αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
15 Ιουνίου 2011, 23:27
ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ...


 

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

με πάρα πολύ ενδιαφέρον και με σχετική αγωνία παρακολούθησα τα τεκταινόμενα, αυτά που από διαρροές και μέσω των λεγόμενων δημοσιογράφων έφθασαν στ' αυτιά μου.

Και άρχισα να ελπίζω πως κάτι καλό θα έβγαινε από την συνεννόηση των μεγάλων κομμάτων, και προς στιγμήν ξέχασα τις ευθύνες τους.

Γελάστηκα άλλη μια φορά.

ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ μου, οι πολιτικοί εννοώ, κοιτούν μόνο το συμφέρον τους. Και μου κάνει μεγάλη εντύπωση που αποφασίζουν ερήμην του Λαού να παίρνουν καταλυτικές αποφάσεις.

Ο Γιωργάκης μη αντέχοντας τις προτάσεις του Αντώνη, που μου θύμισαν όρους προς ένα ηττημένο (από τους αγανακτισμένους πολίτες φυσικά προέρχεται η ήττα), βγήκε με περισσή εγωιστική διάθεση και δήλωσε πως διαλύει τον συνεταιρισμό, πριν να αρχίσει να δουλεύει. Ο εγωισμός του και οι αντιδράσεις της κοινοβουλευτικής ομάδος, τον οδήγησαν να πισωγυρίσει. Βέβαια εγώ πιστεύω πως ήταν ένα παιχνιδάκι του Γιωργάκη. Φαίνεται τελικά πως ο άνθρωπος ξέρει πολύ καλά να μας δουλεύει. Και δυστυχώς δεν υπάρχει δικαστής να τον κολλήσει στον τοίχο.

Έτσι οργώνει το χέρσο χωράφι που είναι πλέον η Ελλάδα κατά πως θέλει.

Από την συμπεριφορά του φαίνεται πως στην ουσία δεν ήθελε καμιά συνεργασία για το σώσιμο της χώρας από τα αρπακτικά της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Έρχομαι στην σκέψη πως όλα ήταν σε γνώση αυτών, Ευρώπης, ΔΝΤ και λοιπά. Και ο Γιωργάκης έφερε σε πέρας ένα καραγκιοζιλίκι ακόμα. Μας τσαλακώνει την Εθνική μας υπερηφάνεια και ανέχεται τους ξένους να μας κατηγορούν και να μας μειώνουν. Δεν τους λέει πηγαίνετε στο διάολο και να πάει μετανοιωμένος να ζητήσει λεφτά από τους Κινέζους, που μας έδιναν λεφτά με πολύ μικρό επιτόκιο.

Όμως κάνει λογαριασμούς χωρίς τους αγανακτισμένους, που τώρα θα μουλαρώσουν ακόμα ΠΙΟ ΠΟΛΥ. Όμως εδώ που μας έφτασε ο Γιωργάκης, δεν περιμένουμε θεατρικές παραστάσεις κάκιστης ποιότητας. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ κάποιους ταλαντούχους πατριώτες να αναλάβουν να μας βγάλουν από τα δύσκολα. Το  καλύτερο λοιπόν θα ήταν σύσσωμη η Βουλή να παραιτηθεί και να αφήσει την διακυβέρνηση σε κάποιους που θα ήξεραν τι πρέπει να κάνουν.

ΈΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ: κ. Γιώργο αν εσείς είχατε εισόδημα 600 ευρώ που έχουν κάποιοι συνταξιούχοι ή και λιγότερα και σας έβαζε ο κυβερνήτης 800 ευρώ φόρους, εισφορές, ΛΑΦΚΑ, κλάφτα και λοιπά, θα μπορούσες να δώσεις έστω και ένα ΕΥΡΩ; Μπορεί κανείς να ζήσει σε αυτή την χώρα, έστω και στοιχειωδώς με αυτά τα λεφτά και εσείς θέλετε να του τα πάρετε;; Και εσείς θέλετε να τον αφήσετε τον Λαό στον άσσο; Δεν ξέρετε ότι τα μωρά θέλουν γάλα;, οι νέοι το φαγητό τους, το ντύσιμό τους, την μόρφωσή τους, οι παππούδες το γιαουρτάκι τους, τα φάρμακά τους, άπαντες τα  εντελώς στοιχειώδη αγαθά;

Τι μου κάνετε πως στενοχωριέστε που ταλαιπωρείται ο Λαός; Βρείτε γρήγορα τρόπους να ζήσει ο Λαός. Να έχει δουλειά. Να μαθαίνει γράμματα, να έχει περίθαλψη, όχι που έχετε κόψει τα φάρμακά του. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ; Αν δεν τα ξέρετε τότε δεν πρέπει να κυβερνάτε.

Εσείς το μόνο που ξέρετε είναι να παίρνετε… να παίρνετε… να χρεώνετε τον Έλληνα με δυσβάσταχτα χρέη. Στόχος σας και τα σπίτια των Ελλήνων. Από του χρόνου θα κοιμούμαστε στα παγκάκια, κάτω από γέφυρες, θα τρώμε κανένα χορταράκι… και θα είμαστε ευτυχισμένοι. Φύγετε όσο είναι καιρός. Μην μας καταστρέφετε κι’ ‘άλλο. Ας λειτουργήσει ο πατριωτισμός σας που τόσο πολύ τονίζετε πως έχετε…  Και ένα τελευταίο.. Κανένας φτωχός Έλληνας μπορεί να δώσει όλα αυτά που τον επιβαρύνετε. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ που θα διορίσεις νέα κυβέρνηση, με 40 νέους άσχετους, προσπάθησε να βάλεις καιν άλλους φόρους, εισφορές.. Κάνε το ΦΠΑ 30%, και κάνε ότι χειρότερο σου περνά από το μυαλό. Να σταματήσει να κινείται οτιδήποτε στη χώρα. Το  πολύ-πολύ, να μείνεις μόνος σε αυτή την χώρα, μαζί με την πολυπληθή ομάδα σου. Εμείς νέοι και γέροι, παιδιά και λοιπά θα αναγκαστούμε να πάμε μετανάστες. Εσύ δε, θα περιστοιχίζεσαι από τους   λαθρομετανάστες που μη βρίσκοντας τι να κλέψουν , θα ασκούνται συνέχεια στην τέχνη της κλοπής κλέβοντας την σκούφια τους. Αυτά και… αύριο μέρα είναι.

adreo

 


8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από depi2 (16.06.2011)
ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΛΠΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ...ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ...ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΚΡΙΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑΝΝΗ... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ..ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ!!!


Σχόλιο από adreo (16.06.2011)
Αγαπητή depi2,
συμφωνώ με όσα γράφεις, όμως ήδη η φυγή των νέων παιδιών έχει αρχίσει και το δυστύχημα είναι πως πάνε και στην Τουρκία, που είναι ήδη σε πολύ υψηλή θέση από άποψη πλούτου. Και αυτό έχει τις συνέπειές του (η φυγή δηλαδή, όπου οι νέοι βρίσκουν δουλειά) συνέπειες καταστροφικές για την επιβίωση του Έθνους.
Επομένως σου διαφεύγει αυτή η καταστροφή. Θα μπορούσα να γράψω χίλια δυο, για το τι ζημιά κάνουν συνεχώς οι άχρηστοι πολιτικοί.
Έφθασε η Ελλάδα που ακόμα και τώρα ζει όλα τα Βαλκάνια και αρκετές χώρες ανά τον κόσμο που έχουν εδώ λαθρομετανάστες, να μην μπορεί να ζήσει τα παιδιά της.
Ίσως όμως αυτή η κατάσταση να μας απαλλάξει από τα 3.000.000 παρείσακτους, που έχουν και μεγάλο μερίδιο στην καταστροφή της χώρας μας, αφού τεράστια ποσά ταξιδεύουν στις χώρες αυτές αλλά και σε όλο τον κόσμο, γιατί όπου νάναι δεν θα έχουν και αυτοί ούτε ένα Ευρώ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,(δεν εξαιρούνται ούτε και οι προηγούμενοι, που έπρεπε να το κάνουν όταν κυβερνούσαν) που σε μεγάλο βαθμό είναι και παράνομο;
Τόσο ανίκανος είναι;
Να τρώνε οι ξένοι που τίποτα δεν δίνουν στο κράτος-μόνο αφαιρούν- και το κράτος μας να κινδυνεύει από τα χρέη; Αυτά και χαίρομαι που έχεις λόγο και ευθαρσώς τον δημοσιοποιείς εδώ. Δεν γνωρίζω πολλά για σένα, αλλά θα σου έλεγα ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙΣ με τους αγανακτισμένους, που πρέπει να κάνουν κόμμα.


Σχόλιο από depi2 (16.06.2011)
Έχεις δίκιο Γιάννη... και ναι.. έχω λόγο.. και ελπίζω στο όνειρο...είμαι μια μητέρα που αγωνιά για το μέλλον των παιδιών της όπως τόσες άλλες...και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή μοιάζει σαν μια μάνα που τρώει τα παιδιά της....αυτή η χώρα είναι η κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας και οφείλουμε να την διεκδικήσουμε με θάρρος αλλά και με θράσος!! Το γράμμα στον πρωθυπουργό το έστειλα και σε κάποια κανάλια και μάλιστα όχι ανώνυμα... μα... κανένα δεν είχε τα κότσια (για να μην πω κάτι άλλο που αρμόζει καλύτερα) να το βγαλει στον αέρα...Δεν νομίζω πως θα μπορούσα εγώ να πολιτευτώ όπως προτείνεις... μα σίγουρα υπάρχουν πολλοί άξιοι ΕΛΛΗΝΕΣ να το κάνουν και να σώσουν την χώρα... Θέλω να ελπίζω πως θα βγούμε νικητές απο την καταστροφή... γιατί περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο αυτή την κληρονομια θέλω να αφήσω στα παιδιά μου... ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!


Σχόλιο από adreo (16.06.2011)
ZETA,
δεν μπορώ φυσικά να ρίξω τα βάρη μόνο στον γιωργάκη, που επιμένω ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει, αλλά αν παραλαμβάνει 260 δις χρέος,παίρνει μέχρι τώρα 70 δις δάνειο και έπεται η συνέχεια, και το χρέος ανέβηκε στα 360 δις και βγαίνει και λέει ότι έχει μειώσει το χρέος, και μας βάζει όλο και περισσότερο στο παιχνίδι των τοκογλύφων, πως να τον χαρακτηρίσω; Πες μου εσύ, αν έχεις κάποιο καλύτερο χαρακτηρισμό.
Σαν άνθρωπος να ξέρεις μου είναι συμπαθής, αλλά τον βλέπω λίγο να κυβερνά τον πολύ δύσκολο λαό μας.
Τώρα για το Ευρώ, έφερε ακρίβεια, μα δεν ευθύνεται αυτό, αλλά εμείς, που κάναμε τις 20 δραχμές ένα ευρώ. Και κοιτάξαμε και πολλοί τα κατάφεραν να γίνουμε πλούσιοι στο τάκα, τάκα. Εισάγει κάποιος κάτι που έχει κόστος ένα ευρώ και πουλάει 10.Αυτό γίνεται από όλους.
Παράδειγμα ένας ηλεκτρολόγος έπαιρνε 100 δρχ., με την έλευση του ευρώ, άρχισε να παίρνει 20 ευρώ για την ίδια δουλειά, για να μην πω και παραπάνω. Ένα κιλό μήλα το έπαιρνες 10-20 δραχμές, τώρα από 1, 2, και... περίπου 3 ευρώ στην επαρχία, που λένε πως ζει πιο οικονομικά.
Τι άλλο να γράψω κοπέλα μου. Κάτσε μόνη σου και δες τα, όλα, ένα προς ένα και βλέπε τι καταστροφή που κάναμε όλοι μας με τις παράλογες απαιτήσεις μας.
Εισάγουμε τα πάντα. Απλά άμα η ντομάτα από το Βέλγιο έχει 1 ευρώ και η ελληνική διπλάσια; ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.. και ΦΤΑΙΜΕ γιατί δεν αντιδράσαμε άγρια όταν άρχισαν να έρχονται κατά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ πρόσθεσαν πολύ καταστροφή στην Χώρα. Τώρα μόνο ο Θεός θα μας σώσει ή κανένας πραγματικός άνδρας που θα καταργήσει τους πάντας, και θα γράψει στα παλιά του παπούτσια τους δανειστές και τους εκμεταλλευτές της πατρίδας μας.
Προφανώς εννοώ κάποιον "ειδικό" δικτάκτορα, που να μην αφαιρέσει τα δημοκρατικά δικαιώματά μας, αλλά να κυβερνήσει με πυγμή και να οργανώσει επιτέλους αυτό το κράτος και να αμυνθεί σθεναρά, προς όλες τις κατευθύνσεις. Ξέρω πως θα έχω υποκριτικές αντιδράσεις, αλλά το τολμώ να το γράψω. Πολλοί θέλουν μια τέτοια λύση, αλλά δεν τολμούν να το πουν. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΧΟΥΝΤΑ, το γράφω παραπάνω, την οποία σε βεβαιώ πολέμησα με όλη μου την δύναμη στα νιάτα μου. Κανείς δεν μου στέρησε την ελευθερία μου, όλη μου την ζωή.
Αυτά.


Σχόλιο από adreo (16.06.2011)
Depi2,
όλα σωστά και προαπαιτούμενα αυτά που θέλεις για τα παιδιά σου και κατ' επέκταση για όλα τα παιδιά της Ελλάδος, δηλαδή ένας καλύτερος κόσμος, μια καλύτερη Ελλάδα, μια καλύτερη ζωή.
Όμως σίγουρα δεν εξαρτάται από σένα και από μας , αλλά από αυτούς που κρατάνε τις τύχες μας στα χέρια τους για την Ελλάδα αλλά και για τις άλλες χώρες. Διεστραμμένα μυαλά τα θέλουν όλα , δικά τους.

ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Το παρακάτω ποίημά μου:

ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ

Μόνο ΄γω ξέρω πόσο μ' αδικήσατε.
Μόνο 'γω ξέρω πως δεν ξέρετε πρόσθεση,
μόνο αφαίρεση ξέρετε...
Αποτέλεσμα !
"πεπλατυσμένα οπίσθια",
εξέχουσα στρογγυλή σαν αερόστατο κοιλιά,
μασέλες τετράγωνες με δόντια σαν τσαπιά.
Τεράστια τρωκτικά, τρώτε τη δόξα
μέχρι που να σκάσετε.
Δεν αφήσατε για μένα ούτε μία μπουκιά,
όμως,
γεμίζω εγώ την καρδιά μου μ' αγάπη,
την ματιά με ομορφιές,
το στόμα μ' ένα τραγούδι μελωδικό,
το μυαλό με σκέψεις "ανθρώπινες",
που γράφω στο βιβλίο
που θα πάρω μαζί μου.

Από την συλλογή ποιημάτων μου "Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ"
Οι άνθρωποι διεθνώς είναι αχόρταγοι.
Και οι δικοί μας εδώ ακόμα περισσότερο.

Σου εύχομαι να ελπίζεις πάντα για το καλύτερο όπως και σε όλους τους Έλληνες, Γιατί η Ελπίδα δεν πρέπει να πεθαίνει ποτέ. Είναι το καλύτερο φάρμακο στον άνθρωπο. Φάρμακο ζωής.


Σχόλιο από depi2 (16.06.2011)
Ένας ύπουλος πόλεμος είναι και αυτό που ζούμε τώρα zeta... μόνο με τέτοιο πόλεμο μπορείς να χτυπήσεις μια χώρα σαν τη δική μας... χτυπάς την ιστορία, την πίστη, την γλωσσα και τον πολιτισμό της... και μετά.. γίνεται έρμαιο στα χέρια σου... αυτό πιστέυω εγώ...αυτό πιστεύουν και κάποιοι άλλοι και το εφαρμόζουν...ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και αν δεν αντιδράσουμε τότε σίγουρα θα πετύχουν τον σκοπό τους...Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης