αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Inside my soul...
Home

09 Ιουλίου 2017, 12:44
Το κανάλι Άλφα, πρώτο στη ζωή μας!
Δημοσιογραφία  

Όπου υπάρχουν Άνθρωποι, υπάρχει και Ανθρωπιά, και αυτό δεν είναι τυχαίο με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι προέρχονται απο μια υπέροχη οικογένεια του Άλφα! Ήταν πάντα κοντά στο συνάνθρωπο, τόσο μέσα απο εκπομπές δωρεάς, όσο και στηρίζοντας τον άλλο στον πόνο του! Ακόμα και σήμερα συνεχίζει το υπέροχο έργο του, δίνοντας ώθηση σε ορισμένους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους! Τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο, και αυτό το είδα απο πρώτο χέρι! Συγχαρητήρια λοιπόν στον Άλφα, και στους ανεπανάληπτους ανθρώπους του! Είθε, να συνεχίσουν το υπέροχο έργο τους!


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από iereas (10.07.2017)
Έχεις καμία συγγένεια με τον Βερύκιο;


Σχόλιο από andikostas (10.07.2017)
ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ;Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
andikostas
Αντιγόνη
συγγραφέας-ποιήτρια-δημοσιογράφος-ηθοποιός.
από ΑΙΓΑΛΕΩ
44 ετώνΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/andikostas

Η καρδιά, έχει πολλούς τρόπους έκφρασης...Ελάχιστοι όμως, οδηγούν στο πεπρωμένο που λέγεται αγάπη...Δεν χρειάζεται να εναποθέτεις τις ελπιδες σου στον άγνωστο κόσμο του τυφλού παρατηρητή...Αντίθετα, αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις, μέσα απο την ποίηση, τη λο


Tags

ΑΛΗΘΕΙΕΣ Αλήθειες Αλήθειες. Αναζήτηση Δημοσιογραφία ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Ευχές ΜΟΥΣΙΚΗ Μουσική ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ Οι φίλοι μας τα ζώα. Οικογενειακά. Ποίηση ΠΟΙΗΣΗ ποίηση Σκέψεις Σκέψεις.
Επίσημοι αναγνώστες (2)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης