωμένο σχετικώς με την πληρότητα των χωματοδρόμων που υπάρχουν, άρα θα χρειαστήτε και δεύτερο. πάντως αν μπήτε, κατά λάθος, σε έναν χωματόδρομο που γράφει: "οδός ηρώων πολυτεχνείου"...πάτε λάθος(οι δρόμοι τους τελείωσαν και πλέον δίνουν και στους χωματόδρομους αυτόν τον τίτλο).

τοποθεσία - οργάνωσις: - αν δώσουν οι θεοί και φτάσετε να ξέρετε ότι θα συναντήσετε μια παραλία η οποία όταν είναι ερημική, είναι πανέμορφη...όταν δεν είναι, συνήθως γίνεται beach party. εκεί είναι διάσπαρτοι και απλωμένοι μιλιουνια μιουζικχεβενίτες έτοιμοι να σας κάνουν να αισθανθήτε πολύ ωραίγια(που έλεγε και η δεβόρα). κατ' αρχάς είναι χωρισμένοι σε παρέες. τώρα θα μου πήτε, γιατί δεν είναι όλοι μαζύ. το πιθανότερο σενάριο είναι ότι έχουν ζηλέψει την δόξα του καρναβαλιού της πάτρας και έχουν φτιάξειγκουπ(ς).για παράδειγμα, υπάρχει το γκρουπ που παίζει και τραγουδάει ο vasilis23. εκεί προσέρχονται άτομα περισσότερο ρομαντικά, τρώνε ελαφρά και κυρίως μαρουλάκια και τραγουδάνε χαμηλόφωνα ώστε να μην σκεπάζουν τον vasili. σημείο κατατεθέν: δεν χρειάζονται παρτιτούρες δι' ότι ο τραγουδιστής γνωρίζει όλα τα τραγούδια των πυξ(ι) λάξ(ι) απ' όξω.

- ένα άλλο γκρουπ είναι αυτο του deos. αφού ο εν λόγω κύριος έχει κάνει βόλτα από όλες τις ομάδες ώστε να γνωρίση όσα μέλη δεν έχει γνωρίσει ακόμα(που δεν υπάρχουν τέτοια) επιστρέφει στην βάσι του. στο συγκεκριμένο γκρουπ συμμετέχουν διάφορα άλλα μέλη, όπως ο mprizas-ο οποιός βαριέται να πάη αλλού, το emaki, που έτσι κι αλλιώς έρχονται οι άλλοι(κυρίως άντρες) να το χαιρετίσουν, οπότε δεν χρειάζεται να πάη αλλού, ο kinezes που αισθάνεται ασφαλής μόνο κάτω από την θαλπωρή του deoντος οπότε αποκλείεται να πάη αλλού και άλλοι. που και που κάθεται και ο heartbreak-kid εκεί πριν ξαναπέση για ύπνο. 

- ένα πράγμα για το οποίο συνήθως δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού είναι η φωτιά. αυτή είναι μια και περιμένει αυτόν που θα φιλοτιμηθή να την κρατάη "ζωντανή" ώστε να μην σβήση. αρχικώς το αναλαμβάνει ο unick αλλά μετά την 8η μπύρα δεν ασχολείται...να πω εδώ ότι πέρσι το όλο εγχείρημα είχε αναλάβει ο NIKOSPI, χωρίς την βοήθεια του οποίου απλά δεν θα υπήρχε φωτιά. είχε βγάλει μάλιστα και μια ωραία φωτογραφεία με τον δεος, δίπλα δίπλα. για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει στο αρχείο μου...φέτος, θα μας λείψη μιας και η σκληρή και άκαρδη μοίρα τον έθεσε εκτός νυμφώνος.

βραδυνό μπάνιο: άλλο μεγάλο ζήτημα. λοιπόν το βραδυνό μπάνιο είναι ο παράδεισος των υπερβάρων. δεν γνωρίζω πόσοι από το site εντάσσονται στην κατηγορία αυτή, αλλά ως υπέρβαρος 110 κιλών δηλώνω ότι πέρσι έκανα μπάνιο στην θάλασσα και δεν χρειάστηκε να αισθανθώ άσχημα για τα κιλά μου. το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί με βρίζανε όλοι όταν μετά από μια βουτιά μου, σβήστηκε η φωτιά...

γκομενιλίκια: εδώ τα πράγματα είναι περίεργα. όντως το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια παραλία, βράδυ, είναι από μόνο του ρομαντικό για πάσης φύσεως έρωτες. συν τοις άλλοις, σου δίδεται η ευκαιρία να πας πχ με τον δικό σου ή την δική σου και για κάποιο χρονικό διάστημα να κάνης ό,τι γουστάρεις με οιονδήποτε άλλον/άλλη. αν σε ρωτήση ο "δικός σου" ή η "δική σου" που ήσουνα απλώς απαντάς...εκεί που παίζει κιθάρα ο vasilis23. δεν πρόκειται να σου πη τίποτε άλλο. άλλωστε beach party του ΜΗ είναι και όλοι έχουν δικαίωμα στην "έντεχνη διασκέδασι"(αδόκιμο γι' αυτό και τα εισαγωγικά). το κακό είναι ότι πράγματι δεν μπορεί κάποιος να γίνη αντιληπτός εν ώρα μπαλαμουτιασμάτων και χάνει σε περιεχόμενο τούτο το blog. και θα υποχρεώνομαι μετά αντι να γράψω ποιος με ποιαν κλπ, να γράφω για τις απαντήσεις του astron στο forum. Ευτυχώς που πέρσι είχα μαζύ μου φακό(όλως τυχαίως) και πήρα κάβα

εν κατακλείδι, που λέει και ο mprizas, η προτροπή μου είναι να πάτε στο beach party. αρνητικα δεν θα βρήτε οπότε τι πειράζει που δεν θα βρήτε ούτε θετικά ;)

P.S: πώς είπατε? αν θα είμαι στο beach party..?


9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


17 Ιουνίου 2008, 01:27
η επιστροφή του κάφρου


μιλάμε ότι επέστρεψα με τόσα κουτσομπολιά από την σαλόνικα, που θα πέσουν τα τσιμέντα του καραϊσκάκι. όσα απέμειναν από τον ερχομό γιεκινί στον ολυμπιακό. θα το καθιερώσω. κάθε μήνα θα ανεβαίνω σαλόνικα εκεί που τα μέλη είναι τόσο χαλλλλλαρά που με έναν καφέ και λίγο ήλιο στα λένε όλα χαρτί και καλαμαριά ;)


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


13 Ιουνίου 2008, 23:23
η άνοδος του κάφρου


στην ιστορία της ανθρωπότητος έχουν μείνει συνήθως κάθοδοι. είτε αληθινές, όπως η κάθοδος των μυρίων είτε λάθος διατυπωμένες, όπως η κάθοδος των δωριέων. λιγότερο διάσημες είναι οι άνοδοι αν και μπορεί να υπήρξαν εξ ίσου σημαντικές. η άνοδος του κάφρου στην θεσσαλονίκη σίγουρα δεν διεκδικεί θέσι στην ιστορία. μάλλον απαρατήρητη επιθυμεί (ο κάφρος) να περάση. τόσο η άνοδος όσο και ο κάφρος. δεξιοί που τον μίσησαν και αριστεροί που δεν θέλουν να τον δούν στα μάτια τους. ροκάδες που τον αμφισβήτησαν καθώς και μεταλλάδες που τον σιχάθηκαν. κοπέλες που προσεβλήθησαν και υπερασπιστές της ομορφιάς τους. όλοι αυτοί μάλλον αδιάφορα σφυρίζουν όταν ακούν για την άνοδο του κάφρου. βλέπετε ο deos είναι και πιο ωραίο αγόρι ;)

από αύριο και για λίγες ώρες εν θεσσαλονίκη και ούτω βοήσωμεν.

P.S: τί είπατε? στα παλιά σας τα παππούτσια? μπράβο, πολύ ευγενικοί είστε

P.S2: σιγά μην είναι ο kid τόσο γλυκός σαν το σκιουράκι(ή ό,τι είναι τέλος πάντων)


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


09 Ιουνίου 2008, 01:48
εκκλησιάζουσαι


ούτε που το φανταζόταν ο αριστοφάνης, πριν από λίγα χρόνια, ότι θα καθόταν εις εκ των αναξίων απογόνων του και θα έγραφε ένα post με τον ως άνω τίτλο. δεν θα ασχοληθή με τον αριστοφάνη το παρόν post, φυσικά. απλά δράττεται της ευκαιρίας, να ασχοληθή με τους μετέχοντες την χριστιανοσύνην, εντός και εκτός site. you see, που θα 'λεγαν και οι αγγλομαθείς του ΜΗ, είναι από τα λίγα πράγματα που, όπου και να είσαι, τα συναντάς ατόφια. για να σάς προάβω, δεν πρόκειται να καταπιαστώ φιλοσοφικά με τον χριστιανισμό. κακά τα ψέμματα το blog αυτό έχει διττό χαρακτήρα. να διακωμωδή και να αδική. (α και για να κάνη φουστιές, έ. μην ξεχνιόμαστε;) )παρεξηγημένη λέξις η αδικία. όλοι προσέχουν αυτόν που αδικείται και ουδ' είς ασχολείται με το ότι, αν κατηγορήσης κάποιον αδίκως ως ψεύτη, ταυτοχρόνως βοηθάς τους υπολοίπους να μην γίνονται ψεύτες. δεν έχει σημασία λοιπόν αν ο χριστιανισμός είναι το πιο άλογο και αστείο δημιούργημα της ανθρώπινης φύσεως, μαζύ με τον μωαμεθανισμό. σημασία έχουν οι οπαδοί του. παράδειγμα οι γυναίκες. 

η γυναίκα χριστιανή είναι τρομερό πράγμα. χρησιμοποιεί και προτάσσει την μεγάλη αγάπη και πίστη της για την θρησκεία, για να αποφύγη πράγματα που όταν κάτση το θέμα, οι πεποιθήσεις αργούν. ως μη χριστιανός, δεν κατάφερα να αποφύγω να συναναστραφώ με φανατικές πιστές. το τί ήκουσαν τα κατά τα άλλα, πολύ ωραία αυτιά μου δεν λέγεται. γράφεται όμως ;)

- ξέρεις, δυσκολεύομαι να κάνω σχέσι μαζύ σου. όχι γιατί δεν μού αρέσεις, αλλά γιατί δεν είσαι χριστιανός-δηλ, δεν γονατίζεις στα σα εκ των σων και δεν κάνεις τον σταυρό σου όποτε περνάς από καντηλάκι της εθνικής οδού. άσε που είσαι και παγανιστής και τί θα πώ στον παπα-μανώλη στην ολονυχτία του οσίου πατακίου). όλα αυτά βέβαια, πάνε περίπατο όταν έρχεται η στιγμή να συμπεριφερθής χειρότερα και από κάφρο της θύρας 7. ή όταν είσαι πρόθυμη να μπαλαμουτιαστής εν γένει και αορίστως και εντός εκτός και επί τα αυτά. στο τέλος, χωρίζεις τον ειδωλολάτρη και έχεις επιτελέσει το χριστεπώνυμο καθήκον σου. 

- ξέρεις, μην μου ζητάς να κάνουμε ξεπέτα(έ συγγνώμη, έρωτα για μια βραδιά). έχω ανατραφεί με τέτοιες αξίες, που πρέπει να γνωρίζω έναν άνδρα. φυσικά, όταν ρωτήσης που είναι αυτός ο ένας και σού απαντήσει ότι, έχουν χωρίσει, δύσκολα αποφεύγεις την ερώτησι: "καλά, γιατί δεν πας να κλειστής σε καμμιά μονή αφού κλήρωσε για σένα?” οι απορίες σου για την ετέρα ολονυκτία λύνονται στην πρώτη ξεπέτα(έ συγγνώμη, έρωτα για μια βραδιά) που ΔΕΝ θα κάνη με σένα.

- ξέρεις, είμαι μεν δεμένη με την πίστη μου αλλά οκ. είμαι και κοπέλα του καιρού μου. μην μασήσεις. απλά σού λέει οτί δεν έχεις καμμία ελπίδα, μέχρι να απογοητευθή από τον νυν και στραφή σε σένα. αυτό μπορείς να το διαπιστώσης άνετα στο πρώτο πάρτι που θα συμμετέχης και θα της δής να είναι ΜΟΝΟ κοπέλα του καιρού της.

η αλήθεια είναι ότι κάποτε ακουλούθησα κι εγώ τον δρόμο την εκκλησίας. το ζήτημα δεν είναι αν κάποιος χάνη την πίστη του στον χριστιανισμό. σιγά τα ωά. και να φύγης από την μια τράπεζα, θα έρθη ο επόμενος να πάρη δάνειο. κορόιδα γεννιούνται κάθε μέρα. το πρόβλημα είναι ότι χάνεται η πίστη στους χριστιανούς.

P.S: ναι οκ. και οι χριστιανοί άνδρες τα ίδια είναι, μπορεί και χειρότερα. απλά ο καθένας εξ εμπειριών κρίνει και παρουσιάζει τα δεδομένα. περισσότερες πληροφορίες στα blog-συναξάρια.


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


05 Ιουνίου 2008, 22:17
εδώ κι εκεί


υπ΄όψιν: όταν λέτε κάτι εκεί, μπορεί και να ακουστή και εδώ. κι αν δεν ακουστή, θα μαθευτή

λέξεις - φράσεις κλειδιά: λαλάκας, φουστιά, μού την πέφτει, λέει ψέμματα, διαδίδει φήμες κλπ.

video 

video 


- Στείλε Σχόλιο


02 Ιουνίου 2008, 11:56
φεύγω απ’ το σπίτι μου το πατρικό...


μια παρένθεσι στα όσα κακόβουλα, χαιρέκακα, κακοήθη γράφει αυτό το blog. σήμερα έχουμε αγώνα. η 2α ιουνίου έφτασε. πόλη, λονδίνο. γήπεδο γουέμπλεϊ. κύπελο πρωταθλητριών. τελικός. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - άγιαξ...

εν, δυο, τρια και:

φεύγω από το σπίτι μου το πατρικό
έχω στο Λονδίνο μια δουλειά
βρήκα σε ένα σύντομο λογαριαμό
πως τα γκολ είναι γλυκά σαν τα φιλιά


ένα γκολ δύο γκολ στον αέρα
πάντσο η ομάδα πετά
ένα γκολ δύο γκολ τέτοια μέρα

άνοιξη έχει η καρδιά

όταν θα γυρίσω θα στο ξαναπώ
πόσο μ’αγαπάς πόσο σ’αγαπώ

πράσινο μαντήλι δέσε στα μαλιά
τώρα έχω στο Λονδίνο μια δουλειά

ζενές ες με θυμάσαι ακόμα
σλόβαν με ξέρεις καλά
του Αστέρος το κόκκινο χρώμα

Πράσινη πήρε μπογιά

ζεστή καρδιά και ψυχή βαθιά ξανά
δώσε την μάχη άλλη μια φορά Παναθηναϊκέ

πράσινο τον Τάμεση θέλω να δω
μέσα σε ένα Κύπελλο χρυσό
κι έξω από το Μπάγκιγχαμ έχω σκοπό
να κολλήσω το Τριφύλλι θυρεό

προχωρείτε του ΠΑΟ λιοντάρια
στο Wembley βάλτε φωτιά
σαν κι εσάς διαλεχτά παλικάρια
μόνο η Ελλάδα γεννά

 

 

 

 

δεν ξέρω πόσο θα έρθη το ματς, σήμερα. δεν με νοιάζει. σημασία έχει ότι φτάσαμε. όταν φτάσουν κι οι άλλοι τα λέμε...


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
heartbreak-kid
εξωτερικές εργασίες σε γραφείο τελετώνΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/heartbreak-kid

εμπνευσμένο από την κορυφαία ελληνική ταινία της τελευταίας 25ετίας...Tags
Επίσημοι αναγνώστες (8)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης