αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
01 Ιουλίου 2019, 12:27
H "Δικτακτορία" του sven


Φίλες, φίλοι

δείτε στην πρώτη σελίδα του musicheaven, την θλιβερή εικόνα, ένα "φαινόμενο", έτσι νομίζει ο μεγαλομανής αυτός άνθρωπος και οι 4-5 που του βάζουν like, για να βρίσκεται, και πάλι έτσι νομίζει, στην φανταστική του πραγματικότητα, μονοπωλεί την δημοφιλία.

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά από τα γραφόμενά του έχω μορφώσει γνώμη, που φυσικά δεν ενδιαφέρει κανέναν. Όμως τι θλιβερή εικόνα, όλη σχεδόν η σελίδα να έχει ως δημοφιλή έναν άνθρωπο. Προκαλώ την ιδιοκτησία του site, στην οποία οφείλω πολλά ευχαριστώ , που μου επιτρέπει να έχω εδώ το blog μου, ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ το επιδκέπτονται4-5000 φίλοι , φίλες, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ των likes και τα δημοφιλή να βγαίνουν από την επισκεψημότητα, που να μην μετρά βέβαια σε αυτήν παραπάνω από μια φορά του ίδιου ατόμου. ΤΟΤΕ ιντερνετικέ μου, κατά τα άλλα φίλε  sven, ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ θα πάει στον πάγκο του. Κατά τα άλλα εκφράζω  την λύπη μου για την ματαιόδοξη και ματαιόπονη συμπεριφορά σου, και θα περιμένω τις σεμνές σου δικαιολογίες. Τα μέλη της κοινότητας ξέρουν, αλλά κακώς δεν μιλούν. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΙΛΩ. Φυσικά δεν πιστεύω να νομίζεις πως σε ζηλεύω. Απλά στηλιτεύω τα κακώς κείμενα. 

Και να ξέρεις κάτι sven, η γνώμη είναι ελεύθερη, η κατευθυνόμενη εξαναγκαστικά γνώμη, δεν είναι γνώμη, Είναι επιβεβλημένο γεγονός. Και το σημερινό μου σημείωμα καμιά σχέση δεν έχει με τις μικροαψιμαχίες που είχαμε κάποια στιγμή εδώ. Απλά γράφω για τα κακώς κείμενα. Και όλοι πρέπει να γραφουμε για τα κακώς κείμενα, αν θέλουμε να είμαστε σε μια καλύτερη κοινωνία.


20 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από STEFANOS604 (01.07.2019)
Αυτός που απαιτεί την έξωθεν καλή μαρτυρία δεν αγαπάει τον εαυτό του, άρα και τους άλλους !Τα κείμενα του SVEN ξεγυμνώνουν τον εγωϊσμό χωρίς να θίγουν την προσωπικότητα του άλλου! Εκτός από LIKE για να τα κατανοήσω και να γίνουν κτήμα μου τα διαβάζω πολλές φορές! Πιστεύω πως έχεις άδικο adreo που κι εσένα σε διαβάζω!


Σχόλιο από sven (02.07.2019)
Γεια και χαρά σου, διαδικτυακέ μου Ιαβέρη, adreo!

Μετά από πολύ καιρό, οι δρόμοι μας μοιραία ξανασυναντιούνται, για τους γνωστούς και πάλι λόγους, δηλαδή για τον αριθμό των likes που παίρνουν οι αναρτήσεις μου, για την τεράστια αδικία και συνομωσία που συντελείται σε βάρος σου εν κρυπτώ από σκοτεινές δυνάμεις του Κακού, από τη στιγμή που δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις δικές σου αναρτήσεις, παρόλο που έχεις -όπως λες- χιλιάδες αναγνώστες κάθε μήνα. Αντί, λοιπόν, να αναζητάς αποδιοπομπαίους τράγους που να τους λούζεις με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, αναρωτήσου μήπως άλλοι είναι οι λόγοι που δεν επιβραβεύονται και τα δικά σου γραφόμενα με likes.

Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, εκφράζεις -όχι βέβαια τη ζήλια σου, όπως αναφέρεις- αλλά την ενόχλησή σου για την «κατευθυνόμενη δημοφιλία» των αναρτήσεών μου. Ειλικρινά, θα πρέπει να ομολογήσω πως δεν γνώριζα ότι διέθετα τέτοια δυνατότητα και ικανότητα. Όπως και στο παρελθόν άλλωστε, δεν καταφέρνεις να αυτοελεγχθείς και, για μία ακόμη φορά, επιδίδεσαι σε δημόσιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το άτομό μου, αν και, όπως λες, ΔΕΝ με γνωρίζεις και ΔΕΝ θέλεις να πεις τη γνώμη για μένα -που έχεις μορφώσει από τα γραφόμενά μου- γιατί αυτή ΔΕΝ ενδιαφέρει κανέναν.

Και όμως, όχι μόνο την εκφράζεις αλλά την παραεκφράζεις τη γνώμη σου για μένα, αν και δεν ενδιαφέρει, όπως λες κανέναν. Τότε, διαδικτυακέ μου κριτή και Ιαβέρη, τι είναι οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί σου για το άτομό μου, όπως «ο μεγαλομανής αυτός άνθρωπος», «πως ζω σε μια φανταστική πραγματικότητα», «πως εκφράζεις τη λύπη σου για τη ματαιόδοξη και ματαιόπονη συμπεριφορά μου» (για την οποία, μάλιστα, περιμένεις τις σεμνές μου δικαιολογίες!!!), αν όχι η κάκιστη και εμπαθής γνώμη σου για μένα, και μάλιστα χωρίς να προκληθείς; Και ΟΛΑ αυτά για κάποια likes που παίρνει κάποιος άλλος και όχι εσύ. ΑΝ αναρτούσε εδώ μέσα άρθρα του ο γιος σου -που τον εξυψώνεις μέχρι τα ουράνια για τη δεινότητα της γραφής του- και έπαιρνε συχνά likes από άτομα που την εκτιμούσαν, θα έλεγες τα ίδια και τότε;

Adreo, εδώ συμμετέχω για να χαλαρώσω και να πάρω κάποιες ανάσες, μετά από μία πολύ κοπιαστική, αν και ιδιαίτερα δημιουργική, καθημερινότητα, και όχι προς άγραν likes. Τέτοια έχω λάβει και καθημερινά λαμβάνω κατά χιλιάδες από τις αναρτήσεις μου, στην προσωπική μου εξειδικευμένη ιστοσελίδα, με επισκεψιμότητα άνω των 30 000, κατά μέσο όρο, ατόμων μηνιαίως από ολόκληρο τον πλανήτη.

Προσπάθησε, λοιπόν, να τιθασεύσεις, έστω και λίγο, τους εσωτερικούς σου δαίμονες, να γίνεις λιγουλάκι πιότερο γενναιόδωρος με τους ανθρώπους γύρω σου, στην ηλικία που ΄σαι, γιατί μόνο καλό θα σου κάνει…

Και τώρα μεταφέρομαι στο σχόλιό σου στο ποστ μου με τίτλο «Η σοφία του μπάρμπα Γιάννη» για να ριχθεί λίγο φως στο κατά πόσο «το σημερινό σου σημείωμα» έχει να κάνει ή όχι «με τις μικροαψιμαχίες που είχαμε κάποια στιγμή εδώ», όπως γράφεις. Να σημειώσω, με τη σειρά μου, πως οι «μικροαψιμαχίες»αυτές αφορούσαν σε θέματα πολιτικής χροιάς και φύσης…

Καλό ξημέρωμα!


Σχόλιο από adreo (14.07.2019)
Στέφανε, η ενασχόλησή μου, μια ζωή, με τους ανθρώπους, μου έδωσε την σχετική κρίση να γνωρίζω με ποιον έχω να κάνω κάθε φορά. Έτσι αντιλαμβάνομαι τον χαρακτήρα του απέναντί μου. Εύγε σου που από τα γραφόμενα του φίλου σου sven, διδάσκεσαι Έτσι ένα χερακι φαντάζομαι θα το έχει από σένα πάντα. Δεν θέλει και πολλά για να έχει όλο το musicheaven δικό του. Δεν θεωρώ πως ο sven δεν γράφει καλά , αν και έχει μια τάση πολυλογίας, κοινώς φαφλατάς, και προσπαθεί να γράψει επί παντός επιστητού, ως μοναδικός ξερόλας. Απλά είπα πως δεν είναι σωστός ο τρόπος με τον οποίο βγαίνουν τα δημοφιλή. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό , να βλέπω δηλαδή μόνo δικές μου δημοσιεύσεις. Να συστήσεις στον φίλο σου να το αγοράσει το site , να αγοράσει και ένα θρόνο και να κάθεται να αυτοθαυμάζεται. Να του πεις επίσης πως μεγάλωσα και αισθάνομαι μια χαρά να με λένε Μπαρμπα Γιάννη. Τέλος να του πεις πως πρέπει να είναι σεμνός και να μην περιαυτολογεί. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ κάποια απάντηση σε όσα γράφει επί του παρόντος, θεωρώ ανάξια λόγου όσα γράφει και κριτές μας είναι οι φίλες και οι φίλοι, που μας διαβάζουν, η σιωπηρά πλειοψηφία, που ξέρει αλλά δεν ανακατεύεται. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ για τον φίλο σου κάποια στιγμή θα επανέλθω για να του τα πω όπως του αξίζει.


Σχόλιο από STEFANOS604 (14.07.2019)
Απλά εκτός ότι τον αδικείς κάνεις λάθος εκτίμηση Adreo!Μελέτησε τα κείμενα του ξανά! Καλημέρα με χαμόγελο!


Σχόλιο από adreo (14.07.2019)
Και εγώ πάντα με χαμόγελο σε χαιρετώ Στέφανε. Απλά βλέπω πως κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν με τις εκάστοτε μπούρδες τους να ασκούν γοητεία σε κάποιους που την δέχονται. Εγώ λέω εσύ να διαβάσεις καλά Στέφανε. Εγώ δεν απέρριψα ολοσχερώς
τον φίλο σου. Πάντα ο καθένας μας γράφει και κάποια αξιόλογα. Όμως κάτι που αποφεύγεις, γιατί ανήκεις στην από 5-6 άτομα ομάδαα του, είναι να πεις ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος αξιολόγησης για τα δημοφιλή. Δεν θεωρείς πως καλά θα ήταν να εκτιμάται η δημοφιλία από τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ; Αν πιστεύεις το αντίθετο κάνεις λάθος. Εγώ να ξέρεις όλη μου την ζωή είμαι αυτόνομος. Δεν μου αρέσει να είμαι πιόνι κανενός. Επιτέλους ας είσαι και εσύ δίκαιος. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ και μαζί σου, παρά την ευγενική σου, αλλά όχι και σωστή παρουσία σου. ΚΥΡΙΟΙ, ΚΥΡΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ του site, κόψετε τον αέρα στα ανθρωπάκια που νομίζουν πως βάζοντας 4-5 άτομα να κάνουν like πως γίνονται σπουδαίοι. Είπαμε Στέφανε η ΣΙΩΠΗΡΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ είναι η σωστή οδός, αλλά δεν μιλά. Και γιατί να μιλά; Όλοι μας μπορούμε να γράφουμε στην Ελλάδα.
Αυτά τα ολίγα Στέφανε. Με πολλούς χαιρετισμούς, από καρδιάς.


Σχόλιο από STEFANOS604 (14.07.2019)
Καλημέρα και Καλή Καρδιά!


Σχόλιο από freddieKrueger (14.07.2019)
Διάβασα το κείμενο.

Απλά άσκοπη σπατάλη ενέργειας όλα αυτά.

Δε νομίζω πως μέσω δημοσιότητας musicheaven ανοίγουν δρόμοι ποικίλλων συμφερόντων η κάποιας μορφής εξουσίας.

Από τα δικά μου κέιμενα στο blog μου το....Ωπα!! έχει κερδίσει πολλά άλλα δικά μου κείμενα που αγαπώ και είναι γεμάτα ουσία!

Συνεπώς για μένα οι έννοιες ''επισκεψιμότητα'' και ''χεράκια likes'' δε σημαίνει κάτι.

Μπαίνω εδώ μέσα όχι για να αντλήσω κοινωνική αποδοχή και...δημοτικότητα,αλλά για να απολαύσω την ανάγνωση ενδιαφερόντων άρθρων,να δω άλλες απόψεις σε θέματα ανθρώπων που βρίσκονται μακριά και άλλα πολλά...

Καλή συνέχεια,δεν έχω κάτι προσωπικό εναντίον στου συγγραφέα,έχει να προσφέρει,όπως έχει να προσφέρει και ο sven.
ειρηνη λοιπον!Σχόλιο από adreo (14.07.2019)
freddieKrueger, τον τρόπο στηλιτεύω, την ματαιοδοξία των ανθρώπων. Και ανοίγεις ένα άλλο θέμα, την δημοσιότητα. Και από το musicheaven αλλά και άλλα μέσα, κάτι μπορεί να επιτύχει κάποιος, κάποια, μάλλον από τύχη, πιθανόν κάτι πιο σημαντικό, σε σχέση με το αν δεν είσαι πουθενά. Η επιτυχία σε κάποιον, κάποια είναι συνάρτηση του αν ανήκεις σε κάποιο κλαμπ, και αυτό ισχύει για όλους τους τομείς, Επιστήμες, τέχνες, λογοτεχνία, πολιτική, οτιδήποτε. Βέβαια στο βάθος για όλους μας το "Ματαιότηςτα πάντα ματαιότης" Και αυτό το τελευταίο ας το έχουμε όλοι, όλες καλά στο μυαλό μας. Γεια σας.


Σχόλιο από sven (14.07.2019)
Καλέ μου Στέφανε,

όπως διαπιστώνεις, ο διαδικτυακός Ιαβέρης θεωρεί τόσο εσένα όσο και όλους όσους τολμούν να εκφράσουν με ένα "like" πως τους άρεσε κάποιο σχόλιο ή κείμενό μου ως ΠΙΟΝΙΑ ("Δεν μου αρέσει να είμαι πιόνι κανενός", γράφει πιο πάνω), άτομα δίχως προσωπική άποψη, υποκινούμενα, άβουλα και απλούς χειροκροτητές κάποιου που δεν γνωρίζουν καν, παρά μόνο μέσω των όσων γράφει.

Η στάση που προτάσσει, απέναντι σε άτομα που δεν συμφωνούν με την άποψή του και τολμούν να έχουν μιαν άλλη, και που διέπεται από το δόγμα του "Αν δεν είσαι φίλος μου, τότε είσαι εχθρός μου" ή του "Αν δεν συμφωνείς μαζί μου, είναι σαν να μην υπάρχεις για μένα ("Επιτέλους ας είσαι και εσύ δίκαιος. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ και μαζί σου, παρά την ευγενική σου, αλλά όχι και σωστή παρουσία σου" σου γράφει πιο πάνω) δείχνει τις βαθιά "δημοκρατικές" πεποιθήσεις που υποστηρίζει και διατυμπανίζει πως έχει...

Όπως διαπιστώνεις, ο διαδικτυακός Ιαβέρης περνά και πάλι μια φάση παραληρήματος, εφευρίσκοντας, για μία ακόμη φορά, "εχθρούς", "απειλές" και "αντιπάλους", χωρίς να ασχολείται κανείς μαζί του. Απλά, εμφανίζεται ως κεραυνός εν αιθρία και αρχίζει να πυροβολεί σε φαντάσματα που μόνο ο ίδιος βλέπει...

"ΚΥΡΙΟΙ, ΚΥΡΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ του site, κόψετε τον αέρα στα ανθρωπάκια που νομίζουν πως βάζοντας 4-5 άτομα να κάνουν like πως γίνονται σπουδαίοι", γράφει, υπονοώντας εμένα, λες και έχω δείξει δείγματα πως θεωρώ τον εαυτό μου πως έγινε σπουδαίος επειδή κάποιοι έβαλαν 5-6 like σε ορισμένες αναρτήσεις μου, αλλά θεωρώντας και όλους εσάς πιόνια, δηλαδή άτομα δίχως βούληση που μπορεί κάποιος να σας χρησιμοποιεί κατά βούληση...!!!

Αυτό αποτελεί δείγμα μοναδικό ένδειξης σεβασμού προς τους Άλλους, τόσο προσωπικά όσο και ως προς το δικαίωμά τους να μπορούν να έχουν άποψη...

Καληνύχτα, Κεμάλ...


Σχόλιο από STEFANOS604 (15.07.2019)
Γιατρέ μου, ειλικρινά δεν έχω θυμό, εξ’ άλλου ο θυμός είναι νοσογενής και σ’ αυτή την ηλικία και για τέτοια ανούσια γεγονότα δεν αξίζει καν ούτε και που το γράφω! Θα ξαναπώ πως αυτό που εκβιαστικά επιζητεί ο Adreo είναι γιατί αμφισβητεί τον εαυτό του και απαιτεί διαρκώς την έξωθεν καλή μαρτυρία έστω και μ’ ένα παραπάνω χαζοLike!! Πιστεύω πως μια μετάνοια θα τον ξαλαφρώσει και εσύ Sven είμαι σίγουρος πως θα τον συγχωρήσεις και ίσως αλλάξει η στο musicheaven συμπεριφορά του και να διαφωνεί με την απαιτούμενη σεμνότητα και χωρίς ειρωνεία. Τα μέλη πρέπει να σέβονται εαυτούς και αλλήλους σαν προσωπικότητες και να μάχονται μόνο με επιχειρήματα! Όσο πιο συνειδητοί είναι οι λόγοι για τους οποίους συμμετέχουμε στη συζήτηση, τόσο πιο σπάνια θα απογοητευόμαστε και θα παραμορφώνουμε τους άλλους!


Σχόλιο από STEFANOS604 (15.07.2019)
Να προσθέσω πως κι εγώ έχω γράψει εδώ 90 μουσικοτεχνολογικά άρθρα και εκατοντάδες posts στο forum, τα περισσότερα χωρίς κανένα Like, που ποτέ δεν το εκζήτησα και έχω κάνει στο forum 2 φορές προτάσεις να καταργηθεί γιατί , για μένα, καταργεί τον διάλογο (που επιζητώ στα μουσικοτεχνολογικά θέματα!)
Εγώ είμαι τεχνικός και δεν μπορώ να γράψω όμορφα κοινωνικού περιεχομένου άρθρα όμως μπορώ να καταλάβω πιο τέτοιο κείμενο μ’ αρέσει και πιο όχι. Τόσο απλά και μάλιστα ήδη πολλά έγραψα.


Σχόλιο από STEFANOS604 (15.07.2019)
3 σχόλια γιατί δεν μου επέτρεπε το σύστημα όλα σε ένα!!!!!
. Καληνύχτα και σαν μεγάλος (70 ετών) ίσως εισακουστεί η συμβουλή μου. Καληνύχτα σ’ όλους τους συμμετέχοντες! Επί τη ευκαιρία ίσως θα ήθελαν όσοι δεν ξέρουν να διαβάσουν τα πολλά χρήσιμα άρθρα σου εδώ:
http://www.i-psyxologos.gr/salpistis-psyxologos/


Σχόλιο από adreo (15.07.2019)
Αγαπητέ Στέφανε,
ξεκίνησα με την σκέψη να σου βάλω τον "τιμητικό" τίτλο "Η-----ος", αλλά βρήκα έναν καλύτερο να σε χρωματίσω, επειδή και βέβαια κάπου για κάποια γραφόμενά σου, σε θεωρώ αξιόλογο, ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΠΛΑ ΒΑΜΜΕΝΕ και δουλικά φερόμενο προς τον ψυχολόγο, μήπως ο άνθρωπος είναι ψυχίατρος να τον μεταχειριστώ λίγο διαφορετικά;, γιατί αλλιώς δεν είναι γιατρός.... Δεν ξέρω και δεν παίρνω θέση γι' αυτό.... και να ξέρεις κύριε Βαμμένε, πως θα τον διαβάσω τον γιατρό ίνδαλμά σου, που μπορεί να είναι και αξιόλογος επιστήμονας... .να μάθω κάτι και από αυτόν. ΜΙΑ τελευταία ερώτηση . Γιατί σκοτώνεσαι με το θέμα που έθεσα και οι δυο σας το πάτε στο προσωπικό και προσπαθείτε να με μειώσετε οι δυο κούκοι που είστε; Δεν βλέπετε πως η ΣΙΩΠΗΡΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σας γράφει; ΕΘΕΣΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ , να μην υπάρχουν likes , Να υπάρχει μόνο η επισκεψημότητα, ώστε κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ εσείς οι δυο, ιδιαίτερα ο δικτκτορας, το site να υιοθετήσει την άποψή μου.Τότε θα σβηστεί από τον χάρτη.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Γιατί θέλετε σώνει και καλά τα κατευθυνόμενα likes; ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ είναι εκ του πονηρού.Θέλετε να προβάλλετε την ματαιοπονία σας. Και εσύ Στέφανε άμα θέλεις, βρίσκεις 5-6 άτομα να σου βάζουν likes και μένεις μόνιμα και χωρίς ντροπή στα "ύψη" του site, αλλά έχεις σεμνότητα και δεν το κάνεις, ή δεν είσαι φανφαρώνος. Τέλειωσα και με σένα, σε έρριξα στα μαλακά, γιατί σε θεωρώ παραπλανημένο μεν, αλλά χαμηλών τόνων. ΕΛΠΙΖΩ να σταματήσετε εδώ, γιατί δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με σας. Γεια σου καλέ μου άνθρωπε που έλεγε και ο Μακαρίτης Βέγγος, τόσο μεγάλος αυτός, αλλά και σεμνός. Μια πρόταση του μισητού από 5-6 εδώ μέσα adreo, για φαντάσου από τα 200.000 μέλη, Ούτε μυγα μες το γάλα είστε, την κάνατε μεγάλο ζήτημα. Τόσο πολύ ήρεμοι αισθάνεστε, στην εποχή των μνημονίων και εσύ με την από 500-1000 ευρώ σύνταξη που παίρνεις, αν παίρνεις, Ακόμα περισσότερο; Τερματείστε λοιπόν.


Σχόλιο από STEFANOS604 (15.07.2019)
Έχω μάθει στη ζωή μου πως αξιοπρέπεια είναι να ξέρεις να φεύγεις από καταστάσεις που απειλούν τη ψυχική σου ηρεμία και τον αυτοσεβασμό σου. Αυτό θα κάνω και τώρα. This is goodbye and no adios dear Adreo


Σχόλιο από jorge (15.07.2019)
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Σεπτέμβριο θα απονεμηθούν τα Βραβεία MusicHeaven. Λόγω της δημοφιλίας του, στην πρώτη θέση των νικητών είναι ο φίλος Sven, που κερδίζει μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα στις Μπαχάμες, ένα λίαρ τζετ και 10 όμορφα κορίτσια να του κάνουν αέρα. Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι μέρες και οι ώρες κατά τις οποίες θα μπορέσετε να τον συναντήσετε από κοντά για αυτόγραφα και σέλφιζ.Με εκτίμηση,Οι Ιδιοκτήτες και οι Διαχειριστές του MusicHeaven


Σχόλιο από sven (15.07.2019)
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Γιώργο μου, σ΄ευχαριστώ από καρδιάς για το υπέροχο αυτό δώρο. Εκπληρώθηκε ένα όνειρο ζωής. Υπόσχομαι να κάνω τα ΠΑΝΤΑ ώστε να ξαναπάρω την πρωτιά και του χρόνου που είμαι βέβαιος πως θα έχει ακόμα πλουσιότερα δώρα.

Ζήτω το Αθάνατο Musicheaven!!!!!!!

ΥΓ. Ευχαριστώ τους γονείς και την οικογένειά μου γιατί χωρίς τη στήριξη και τα "like" τους τίποτα δεν θα είχα καταφέρει, καθώς και όλους τους πιστούς followers μου που πείσθηκαν αφιλοκερδώς να επιβραβεύουν πάντα τις αναρτήσεις μου ώστε να πάρω αυτό το υπέροχο βραβείο. Υπόσχομαι να τους φέρω αναμνηστικά από τις Μπαχάμες!!!!

Chiao!!!!!!!!!!!!!!


Σχόλιο από adreo (15.07.2019)
Δώσε μου και μέναΓιώργο ένα βραβείο. Θέλω να πάω στην Αρκτική. Μου αρέσουν πολύ οι Πιγκουίνοι .Xa, xa, xa!

Φυσικά Γιώργο , Una facia, una razza,με τον sven, τι να περιμένω; να έρθεις με τις απόψεις μου;Ότι θεωρείς εσύ δίκαιο, εφάρμωσέ το. Όμως τι λένε τα 200.000 μέλη; Ένα γκάλοπ θα σου πει, αν θεωρεί σωστή την δικτακτορία του προστατευόμενου σου sven. Λες και δεν ξέρεις εσύ ότι έχει 5-6 άτομα και τον κολλάνε με ότι δημοσιεύει ο ματαιόδοξος στα δημοφιλή.;Ότι και να γράψει. Αφήνεις να παίζεται αυτό το θέατρο και δεν καταλαβαίνω το γιατί..Από ότι βλέπεις Γιώργο εγώ δεν φοβάμαι να λέω την αλήθεια. Δικό σου είναι το site, δική σου και η απόφαση ποιους θεωρείς σημαντικούς, για μένα ματαιόδοξα αανθρωπάκια είναι, και ποιους λοιδωρείς, μη σεβόμενος την ηλικία μου, την αξιοπρέπειά μου, τις ικανότητές μου, την ιστορία μου και πολλά άλλα. Αν υπάρχει περίπτωση πως ότι έγραψες , το έγραψες με χιουμοριστική διάθεση,που δεν φαίνεται βέβαια, τότε ότι σου γράφω δεν ισχύουν!! Αλλά δεν νομίζω. Άν και τις προσποιητές και υποκριτικές ευχαριστίες τις πήρες, από τον sven. Καλά παλιοχαρακτήρας ο τύπος.


Σχόλιο από Orfeus (15.07.2019)
Εγώ φταίω για όλα! Το ομολογώ! Εγώ που είχα δει εκείνο το μαγαζί με τα πιάνα στη Σόλωνος χαμηλά κάτω στα Εξάρχεια, και το ανέφερα σε μία δημοσίευσή μου. Από τότε Ανδρεόπουλε, πήρε πόντους ο Sven.


Σχόλιο από adreo (16.07.2019)
Γεια σου Γιώργο. Να είσαι πάντα καλά.


Σχόλιο από slitgradgrind (21.07.2019)
Γιώργο μου, σ΄ευχαριστώ από καρδιάς για το υπέροχο αυτό δώρο. Εκπληρώθηκε ένα όνειρο ζωής. Υπόσχομαι να κάνω τα ΠΑΝΤΑ ώστε να ξαναπάρω την πρωτιά και του χρόνου που είμαι βέβαιος πως θα έχει ακόμα πλουσιότερα δώρα: happy wheels 2.0Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης