αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ..
Ο Καπετάνιος και το πλήρωμα, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..!
22 Μαΐου 2015, 01:29
Ο Deos προτείνει: Euro ύψος Euro βάθος
θέματα εκπομπών  

Είμαστε περίπου μια μέρα πριν τον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που φέτος διεξάγεται στην Αυστρία. 27 χώρες διαγωνίζονται, αλλά δε θα κάνουμε λόγο για τα φετινά τραγούδια.

Το σημερινό αφιέρωμα θα καταπιαστεί με τις 18 χώρες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν γευτεί τη νίκη, αλλά και την απόλυτη ήττα. 18 χώρες που κάποια χρονιά κέρδισαν την πρώτη θέση και κάποια βρέθηκαν στον πάτο.

Ή του ύψους ή του βάθους στα ενδότερα της Eurovision, με ενδιαφέρουσες στατιστικές και κομμάτια που αγαπήσαμε, μισήσαμε ή τα έφαγε η μαρμάγκα.

Σήμερα 22/5 στο Radio MusicHeaven, 20.00 - 22.00
http://www.musicheaven.gr/


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
deos
John Deos
super hero - διανυκτερεύουμε 24hrs
από ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/deos

Ταξιδεύουμε στα νησιά της Μουσικής, της Συλλογής, της Ζωγραφικής και στα υπόλοιπα νησιά του Ελεύθερου Χρόνου μας. Για να (ξε)φεύγουμε ακόμα κι όταν δεν μπορούμε..Tags

θέματα εκπομπών BoNus TrAck come back COME BACK Deostudio 400 happening live MusicHeaven Comedy Nostalgia Playlist Playlist playlist Pop Nostalgia Pop Nostalgia Playlist ZAMBOMBA Αναλαμπές Αναμνήσεις Απόκριες Αρκούδια Ας εκφραστούμε Δεόσπιτο Διαγωνισμοί Διακοπές Εμπειριών Συλλέκτης Επετειακά Ζάχαρη Άχνη Η Χαρά της Ζωής! Θέατρο θέματα εκπομπής Ιαπωνία Καλεσμέλος καλεσμέλος Κοινοτικά Λαμπάδες Μανταρινάδα Μάντεψε Ποιος Μη μου τους στίχους τάραττε Μικρές Αγγελίες Ο Deos & Οι Άτακτες Παραλήρημα Παραπλάνηση Ρετρό Στο Δρόμο Συλλεκτικά Συναυλίες Συνειδητοποιώ Ταινίες Τηλεπαιχνίδι Φαγητά
Επίσημοι αναγνώστες (39)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης