οταν σου μαθεναν ορθογραφια οι δικοι μου γονεις μου μαθεναν νεα ειμαι ελευθερος και να εχω αξιοπρεπεια κατι που δεν σου μαθαν οι δικοι σου! ανακαλεσε βρωμοτομαρο!
και αμα δεν ηταν οι οικοδομοι εσυ δεν θα ειχες τωρα σπιτι!
βρε τι επιπεδο εχεις..........(χαχαχα)!
-----------------
Αφού είσαι ανθρώπινο πλάσμα κι ανάγκη σου πρώτη το ψωμί από τα λόγια τα παχιά μην περιμένεις τροφή Γι αυτό εμπρός μαρς αριστερά είν’ η θέση σου εκεί στο μεγάλο το μέτωπο της εργατιάς γιατί εργάτης είσαι κι εσύ Μπερτολτ Μπρεχτ
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : fireroc στις 13-12-2009 11:59 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : fireroc στις 13-12-2009 13:09 ]
-Ειπαμε ανερυθριαστα "κι αλλοι μπατσοι,κι αλλη αστυνομικη βια,μαζεψτε τα κωλοπαιδα".Επιτρεψαμε να συλλαμβανουν αδιακριτως οποιον δεν τους αρεσει η φατσα του και να του φορτωνουν κατηγοριες.Ανοιξαμε την κερκοπορτα- "υπο τον φοβο μεγαλυτερων κακων"- στην αστυνομοκρατια και την καταστολη ωστε να ριξουμε "τα σκουπιδια κατω απ'το χαλακι".(από τη ζαρντινιερα στη πυτζαμα: www.tvxs.gr/v28145 )!Τα μιντια μας τρομοκρατουν,η κοινωνια συμπεριφερεται ακραια απεναντι σε οποιον εχει αντιθετη αποψη.Μηπως ειμαστε λιγο φασιστες?
Ας κανουμε ένα απλο τεστ αυταρχισμου της κοινωνιας μας:
Μαλιστα ως υποκριτες και φασιστες,εχουμε τον υπουργο «προστασιας του Οπλιτη» που μας αξιζει,ενας υποκριτης κι αυτος:
…κι άλλο υποκριτης…δειχνει να ξερει πως οι «αναρχικοι» είναι κατά της βιας…
Βεβαια εκανε συμψηφισμο αναρχικων/τρομοκρατων/εγκληματιων το τελευταιο καιρο και μετετρεψε την Αθηνα Οργουελικο προτεκτορατο μπουκαροντας σε αυτοδιαχειριζομενους χωρους και προσαγοντας οποιον εβρισκε μπροστα του,ξεπερνοντας και τον...Πακη...
Ένα χρονο μετα δεν εγινε ουσιαστικη συζητηση,λοιπον,για το θεμα που τεθηκε λογω τη δολοφονιας Γρηγοροπουλου:ορια χρησης αστυνο.μικης βιας,ποτε-ποιος-γιατι τραβαει πιστολι,το μεγα ερωτημα "απο του φυλακες,ποιος θα μας φυλαξει?" δεν απαντηθηκε..Καποιοι μαλλον εχουν αδυναμια στον Χατζιδακι και είναι λιγο ευεξαπτοι,τι να πω:
Η αρχικη «αντιδραση» μετασχηματιστηκε,απροσδοκητα,σε εξεγερση με κοινωνικο/πολιτικο/οικονομικες προεκτασεις:φτωχεια,μισθοι ξεφτιλας,μαυρη εργασια,"ημετεροι",διαφθορα πολιτικων-κληρικων-δικαστικων,2 εκατομυρια μεταναστες που θελουμε να τους διωξουμε απανθρωπα-τους κραταμε ομως για να τους παταμε "σαν σταφυλια στο τρυγο" με μεροκαματα της ξεφτιλας,παλι απανθρωπα-τι υποκρισια κ.ο.κ….Ετεθηκαν σοβαρα θεματα.To να λενε καποιοι πως η περυσινη εξεγερση δεν ειχε θεσεις,είναι πλεον γελοιο και υποκριτικο.«Φωνη βοωντος εν τη ερημω" τα περσινα,κλεινουμε τα’αυτια μας,δεν μας αφορα,δεν θελουμε να ακουσουμε,"ωωωχ αδεεερφεε"!!Γι’αυτο ενας «ακυρηχτος κοινωνικος εμφυλιος» μας χτυπα πορτα…και θα συμφωνησω με έναν θεσμικο παραγοντα που επιτελους εκανε αυτοκριτικη και δεν «αφοριζει» βολικα τον αντιεξουσιαστικο χωρο,αλλα μαλλον βλεπει στην ενιοτε «ακραια» συμπεριφορα τους,ΕΜΑΣ,τον υποκρινομενο υποκινητη:
-----------------
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Disasterpiece στις 13-12-2009 23:56 ]