αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
19 Δεκεμβρίου 2012, 20:58
ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και η εξαθλίωση των Ελλήνων.


 

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

όπως όλοι σχεδόν οι Έλληνες έτσι και εγώ ευρίσκομαι σε φάση απογοήτευσης, παθητικής ανασφάλειας, συνεχούς σκέψης για το αύριο, όχι το δικό μου βέβαια, αλλά κυρίως των νέων ανθρώπων, των παιδιών και των επερχόμενων γενεών, που θα είναι και κουτσουρεμένες πληθυσμιακά, λόγω της ανέχειας, της πείνας , της δυστυχίας, των νοσημάτων , που παίρνουν την άνοδο, αφού πλέον δεν υπάρχει σοβαρή ιατρική περίθαλψη.

Την τελευταία την γεύομαι και εγώ, αφού τα φάρμακά μου τα αγοράζω τα περισσότερα, αφού τα έχουν οι διάφοροι κυβερνώντες , βγάλει από την λίστα. Έτσι η πολύ σπάνια (12 έως 18 άτομα στις 100000) και σοβαρότατη ασθένεια του Buerger , που είναι ανίατη και το ασφαλιστικό μου ταμείο μου έδινε δωρεάν τα φάρμακά μου, έτσι έλεγε κάποιος νόμος που αναφέρεται στις ανίατες ασθένειες. όλα πλην ενός, μου τα έκοψε.

Και βέβαια αυτό έχει γίνει για εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς από διάφορες ασθένειες. Και όμως εγώ για πολλά χρόνια με τα φάρμακα που μου έκοψαν, έχω γλυτώσει τα πόδια μου, και θα συνεχίσω όσο μπορώ με τα ίδια φάρμακα και δεν θα τους κάνω την χάρη να γλυτώσουν την σύνταξη που παίρνω.

 Έχω την εντύπωση πως ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, συνειδητά ακολουθούν τα προγράμματα των διαφόρων ευρωεγκληματιών (και του ΔΝΤ) που μας έχουν σκλαβώσει οικονομικά, και έχουν σκοπό να αποδεκατίσουν το Ελληνικό ΓΕΝΟΣ. Βέβαια οι Έλληνες είναι σκληρό καρύδι και ίσως δεν μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τον σκοπό τους.

Τους κάθεται από πολλούς αιώνες στο στομάχι το Ελληνικό Γένος. Τους έχουμε ζήσει σε διάφορες Εθνικές καταστροφές, να βοηθούν τους εχθρούς μας.

Η άνευ όρων υποταγή μας σε αυτούς, μας οδηγεί μαθηματικά σε τραγικές καταστάσεις. Πάνω από 3.000.000 Έλληνες πεινούν και οι περισσότεροι στερούνται παντελώς τα στοιχειώδη. Πολλοί δεν έχουν σπίτι, φάρμακα, φαγητό κάθε μέρα, ρούχα ζεστά. Άλλοι αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα, μη μπορώντας να τα ζήσουν, όπως αυτή την στιγμή που γράφω, λέει το ΣΚΑΙ.Άνθρωποι που δεν είχαν προβλήματα πριν 2 χρόνια.

Και οι ΑΘΛΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ καμαρώνουν, γιατί πήραμε την δόση, γιατί κόψανε τα επιδόματα από τις φτωχές πολύτεκνες οικογένειες. Καμαρώνουν για τα 3.000.000 που είναι άνεργοι, γιατί υπολογίζουν ανέργους μόνο αυτούς που έχουν δικαίωμα να γραφτούν στον ΟΑΕΔ και μιλάνε για 1.500.000 μόνο.

Μέσα σε 3 χρόνια μας έφτασαν στον πάτο του βαρελιού, περιστοιχισμένους από χίλια κακά. Γέμισε η Ελλάδα εξαθλιωμένους Έλληνες, που περιμένουν να ζήσουν από την ελεημοσύνη των όσων έχουν κάτι ακόμα. Η  ζημιά που έκανε ο γιωργάκης και συνέχισαν και συνεχίζουν οι επόμενοι, είναι τεράστια. Η Χώρα βρίσκεται σε κώμα, και ο επιθανάτιος ρόγχος όπου νάναι φθάνει.

Και οι πολιτικοί το βιολί τους. Διάφοροι από αυτούς, μου στέλνουν  mail, για να μου πουν τα ... κατορθώματά τους. Τους διαβάζω και τους στέλνω ένα πολύ αυστηρό δικό μου μήνυμα... και αυτοί ξαναστέλνουν. Δεν προσβάλλονται πλέον. Σκέτα γαϊδούρια, τι γαϊδούρια- αυτἀ είναι συμπαθέστατα-, ενώ αυτοί για όλο σχεδόν τον Ελληνικό Λαό, είναι μισητά πρόσωπα. Αχ ρε αντωνάκη, που σε βοήθησα να γίνεις αρχηγός, πόσο αγνώριστος έγινες. Πόσο εγκληματικά είναι όλα αυτά που κάνεις μαζί με την συντροφία σου.

Άτεγκτοι, σκληροί, ανελέητοι, πως κοιμάστε τα βράδια; Πιστεύετε πως κάνετε το καλό και κόψατε τα πάντα από τους Έλληνες; Κάνετε και εσείς την βουλευτική σας αποζημίωση 580 ευρώ, η μην παίρνετε καθόλου και δείτε πως ζουν οι άνεργοι, αυτοί που έχασαν τις επιχειρήσεις τους και η εφορεία τους ζητάει και αποπάνω με τις γνωστές απειλές. Μείνετε νηστικοί οικογενειακώς για δυο τρις μέρες να νιώσετε τουλάχιστον πως αισθάνονται οι πεινασμένοι.

Θα μπορούσα ΑΘΛΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ να σας γράφω για μέρες ολόκληρες, πόσα εγκλήματα έχετε διαπράξει σε  βάρος του Ελληνικού Λαού, όμως πάλι δεν θα κοκκινίζατε από ντροπή.

 Έχετε κλείσει μάτια και αυτιά, γίνατε σκληρόκαρδοι και χοντρόπετσοι και για τίποτα από όσα κάνατε δεν ντρέπεστε. Και πέστε και στα φερέφωνα σας στα κανάλια, να είναι λιγότερο κόλακες, γιατί σε λίγο καιρό και αυτά θα είναι χωρίς δουλειά.  

Λυπάμαι ειλικρινά που κάποια στιγμή, όχι βέβαια τα 3 τελευταία χρόνια, που σας ψήφισα και σας έβγαλα μαζί με άλλους  πλανημένους πλέον, βουλευτές, και κυβερνώντες εν τέλει. Που να μας κοβόντουσαν τα χέρια!

 Αφού δεν δουλέψατε ποτέ, αφού δεν είχατε έστω και μια μικρή επιχείρηση που να την διευθύνετε, πως να διευθύνετε ένα δύσκολο Κράτος που έχει χιλιάδες απατεωνίσκους, μεγαλοαπατεώνες, δοσίλογους, ανίκανους να κάνουν καλό αφού μόνο το συμφέρον τους κοιτάνε;

Λοιπόν, μην κομπορρημονείτε ότι σώσατε την χώρα παίρνοντας την δόση. Εγώ ξέρω πως η Ελλάδα χρωστούσε πριν 3 χρόνια κάποια λίγα χρήματα και τώρα τα χρωστούμενα έφτασαν σε δυσθεώρητα ύψη και πλέον ανεξέλεγκτα.

Τι ελπίδες να έχει ο Λαός; Καμιά.

Ας μας λυπηθεί ο Θεός.

Πριν από κάμποσο καιρό είχα πει πως ο Θεός της Ελλάδος έχει δρομολογήσει τον Σωτήρα της. Αργεί. Μα θάρθει.

Βρείτε και διαβάστε και αυτό το άρθρο επιλέγοντάς το από την λίστα δημοσιεύσεων, που είναι εδώ.

Adreo 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (23.12.2012)
Φίλε Adreo.
Το δημοσίευμά σου είναι απλό , κατανοητό και μεστό από την επώδυνη πραγματικότητα που ζούμε.
Το γράφημά σου αυτό , αντανακλά γλαφυρά και άμεσα , τα εσώψυχα του απλού Έλληνα , ο οποίος ζει σήμερα την μεγαλύτερη απότομη οικονομική ένδεια της ιστορίας του , σε περίοδο ειρήνης.
Παρεμφερές , κατά κάποιο τρόπο , είναι και το πρόσφατο δημοσίευμά μου στο blog ΑΠΟΨΕΙΣ , το οποίο και παραθέτω.
   
Συμβουλος του Σήμερα.... το Χθες .
   Το εξωτερικό χρέος του χθες όλο και γιγαντώνεται , τα ποσοστά του χρέους από  διαπραγματεύσημο , όλο και μεγαλώνουν σε  μη διαπραγματεύσημο Τα δυσβάστακτα άδικα και καταπιεστικά μνημόνια που ήλθαν και τα μέτρα που πάρθηκαν και αυτά που θα επακολουθήσουν  για την υλοποίησή  των είναι καθαρώς απότοκα της αρχικής δανειακής σύμβασης του χθες.
         Το σχήμα οξύμωρο παρουσιάζεται τώρα μεγαλοπρεπώς , εκείνοι που καταψήφισαν την σύμβαση του χθες ,  σήμερα είναι θιασώτες  αυτών των μνημονίων και εφαρμόζουν τα ειδεχθή μέτρα , που περιλαμβάνουν και μας επιβάλλουν ανυποχώρητα οι δανειστές .
             Τους νέους βουλευτές του κοινοβουλίου στους οποίους ο απλός πολίτης έδωσε την ψήφο του , για να υπάρξει μία  νέα αναγεννημένη φωνή το σύστημα τους εξαφάνισε στην δύνη της σιωπής τους απορρόφησε και εν ολίγοις τους κατάντησε νέους χειροκροτητές και "βολευτάκια". Μερικοί μάλιστα παρουσιάζονται "βασιλικότεροι του βασιλέως" με το να βγαίνουν και να στηρίζουν με απαράμιλλο θέρμη και  σθένος τις απόψεις και τα υλοποιηθέντα του χθές. Ταυτόχρονα τα βασικά στελέχη της σημερινής συμπολίτευσης ομού με τους ημέτερους και παρατρεχάμενους , όπως επίσης και ορισμένους στημένους "παπαγάλους" των ΜΜΕ ( έντυπου ,  TV και του ηλεκτρονικού τύπου ) ,  έρχονται να εμφανιστούν ως νεόκοποι "νενέκοι" και μας τσαμπουρνάνε κάθε τόσο τι κάνουμε σήμερα...
         Οι ΑΠΟΨΕΙΣ απαντούν ευθέως , το όποιο σήμερα έχει και χθες και εφόσον δεν δούμε κατάματα ειλικρινά και χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και δεν συγκεράσουμε το χθες με το σήμερα για να δούμε τα λάθη μας , η λύση δεν θα έρχεται και θα πέφτουμε συνεχώς στη "λούμπα" του χθες , που μέχρι τώρα έχει βουλιάξει τη χώρα στην ένδεια και την απογοήτευση.
      Το χθες , εν ολίγοις , είναι εκείνο που μας έφερε στην σημερινή τραγική κατάσταση και είναι η ίδια εν πολλοίς νοοτροπία που κυριαρχεί στο σήμερα Τα διλήμματα έχουν την πρωτοκαθεδρία και αποτελούν συνήθως την καθημερινότητα με κορυφαίο το "ευρώ ή δραχμή". Είναι δε τόσο φλογεροί θιασώτες του διλήμματος αυτού οι σημερινοί κρατούντες , ώστε να εθελοτυφλούν και να παραγκωνίζουν τις θέσεις ορισμένων επισήμων της Ε.Ε και όχι μόνον , ότι η έξοδος από το ευρώ της Ελλάδας  θα στοίχιζε τον  κλονισμό της Ευρωζώνης και θα επέφερε ένα νέο οικονομικό στάτους , ώστε η ύπαρξη της Ευρωζώνης να τίθεται σε αμφισβήτηση.
         "Πόθεν έσχες"ψηφίστηκε στο χθες , πλην όμως εφαρμόστηκε επιλεκτικά δηλαδή για άλλους στην κυριολεξία του και για άλλους μόνον το "....έσχες" , δηλαδή το "πόθεν...."το έφαγε η μαρμάγγα κατά το κοινώς λεγόμενο Σήμερα λοιπόν  τι κάνουμε ,  απλούστατα ακολουθούμε πιστά τα αχνάρια του χθες .
       Η τρομοκράτηση που επιστρατεύεται δεν έχει όρια ... ομιλούν για άδεια ράφια από τρόφιμα , μη ύπαρξη καυσίμων κατάρρευση τραπεζών , πείνα και πλήρης δυστυχία και όλα αυτά για να περάσουν τα άδικα ανάλγητα και επώδυνα μέτρα , που επέβαλαν  οι εκβιαστές δανειστές και αποδεχθήκαμε και μάλιστα με υπόκλιση .
        Το χθες  πρέπει να είναι ο δάσκαλος του σήμερα , θέμα που δεν το βλέπουμε . Εκτιμάται , εκτός εάν  οι κυβερνώντες σήμερα είναι σιδηροδέσμιοι του χθες με ανομήματα τα οποία  θέλουν  να  αποκρύψουν πάση θυσία και να μην  εμφανιστούν . Διαφορετικά δεν εξηγούνται  οι παραπλανήσεις με τις λίστες καταθέτες εξωτερικού , το μη άγγιγμα των μεγαλοκαρχαριών φοροφυγάδων ,  ο διαφαινόμενος εκβιασμός του προσωπικού της βουλής και άλλα... Το σοβαρότερο όμως είναι , μήπως , οι ασύστολοι εκβιασμοί των δανειστών , διαμέσου  της τρόϊκας , κρύβουν  ύποπτες υποτελείς   δεσμεύσεις , οι οποίες μας αναγκάζουν να δεχόμαστε όλα όσα μας επιβάλλουν ...
         Τελειώνοντας επαναλαμβάνεται όσο το χθες δεν γίνεται δάσκαλος του σήμερα αλλά αυτό επαναλαμβάνεται και δεν αποβάλλεται , τόσο θα βρισκόμαστε πάντοτε μπροστά σε αδιαπέραστους τοίχους και θα κουτουλάμε σε αυτούς .
Από το blog ΑΠΟΨΕΙΣ
stoxastis-vaggeliscom.blogspot.com


Σχόλιο από adreo (25.12.2012)
 
Αγαπητέ stoxastis,
δεν παραδειγματίζονται οι σωτήρες μας από το χθες. Παίζουν το ίδιο θλιβερό τραγούδι στο βιολί τους. Επιμένουν στον αποδεκατισμό των Ελλήνων. Δεν ξέρω αν πρέπει να τους αποδώσω δόλο, αλλά ηλιθιότητα σίγουρα τους αποδίδω. Έχω μια απορία , δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να μου την απαντήσει. Στα τρία χρόνια των μέτρων και του κλεψίματος από την τσέπη μας και του τελευταίου ευρώ, έμμεσα ή άμεσα, πόσα δις ευρώ έχουν εισπραχθεί;Που  πήγαν και πόσα αλήθεια; Ούτε ένα ευρώ για τους αναξιοπαθούντες; Η τσιγγάνα με 10, 12 παιδιά και χιλιάδες πάμφτωχες ηρωικές πολύτεκνες μητέρες που έπαιρναν 102 ευρώ τον μήνα, ως ισόβια σύνταξη, περιμένουν  μάταια να τα πάρουν. Όμως οι άθλιοι των Αθηνών φρόντισαν να τους τα πάρουν, όπως διέταξαν οι εγκληματίες της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ. Δεν βλέπω να υπάρχει έλεος. Οι 300 όμως κρατούν σφιχτά στα χέρια τους τα χιλιάδες ευρώ που δωρίζουν από μόνοι τους στους εαυτούς τους. Βλέπω να μπούμε όλοι στα συσσίτια, που μπορεί να τα πληρώνουν κάποιοι πλούσιοι φιλάνθρωποι από το εξωτερικό. Γιατί στο εσωτερικό σε λίγο πλούσιος δεν θα υπάρχει. Η ξευτίλα των Ελλήνων στο ζενίθ. Ελπίζω σε κάποιον Έλληνα σωτήρα. Ζήτημα μηνών είναι. Οι περισσότεροι από τους 300 δεν πρόκειται να ξαναβγούν βουλευτές. Κάποιος από το πουθενά θα έρθει και θα τους συντρίψει.
Αυτά. Δεν θέλω να γράψω περισσότερα. Θα είναι πολλά και κατάμαυρα. Όλοι δε που τους εκθειάζουν στην TV και στον τύπο, αλλά και μερικά βολεμένα φερέφωνα ανάμεσά μας, σύντομα θα είναι άνεργοι και ως νηστικοί που θα είναι, δεν θα έχουν κουράγιο να μιλούν. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Δυστυχώς.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Και για να μην νομίσουν κάποιοι πως είμαι αντιδραστικός και μεμψίμοιρος, θα χαρώ πολύ να δω έστω και κάποια σημάδια ανάκαμψης. Τίποτα όμως δεν θα είναι όπως πριν.
 adreo
 Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης