ελληνική μουσική
340 online   ·  209.860 μέλη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τι είναι το MusicHeaven
Οι Άνθρωποι
Είπαν & Έγραψαν
Διαφήμιση
Λογότυπα & Banners
Επικοινωνία
Οι Φίλοι Μας
Υποστηρίξτε μας
Οι Ενότητες με Αριθμούς


louka0 louka1 alkaiou0 endelexia1 endelexia0 alkaiou1 maravegias0 pasxalidis1 pasxalidis0 maravegias1 end out drogo1 pavlakos1 pavlakos0 aidon1 galani1 aidon2 aidon0 galani0 foivos0 foivos1 zouga0 zouga1 natassa0 natassa1 xalkias0 xalkias1 drogo0 black blank paper_orig

Είπαν για το MusicHeaven

Βρίσκω εξαιρετικό το MusicHeaven, έχει πολύ ενδιαφέρον. Nομίζω ότι παίζετε έναν σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση με την μεγάλη επισκεψιμότητα που έχει η σελίδα σας, με κόσμο που παρακολουθεί, εκφράζεται και «παίρνει και γραμμή» για το τραγούδι. Επίσης ξέρω πως υπάρχει και κόσμος που μέσα από τη σελίδα σας προσπαθεί να προωθήσει τη δουλειά του και να την κάνει γνωστή κι αυτό είναι ένα από τα επόμενα στάδια της δισκογραφίας. Καλλιτέχνες που δεν έχουν την προσοχή των εταιριών, γιατί πλέον εκείνες δεν επενδύουν σε νέα πρόσωπα, απευθύνονται σε σελίδες όπως εσείς. Είναι σαν να καλείστε να παίξετε τον ρόλο των εταιριών σε κάποια θέματα.
Ελευθερία Αρβανιτάκη

"Η λύση βρίσκεται κοντά
στην ίδια τη ζωή σου
στον τόπο τον δικτυακό
του Μουσικού σου Παραδείσου"

στιχάκι του Φοίβου Δεληβορία για το MusicHeaven (συνέντευξή στον Orfeus, 2005)

Θυμόμαστε

13/10/1998...
1η ανακατασκευή: Η ανακατασκευή τον Οκτώβριο του 1998 κράτησε 3 μήνες. Το νέο site ήταν ασφαλώς πιο σύγχρονο από το παλιότερο, αλλά και πιο σκοτεινό. Αντί για συννεφάκια είχε αστέρια και πλανήτες. Μέχρι και ανέκδοτα είχε τότε.
"Κι είτε με τις αρχαιότητες
είτε με ορθοδοξία
των Ελλήνων οι κοινότητες
φτιάχνουν άλλο γαλαξία"

Διονύσης Σαββόπουλος
Ας κρατήσουν οι χοροί (1983)