αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Ηλιαχτίδες
Όπου μαυρίλα κλώθεται και γνέθεται./Ήλιοι μικροί γενείτε κι όλο αλέθετε.
26 Ιουνίου 2019, 15:38
Κι αν τα κτίρια μιλούσαν...
Τα βιβλία μου  

Η μέρα συνεχίζεται με μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη!

Η συλλογική δουλειά των μεταπτυχιακών φοιτητών του τμήματος Δημιουργικής Γραφής είναι μια ανάσα πριν την έκδοση

Εισαγωγή, γενική επιμέλεια, συντονισμός: Γιώτα Κοτσαύτη.

Μ' αυτό το βιβλίο κοιμήθηκα και ξύπνησα αγκαλιά πολλές φορές, παιδεύτηκα, κουράστηκα, χάρηκα, δάκρυσα, όμως, όπως έχω ξαναπεί, ποτέ μα ποτέ δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω.

Η διαδρομή από την ιδέα ως την έκδοση μεγάλη και οφείλω να ευχαριστήσω θερμά πολλούς ανθρώπους, γιατί το όλο project ήταν ένα στοίχημα που κερδίσαμε όλοι μαζί!

"Κι αν τα κτίρια μιλούσαν...

Σίγουρα θα είχαν πολλά να μας πουν!"

Πιστεύω ότι τα ομιλούντα κτίριά μας θα αγκαλιαστούν από πολύ κόσμο και επειδή είναι ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί, αλλά και επειδή τα έσοδα των συγγραφέων θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς.

Προσεχώς περισσότερα

https://www.kedros.gr/…/ktiria-miloysan-keimena-metaptyxiak…

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες


- Στείλε Σχόλιο


26 Ιουνίου 2019, 11:51
Χαρίζω χίλιες αγκαλιές!


Το πήραμε κι αυτό

Η εκδήλωση έγινε πριν λίγες μέρες στο Σπίτι της Κύπρου, όμως παρέλαβα το βραβείο μου ταχυδρομικά (έφτασε σήμερα), καθώς δεν κατάφερα να παρεβρεθώ στην όμορφη τελετή απονομής.

Θερμές ευχαριστίες στην ΕΠΟΚ και στους κριτές που ξεχώρισαν το διήγημά μου "Χαρίζω χίλιες αγκαλιές" και με τίμησαν με Α' βραβείο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


26 Ιουνίου 2019, 00:08
Για την ελπίδα που δεν θα πεθάνει!
Βιβλιοθήκη  

Η φίλη μου η Σ. τελείωσε το καλοκαίρι το νηπιαγωγείο και περιμένει πώς και πώς να πάει α' δημοτικού, για να μάθει επιτέλους να διαβάζει. Ο λόγος; Είναι μία από τις πιο μεγάλες βιβλιόφιλες! Συστηματικά δανείζεται βιβλία κάθε εβδομάδα και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα μπορεί να τα διαβάζει μόνη της.

Την προηγούμενη βδομάδα με άκουσε να λέω στη Δημιουργία βιβλιοθήκης-χώρου δημιουργικής απασχόλησης στη Λεβαία Φλώρινας ότι, αν θέλουν, μπορούμε κάποια στιγμή να γράψουμε ένα παραμύθι. Από εκείνη τη στιγμή, όσες φορές συναντηθήκαμε, δεν σταμάτησε να μου το υπενθυμίζει. Σήμερα, παρόλο που η βιβλιοθήκη μας ήταν γεμάτη κόσμο, άφησα ό,τι έκανα και έκατσα μαζί της. Μετά από λίγη ώρα όχι μόνο γράψαμε το παραμύθι, αλλά το εικονογραφήσαμε κιόλας! Τίτλος: "Οι γοργόνες και το κακό χταπόδι". Και, παρακαλώ, θα έχει και συνέχεια!

Το γράφω και το ξαναγράφω: πέρσι τέτοιο καιρό αυτή η βιβλιοθήκη ήταν απλά μία ιδέα στο μυαλό μου και ένα μεγάλο μου όνειρο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το μεγάλο αυτό όνειρο έγινε πραγματικότητα! Κάθε φορά που μία μικρή Σ. βρίσκεται στον δρόμο μου, δεν μπορώ να ξεχάσω μία μικρή Γιώτα, της οποία η ζωή, πριν πολλά πολλά χρόνια, απέκτησε νόημα χάρη σε μία κινητή βιβλιοθήκη.

Για τις Σ. και για τις Γιώτες αυτής της γης, για όλα τα παιδιά των απομακρυσμένων και χωρίς ιδιαίτερα πολιτιστικά ερεθίσματα περιοχών, άξιζαν και αξίζουν οι ατέλειωτες ώρες εθελοντικής εργασίας. Αξίζε και αξίζει ακόμα και η λάσπη, ακόμα και ο πόλεμος. Ακόμα και οι φορές που ήρθα στο σπίτι μου με κλάματα και αναρωτήθηκα γιατί τόσο μίσος. Γιατί ακόμα και μία Σ. μόνο να διευρύνει τους ορίζοντές της χάρη σ' αυτή τη βιβλιοθήκη, ο κόσμος μας θα γίνει λιγάκι καλύτερος και η ελπίδα δεν θα πεθάνει ποτέ...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


22 Ιουνίου 2019, 10:52
Περί γραφής ο λόγος!
Γραφή  

Καθώς προσπαθώ να βάλω σε μία τάξη τα κείμενά μου, με έκπληξη διαπιστώνω πως είναι πολλά, πάρα πολλά, πάρα πάρα πολλά (πότε τα έγραψα όλα αυτά; )!

Πάνω από 10 βιβλία ολοκληρωμένα (ποιητικές συλλογές, παραμύθια, μυθιστορήματα), πάνω από 40 κείμενα σκόρπια (διηγήματα, σύντομα παραμύθια και ιστορίες), αμέτρητα μισοτελειωμένα και δεκάδες σημειωμένες ιδέες, που, κάποια στιγμή, με απασχόλησαν.

Για μία ακόμα φορά διαπιστώνω πως πολλά από τα κείμενα "της στιγμής" είναι μικρά διαμαντάκια! Και πολλά από τα κείμενα στα οποία επένδυσα ώρες γραφής, είναι για τα σκουπίδια.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ό,τι γράφουμε, δεν είναι πάντα καλό.
Δεν είναι πάντα δημοσιεύσιμο.
Αλλά και πολύ συχνά, κάτι που γράφουμε σαν παιχνίδι, μπορεί να μας οδηγήσει σε μία ιδέα συγκλονιστική.
Για τον λόγο αυτό, καλό είναι να μην πετάμε τίποτα από τα κείμενά μας.
Κι ας βρίσκονται κάπου μόνο για μας και για την οικογένειά μας.

Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε πέρσι στα πλαίσια ενός παραμυθοπαίχνιδου και με αφορμή μια ζωγραφιά.
Ούτε καν το θυμόμουν... Κι όμως, το νιώθω, πώς κάπου θα με οδηγήσει...

Στην αγκαλιά του φεγγαριού, μοιράζοντας καρδούλες

Ο ένας ήταν φλύαρος. Η άλλη απίιιστευτα κουραστική. Ο τρίτος είχε έπαρση. Κι η τέταρτη τι εγωίστρια! Ο πέμπτος τόοοσο τσιγκούνης. Κι η επόμενη α πα πα μια ζηλιάρα! Με κανέναν δεν μπορούσε να ταιριάξει η Μπελίντα. Η Μικρή Πολιτεία δεν τη χωρούσε. Αποφάσισε να μαζέψει τα υπάρχοντά της και να μετακομίσει στη Μεγάλη Πολιτεία, στην Άκρη του Κόσμου. Δρόμο πήρε, δρόμο άφησε, κάποτε έφτασε στον προορισμό της. Τι φρίκη ήταν αυτή! Τίποτα δεν ήταν όπως το περίμενε. Πρώτ’ απ’ όλα οι άνθρωποι. Έτρεχαν, έτρεχαν, έτρεχαν, χωρίς να κοιτάζουν πίσω τους. Έπειτα κάτι ακόμα χειρότερο: όλα ήταν γκρίζα! Όπου κι αν γύριζε το βλέμμα της τίποτα, πουθενά ούτε λίγο χρωματάκι. Κάποια στιγμή σκόνταψε σε κάτι μαλακό. Φτερά; Φτερά! Και μάλιστα κάτασπρα, όχι γκρίζα! Ε, φυσικά και τα δοκίμασε! Και ξαφνικά άρχισε να πετάει, να πετάει όλο και πιο ψηλά, ώσπου έφτασε στο φεγγάρι. Εκείνο άνοιξε τα χέρια, την έβαλε στην αγκαλιά του. Μικρές μικρές καρδούλες φώλιασαν στο φουστάνι της. Μερικές γλίστρησαν κι έπεσαν στη γη. Γέμισε χρώματα η Μεγάλη Πολιτεία. Σταμάτησαν να τρέχουν οι άνθρωποι. Κοιτάχτηκαν. Πλησίασαν ο ένας τον άλλον. Αγκαλιάστηκαν. Έγιναν μια μεγάλη συντροφιά. Κι η Μπελίντα τούς κοίταζε από ψηλά και καμάρωνε, γιατί είχαν χαθεί όοοολα τα ελαττώματα, ακόμα και το δικό της.
Γιώτα Κοτσαύτη

Περισσότερες ιστορίες από το παιχνίδι μας εδώ:

http://enakeimenomiaeikona.blogspot.com/…/07/blog-post_11.h…

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


- Στείλε Σχόλιο


19 Ιουνίου 2019, 13:50
Η βιβλιοθήκη Λεβαίας ζητά την... ψήφο σας!
Βιβλιοθήκη  

Δημιουργία βιβλιοθήκης-χώρου δημιουργικής απασχόλησης στη Λεβαία Φλώρινας5 λεπτά·

Πριν λίγο με κάλεσε η υπεύθυνη μιας ΜΚΟ, η οποία προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τη βιβλιοθήκη μας.

Δεν ξέρω αν η ευγενέστατη κυρία με την οποία μίλησα θα καταφέρει τελικά να μας βοηθήσει, για μένα όμως αυτή η θετική ανατροφοδότηση που παίρνω, με συγκινεί. Και πώς να μη με συγκινεί όταν προέρχεται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία επαφή με την περιοχή μου; Που πιστεύουν στο όνειρο και την προσπάθειά μου; Που παλεύουν και αγωνίζονται μαζί μου όπως μπορούν -και εδώ θα εκφράσω ένα παράπονό μου- όταν η πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής γυρνάει την πλάτη;

Πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε γιατί. Γιατί συνεχίζω να παλεύω για κάτι που φαίνεται τόσο ακατόρθωτο και στερώ από τον εαυτό μου πολύτιμο χρόνο και φαιά ουσία. Γιατί δέχομαι να πληγώνομαι διαρκώς και να προσπαθώ για κάτι που πολλοί όχι μόνο δεν το αντιλαμβάνονται, αλλά το πολεμούν και με όλες τους τις δυνάμεις.

Η απάντηση είναι μία και την έχω δώσει από την πρώτη στιγμή:

Και ένα παιδί να σωθεί από το σκοτάδι, εγώ θα είμαι χαρούμενη!

Για μία ακόμα φορά, λοιπόν, ζητώ τη βοήθειά σας. Όσοι πιστεύετε σ' αυτό που κάνουμε, όσοι πιστεύετε στο βιβλίο και στον πολιτισμό, προωθήστε την προσπάθειά μας, προωθήστε τη σελίδα μας, προσκαλέστε τους φίλους σας και πού ξέρετε; Μπορείτε να είστε εσείς που θα βοηθήσετε ένα παιδί να αλλάξει τη ζωή του

https://enakeimenomiaeikona.blogspot.com/…/05/blog-post.html


- Στείλε Σχόλιο


16 Ιουνίου 2019, 21:21
Το καμάρι μου!
Τα βιβλία μου  

Γιώτα Κοτσαύτη-Μπουκέτα Ανθισμένα
Εικονογράφηση: Αθηνά Πετούλη
Εκδόσεις Βεργίνα

Έπαινος από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά

«Ένα μπουκέτο μυροβόλα πολύτιμα μικρά ανθάκια, γεμάτα εικόνες, ευαισθησία, νοήματα. Η υπαινικτικότητα, η συμπύκνωση, η φιλοσοφική διάθεση, στολίδια ακριβά, των μικρών ευσύνοπτων στίχων που σε οδηγούν σε περαιτέρω σκέψεις χωρίς παρόλα αυτά να χάνουν την παιδικότητά τους. Μπράβο στη δημιουργό. Μια πολύχρωμη παλέτα γεμάτη δροσερά χρώματα, ζωγραφίζουν το πέρασμα του χρόνου και μιλούν σιγανά στην καρδιά των μικρών αναγνωστών. Ο ρυθμός και το προσεγμένο λεξιλόγιο νομίζεις πως καλούν όσους τα διαβάζουν σε τραγούδι και χορό.»

«Τα ποιήματα της κ. Κοτσαύτη διακρίθηκαν για την απλότητα, την πρωτοτυπία και τη χάρη τους. Έχουν προσεγμένο λεξιλόγιο, όμορφες εικόνες, είναι ευσύνοπτα και μιλούν στην καρδιά των μικρών αναγνωστών.

Η Επιτροπή συγχαίρει την κ.Κοτσαύτη για την επιτυχία της.»

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΜου


- Στείλε Σχόλιο


16 Ιουνίου 2019, 06:50
Χρόνια πολλά, μπαμπάδες!
Ένα κείμενο  μία εικόνα  

Χρόνια πολλά, μπαμπάδες μ' ένα δικό μου ποίημα

"Οι μπαμπάδες είν’ αστείοι,
παιχνιδιάρηδες πολύ,
κι ας το παίζουν κάπου κάπου
αυστηροί και σοβαροί..."

Η συνέχεια εδώ:

https://enakeimenomiaeikona.blogspot.com/…/blog-post_18.html


- Στείλε Σχόλιο


15 Ιουνίου 2019, 21:31
Γιορτή του πατέρα 2019
Ένα κείμενο  μία εικόνα  

16/6/2019
Γιορτή του πατέρα

"Αχ! ο μπαμπάς μου, τι ντροπή,
φοράει κουστούμια και γραβάτες,
μα… όταν είμαστε μαζί
πηδάμε σαν τους ακροβάτες,

Αχ! ο μπαμπάς μου σαν παιδί
με τα παιχνίδια μου όλο παίζει,
ξαπλώνει πάνω στο χαλί,
κρύβεται κάτω απ’ το τραπέζι.

Με τα τουβλάκια μου, να δεις,
χτίζουμε κάστρα και παλάτια
και με το τρένο της Φανής
παίζουμε πίσω απ’ τα κρεβάτια..."

Η συνέχεια του υπέροχου ποιήματος της πολυαγαπημένης κυρίας Σταυρούλας Κάτσου Καντάνη εδώ:

http://enakeimenomiaeikona.blogspot.com/…/02/blog-post_10.h…


- Στείλε Σχόλιο


15 Ιουνίου 2019, 14:40
Γαλανό
Ένα κείμενο  μία εικόνα  

"Η κυρά μας θάλασσα
πλένει στο λουλάκι
αμμουδιά και βότσαλο,
βράχο και νησάκι..."

https://enakeimenomiaeikona.blogspot.com/…/blog-post_30.html


- Στείλε Σχόλιο


15 Ιουνίου 2019, 09:26
Ευχάριστες εκπλήξεις!
Τα βιβλία μου  

Σήμερα η μία ευχάριστη έκπληξη διαδέχεται την άλλη

Δεν θα σταθώ στα γεγονότα που συνέβησαν από το πρωί, αλλά στα μηνύματα που με περίμεναν, μόλις επέστρεψα σπίτι. Πολλά, εγκάρδια και συγκινητικά. Κάποια από ανθρώπους που δεν γνωρίζω καν, από άλλες περιοχές, που με γνώρισαν είτε μέσα από τα βιβλία μου, είτε από το ιστολόγιό μου Ένα κείμενο, μία εικόνα, είτε από τη Δημιουργία βιβλιοθήκης-χώρου δημιουργικής απασχόλησης στη Λεβαία Φλώρινας.

Ένα από αυτά τα "μηνύματα" έρχεταιαπό από την Κατερίνη. Από ένα πανέξυπνο και πανέμορφο φατσάκι, από ένα πλάσμα καραμελένιο, από ένα κοριτσάκι σκέτη γλύκα. Δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τις υπέροχες φωτογραφίες, όμως αυτά τα λιλιπούτεια χεράκια δεν γινόταν να μην τα ανεβάσω (με την άδεια των γονιών)!

Συγκινήθηκα για πολλούς λόγους. Και μέσα από την κουβέντα που είχαμε με την υπέροχη μαμά. Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο είναι η αγάπη της για το βιβλίο και ο τρόπος με τον οποίο καλλιεργεί από πολύ νωρίς τη φιλαναγνωσία στην κόρη της!

Γονείς που επενδύουν στην πνευματική καλλιέργεια των παιδιών τους, χτίζουν ένα καλύτερο αύριο. Μεγάλη μου τιμή να συμπεριλαμβάνουν στις αναγνώσεις τους, να φιλοξενούν στις βιβλιοθήκες τους και το δικό μου βιβλίο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


- Στείλε Σχόλιο


12 Ιουνίου 2019, 07:14
Τι συμβολίζει για σένα η Άννα Φρανκ;
Σπουδαίοι άνθρωποι  

Για μένα η Άννα Φρανκ συμβολίζει:
Το καλό.
Το φως.
Την ελπίδα.

#Anne90

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο και κοντινό πλάνο5


- Στείλε Σχόλιο


12 Ιουνίου 2019, 07:10
Άννα Φρανκ: γεννήθηκε σαν σήμερα το 1929
Σπουδαίοι άνθρωποι  

"Δεν σκέφτομαι όλη αυτήν τη δυστυχία, αλλά την ομορφιά που ακόμα μένει."

"Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως κατά βάθος όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί."

"Όποιος είναι ευτυχισμένος θα κάνει και άλλους ευτυχισμένους."

"Πόσο υπέροχο είναι που κανένας δεν χρειάζεται να περιμένει ούτε μία στιγμή πριν αρχίσει να βελτιώνει τον κόσμο."

Άννα Φρανκ
Γερμανίδα Εβραιοπούλα, θύμα των Ναζί
Αν ζούσε, θα ήταν σήμερα 90 ετών

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


04 Ιουνίου 2019, 12:37
Μπουκέτα Ανθισμένα
Τα βιβλία μου  

Το ταξίδι ξεκίνησε!

Μπορείτε να το βρείτε στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Βεργίνα

Vergina Books & Publications - Εκδόσεις Βεργίνα

Ή να το παραγγείλετε από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.

Γιώτα Κοτσαύτη-Μπουκέτα Ανθισμένα

Εικονογράφηση: Αθηνά Πετούλη

Συλλογή χαϊκού για παιδιά

Έπαινος από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά

Περισσότερα εδώ:

https://www.facebook.com/yota.kotsaftitheofanous


- Στείλε Σχόλιο


01 Ιουνίου 2019, 06:16
Μπουκέτα Ανθισμένα: το πρώτο μου έντυπο βιβλίο!
Τα βιβλία μου  

Η χαρά μου δεν περιγράφεται!

Μόλις τυπώθηκε :)

Το πρώτο έντυπο βιβλίο μου!

Μία συλλογή χαϊκού για παιδιά με θέμα τις εποχές, που τιμήθηκε με έπαινο στον 59ο διαγωνισμό της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ:

«Ένα μπουκέτο μυροβόλα πολύτιμα μικρά ανθάκια, γεμάτα εικόνες, ευαισθησία, νοήματα. Η υπαινικτικότητα, η συμπύκνωση, η φιλοσοφική διάθεση, στολίδια ακριβά, των μικρών ευσύνοπτων στίχων που σε οδηγούν σε περαιτέρω σκέψεις χωρίς παρόλα αυτά να χάνουν την παιδικότητά τους. Μπράβο στη δημιουργό. Μια πολύχρωμη παλέτα γεμάτη δροσερά χρώματα, ζωγραφίζουν το πέρασμα του χρόνου και μιλούν σιγανά στην καρδιά των μικρών αναγνωστών. Ο ρυθμός και το προσεγμένο λεξιλόγιο νομίζεις πως καλούν όσους τα διαβάζουν σε τραγούδι και χορό.»

«Τα ποιήματα της κ. Κοτσαύτη διακρίθηκαν για την απλότητα, την πρωτοτυπία και τη χάρη τους. Έχουν προσεγμένο λεξιλόγιο, όμορφες εικόνες, είναι ευσύνοπτα και μιλούν στην καρδιά των μικρών αναγνωστών.

Η Επιτροπή συγχαίρει την κ.Κοτσαύτη για την επιτυχία της.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Ελένη Πατελοδήμου

Ντίνα Χατζηνικολάου

Σταυρούλα Κάτσου Καντάνη» 


Μπορείτε από Δευτέρα να το αναζητήσετε στην Πολιτεία, στον Ιανό, στα Public, στο φυσικό και ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Βεργίνα και σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες της Συντροφιάς που τίμησαν με τα λόγια και τον έπαινό τους το βιβλίο μου και μου έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσω.

Στην Αθηνά Πετούλη που έντυσε τις λέξεις μου με τις μαγικές της εικόνες.

Στην εκδότριά μου κυρία Ευγενία Ασημακοπούλου-Τσαλπαρά, που το πίστεψε και το φιλοξένησε στις εκδόσεις της σε εποχές που ελάχιστοι (έως καθόλου) εκδότες επενδύουν στην ποίηση για παιδιά.

Στηρίζοντας τα «Ανθισμένα Μπουκέτα» μας δεν στηρίζετε απλά ένα βιβλίο. Στηρίζετε την ποίηση. Στηρίζετε την ελπίδα. Δικαιώνετε τον εκδοτικό οίκο που, σε εποχές πολύ δύσκολες για το βιβλίο, δεν δίστασε να επενδύσει σε ένα «μη εμπορικό» είδος λόγου.


Εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά πολλά ακόμα βιβλία, γιατί το μόνο που ονειρευόμουν από μικρό παιδί με τόσο πάθος ήταν αυτό: να γίνω συγγραφέας και με τα κείμενά μου να δίνω χαρά, να προβληματίζω, να αφυπνίζω, να βάζω ένα λιθαράκι ώστε ο κόσμος να γίνει πιο όμορφος και πιο ανθρώπινος.

Καλό μήνα!

Καλό καλοκαίρι!

 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
yokor
ΓΙΩΤΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ εν ανεργία, ΜΑΜΑ εν ενεργεία, φοιτήτρια μεταπτυχιακού τμήματος δημιουργικής γραφής ΕΑΠ
από ΦΛΩΡΙΝΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/yokor

...Κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε μπήκαμε μες στα όλα και περάσαμε. Κι έχουμε για κατάρτι μας βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα!


Ηλιαχτίδες

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας
Tags

... 25η Μαρτίου 28η Οκτωβρίου :( :) Book Tour E-book Sugar Mama Άνευ Άχρηστες γνώσεις και χρήσιμες πληροφορίες Αγαπημένες ιστοσελίδες Αγαπημένες Φράσεις Αινίγματα Αλέκος Παναγούλης Αλληλεγγύη Ανθρωπιά Αν είναι να μιλήσει κάποιος ας πει για την αγάπη Αναμνήσεις Αναστασία Ιουστίνη Ανθολογία πεζού ποιήματος Ανθρωπιά Ανθρωπιά Αλληλεγγύη Ανθρωπιά-Αλληλεγγύη Από άλλα ιστολόγια Από άλλες σελίδες Από αρχείο περιοδικών-εφημερίδων Από τα (παλιά) Ανθολόγια του δημοτικού Από τα (παλιά)Ανθολόγια του δημοτικού Από τη λαϊκή μας παράδοση Αποσπάσματα από βιβλία ΑΣΕΠ Βιβλία Βιβλία μας Βιβλίο Βιβλιοθήκη Γιάννης Ρίτσος Γιορτή της μητέρας Γιώτα Γραμματική της φαντασίας Γραφή Γρηγόριος Ξενόπουλος Διηγήματα Διηγήματα και ιστορίες Δικό μου Εαρινή Ισημερία Εικαστικά Εκδόσεις Αλάτι Έλληνες ποιητές Ελληνίδες ποιήτριες Ελληνική λογοτεχνία Ελληνική Λογοτεχνία Ένα κείμενο μία εικόνα Ένα κείμενο μία εικόνα Ενδοσχολική βία Σχολικός εκφοβισμός Επέτειος 17ης Νοεμβρίου Επέτειος Πολυτεχνείου Επικαιρότητα Εργασία και χαρά Εργαστήριο συγγραφής Εργαστήριο συγγραφής Αλάτι Εργαστήριο Συγγραφής Αλάτι Εργαστήριο συγγραφής-εκδόσεις Αλάτι Ευχάριστα :) Ευχάριστα :) Ευχές Η Σοφία των Λαών Η χρονιά των παραμυθιών Ηλιαχτίδες Ηλιαχτιδογενέθλια Ημερολόγια Θρησκευτικές γιορτές Ιστορίες Μπονζάι Ιστορίες να σκεφτείς Καλικάντζαροι Καλωσόρισμα! Κόκκινη κλωστή δεμένη... Κόκκινη κλωστή δεμένη... Κόκκινη κλωστή δεμένη… Κυρά-Σαρακοστή Λαογραφία Λεξικό εννοιών Λογοτεχνικά είδη Μαγικά! Μάρτης Μαρτίνγκες Μεγάλες προσωπικότητες Μενέλαος Λουντέμης Μια μαγική βραδιά! Μικροδιήγημα Μικρός Πρίγκιπας Μουσικές επιλογές... Μπομπιροκαταστάσεις Μυθολογία Μυθολογία και ζωγραφική Ξένες ποιήτριες Ξένη λογοτεχνία Ξένη Λογοτεχνία Ξένη πεζογραφία Ξένοι ποιητές Οδυσσέας Ελύτης Οικογενειακές υποθέσεις :P Όνειρα Παγκόσμια Ημέρα Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες Παγκόσμια Ημέρα Παιδικου Βιβλίου Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης Παιδαγωγικά Παιδικά βιβλία Παιδική λογοτεχνία Παναγιώτα Χρυσοβαλάντω Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βιας και του Εκφοβισμού Παραδοσιακά παιχνίδια παρελθόν παραμύθι Παράξενα και όμορφα Πασκόσμια Ημέρα Βιβλίου Πάσχα Περί παραμυθιών περιοδικό Πλανόδιον Ποίηματα Ποίηση Ποιητικές συλλογές Πορτραίτα λογοτεχνικών ηρώων Προσευχή Προσωπικά Πρωτομαγιά Πρωτομηνιά Πρωτομηνιά Αλλαγή εποχής Πρωτομηνιά-αλλαγή εποχής Πρωτοχρονιά Σκέψεις Σκέψεις... Σπουδαίοι Άνθρωποι Σπουδαίοι άνθρωποι Σχολείο Τα βιβλία μας Τα βιβλία μου Τα κακά τα στραβά και τα ανάποδα Τα παιδία παίζει Τζάνι Ροντάρι Τι να μας πουν κι οι ποιητές... Το πoίημα της εβδομάδας Το ποίημα της εβδομάδας Το ποιήμα της εβδομάδας Το ποίημα της εβδομάδας Παγκόσμια Ημέρα Τρελά κι αγαπησιάρικα Φιλόσοφοι Φλωρινιώτικα Φτιάξε ένα παραμύθι Χαϊκού Χιόνι Χριστούγεννα Χωρίς μουσική η ζωή θα ήταν ένα σφάλμα... Χωρίς μουσική η ζωή θα ήταν ένα σφάλμα…
Επίσημοι αναγνώστες (25)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης