αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
01 Φεβρουαρίου 2009, 17:18
Μεγάλο πράγμα η ηρεμία! Όσοι την επιζητείτε ακολουθήστε με.


 

φίλες, φίλοι,

εδώ και κάτι μέρες ο adreo μέσα στο site, περνά μέρες ψυχικής ηρεμίας, να μην πω μέρες ψυχικής ευφορίας. ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ από όλους τους ανάγωγους και τις ανάγωγες, από τις βρώμικες συμπεριφορές τους. Και άμα θέλω να γράψω-γιατί ότι έγραφα, γι' αυτούς ήταν αντικείμενο κάκιστης εκτίμησης- το γράφω με την σιγουριά πως τίποτα δεν θα μπορέσουν να γράψουν μέσα στον χώρο του blog μου.

Βέβαια περιέρχονται άλλα blogs  γράφουν ονομαστικά κάποιο post, με υβριστικό και εξευτελιστικό περιεχόμενο , με περιπαίζουν και λοιπά, αλλά νομίζω πως αυτοί εκτίθενται. Ένας μάλιστα γράφει για το πόσο ανούσια και άνευ αξίας είναι τα γραφόμενά μου  γύρω από την λογοτεχνία και την ΜΟΥΣΙΚΗ, τις οποίες όμως εγώ υπηρετώ από παιδί, και είτε το θέλει, είτε όχι, έχω γράψει την ιστορία μου, που για τον καθένα έχει την αξία της . ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ, ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ.  

Και είμαι στην μόνιμη κρίση όλων σας. Μα και γι' αυτό έκανα το blog.   

 Βέβαια δεν υπάρχει χώρος για την κριτική σας, αλλά υπάρχει το e-mail, αν θέλετε να μου πείτε τα καλά σας ή και τα κακά σας λόγια. Όμως πολύ το ευχαριστιώμαι που διάφορα παλιοκαθήκια δεν μπορούν να με φτάσουν δημόσια. Το διασκεδάζω, όπως και με την εγκατάλειψη των καναλιών της τηλεόρασης, και έτσι έχω την ησυχία μου.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΗΡΕΜΙΑ , φίλοι μου, φίλες μου, γιατί εδώ ο"εχθρός" είναι ανώνυμος, δόλιος και ύπουλος. "θα σου κόψω τα ποδια  και θα σε βρώ όπου και αν είσαι" μου έγραψε -τρελλή πρέπει να είναι για να φτάνει σε τέτοιο σημείο- νεαρή φοιτήτρια. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ να ήμουν εκδικητικός και κατέφευγα στην προστασία της δικαιοσύνης και γενικά των αρχών, και την έβρισκαν, σε πόσο δύσκολη θέση θα ήταν. Βέβαια είναι παιδί, αλλά θυλικού γένους και να απειλή σαν μαφιόζα;

Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό, την σημερινή χαρούμενη ΚΥΡΙΑΚΗ να σας γράψω. Πιστεύω πως στο σύνολό σας θα εκτιμήσετε καλόπιστα ο καθένας τις απόψεις μου.

Θα μπορούσα να γράψω και για έναν άλλον ΞΕΥΤΙΛΑ, που ανήρτησε ολόκληρο post, με φανερά όλα τα στοιχεία μου νομίζοντας πως θα με μειώσει, πράγμα που δεν πρέπει να γίνεται γιατί τα blogs πρέπει να διατηρούν την ανωνυμία τους, χωρίς όμως να παραβαίνουν δεοντολογίες και νόμους. Αλλά τι να κάνουμε; έτσι είναι αυτό το μοναχικό και μοναδικό μέλος. ΕΥΤΕΛΗΣ κοινώς ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

Και μια προειδοποίηση προς την διεύθυνση.

ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ και όποιος παρεκτρέπεται να διαγράφεται.

adreo


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης