No Comment
Τίποτε άλλο δεν ενθαρρύνει την τεμπελιά τόσο, όσο οι συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Τολστόι Λ.
22 Απριλίου 2010, 16:57
Γυναικείες Ορμόνες !
sex  Γυναίκα  ορμόνες  αστεία  fun  

Χοντοσεντερόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.

Φερτηκαρταρεκαργιόλη
Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί και διεγείρει την γυναίκα κάτα τρόπο ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα - η δική της έχει καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη.

Ευρωχλωρίνη
Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν. Αν συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ'τα να πάνε.

ΤηλεφωνίνηΟρμόνη
που δίνει στην γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται μονίμως, σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.

Νυφουλίνη
Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.

Πονοκεφαλίνη
Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στους όρχεις των ανδρών. Εξαιτίας της η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες.
Οι λόγοι για τους οποίους παράγεται αυτή η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρως κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με την μουρμουρόνη. (βλ. παρακάτω)Μουρμουρόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη, εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικώς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθείάμεσα κατά 15-20 χρόνια.Γλυστριδίνη ή φλυαρόνη
Ορμόνη που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία της γυναίκας να ελέγξει την κίνηση των γνάθων και της γλώσσας της. Εκδηλώνεται με παρατεταμένη φλυαρία, συνδυάζεται ιδανικά με την τηλεφωνίνη και χειροτερεύει τα αποτελέσματα της μουρμουρόνης. Διεθνής ομάδα ερευνητών απέδειξε με μαθηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει αντίδοτο.

Ρομαντζίνη
Η έκκριση αυτής της ορμόνης επιφέρει την προσωρινή αναστολή της εγκεφαλικής λειτουργίας της γυναίκας. Προκαλείται με διάφορους τρόπους, π.χ. λουλούδια, ρομαντικά δείπνα κ.α. Τελικό αποτέλεσμα είναι η γυναίκα να πιστεύει τα φούμαρα που σκαρφίζεται ο άντρας προκειμένου να του κάτσει. Ορισμένες φορές όμως του δημιουργεί προβλήματα, ειδικά όταν βιάζεται. Πάντως πρόκειται για ορμόνη εξαιρετικά χρήσιμη στον άντρα, σε συνδυασμό δε με την τεχνική του "στρίβειν δια του αρραβώνος", του εξασφαλίζει αρκετά χρόνια καλοπέρασης χωρίς να υποστεί τις οδυνηρές συνέπειες της νυφουλίνης.

Ρεμαλίνη
Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται στις γυναίκες με σταθερό δεσμό. Εκδηλώνεται με την αποστροφή προς όλους τους φίλους του άντρα και ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν παραλύσει εγκεφαλικά από τον γάμο ή τον δεσμό και εξακολουθούν να ζουν φυσιολογικά - να ξενυχτάνε, να πίνουν, να καπνίζουν, να γνωρίζουν άλλες γυναίκες κλπ.Συνηθισμένες ατάκες είναι "πάλι με αυτά τα ρεμάλια θα βγεις;", "να πας να μείνεις με τα ρεμάλια τους φίλους σου" και γενικά οποιαδήποτε φράση περιέχει τη λέξη "ρεμάλι" ή συνώνυμό της.


Βρωμιαρόνη
Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται όταν μια γυναίκα αντιληφθεί ότι κάποια άλλη γυναίκα, ανταγωνιστική προς αυτή -oποιαδήποτε δηλαδή- έχει κάποια επιτυχία σε οικονομικό, σεξουαλικό, εργασιακό ή οικογενειακό τομέα. Εκδηλώνεται με χαρακτηρισμούς του τύπου "η βρωμιάρα η Χ" , "η σκρόφα η Ψ" ή από ερωτήσεις όπως "τι μου κάνεις χρυσή μου;" (=ψόφα μωρή) κλπ.

Μπριγιαντίνη
Εδώ δεν εννοούμε την γνωστή λίγδα στο μαλλί των ροκαμπιλάδων αλλά μια γνήσια γυναικεία ορμόνη που εκκρίνεται σε τεράστιες ποσότητες στη θέα ενός μπριγιάν ή ενός μονόπετρου δακτυλιδιού. Η δράση αυτής της ορμόνης επικαλύπτει όλες τις άλλες και ενισχύει τη νυφουλίνη. Οταν το μπριγιάν προορίζεται για ή ανήκει σε άλλη γυναίκα, η μπριγιαντίνη μετατρέπεται σε βρωμιαρόνη.

Παλιολιγουρίνη - Παλιαδελφίνη
Η παλιολιγουρίνη προκαλεί την αποστροφή της γυναίκας για τον άντρα που την φλερτάρει και εκδηλώνεται με σκέψεις ή εκφράσεις όπως "παράτα με ρε παλιολιγούρη" κ.α
Η παλιαδελφίνη αντίθετα εκδηλώνεται όταν η γυναίκα θέλει κάποιον άντρα αλλά αυτός δεν της κάθεται, οπότε και λέει "παλιαδελφή ο τύπος" κλπ. Αυτές οι ορμόνες μπορεί να δράσουν ακόμη και ταυτόχρονα, οπότε έχουμε εκδήλωση σχιζοφρενικής συμπεριφοράς. Και οι δύο υποχωρούν άμεσα με λίγη μπριγιαντίνη.

Τεκνοποιόνη
Ορμόνη που συνήθως συμπίπτει χρονικά με τη νυφουλίνη. Δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανόητη ανάγκη να κάνει παιδί και εκδηλώνεται με υστερικές αντιδράσεις στη θέα μωρών άλλων γυναικών. Σημειώνεται δε ότι όσο πιο σπασαρχίδικο είναι το μούλικο, τόσο πιο υστερικές είναι οι αντιδράσεις λατρείας προς αυτό. Σε συνδυασμό με την
κρεβατομουρμουρόνη, τη νυφουλίνη και τη φλυαρόνη, γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τον άντρα. Τα ποιοτικά προφυλακτικά είναι το ελάχιστο μέσο αντιμετώπισής της.
- Στείλε Σχόλιο
19 Απριλίου 2010, 17:22
Θέλεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της ;
sex  Γυναίκα  Σχέση  Έρωτας.  

Γίνε ο διάδοχος του ταχυδακτυλουργού Derren Brown, που χρησιμοποιεί τη λεκτική και κινησιολογική ύπνωση για να παραπλανήσει τους θεατές του.

Η τεχνική:
Απόφυγε τη χρήση διφορούμενων λέξεων, εκτός κι αν τις αποσαφηνίζεις με τη γλώσσα του σώματος. Ακολούθησε τη συμβουλή του Jeffries και ρώτα την: «Έχεις συναντήσει ποτέ κάποιο άτομο που να εμπιστεύεσαι πολύ; Καθώς διατυπώνεις την ερώτησή σου, τράβα την προσοχή της πάνω σου. Απλώς, ακούμπα το χέρι σου στο στήθος σου». Το μήνυμα που θα λάβει είναι ότι το αξιόπιστο άτομο που αναζητά είσαι εσύ.

Η επιστημονική εξήγηση: Στη δεκαετία του '50, ο Αμερικανός γλωσσολόγος Noam Chomsky επισήμανε ότι μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει κάποιος με τα λόγια ή τις κινήσεις του, το μυαλό σου κάνει γρήγορες υποθέσεις. Πριν δώσεις απάντηση περνά περίπου μισό δευτερόλεπτο. Αυτός είναι ο χρόνος που πρέπει να εκμεταλλευθείς για να δώσεις στη βραδιά σου το επιθυμητό τέλος.

Bonus Tip: Αν σε επαγγελματική συνέντευξη ακούσεις το γνωστό «έχετε κάποια άλλη ερώτηση;», ζήτα να σου περιγράψουν το προφίλ του ιδανικού υποψηφίου. Καθώς σου απαντούν, κέρδισε την προσοχή τους ισιώνοντας τα γυαλιά ή τη γραβάτα
13 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
17 Μαρτίου 2010, 17:10
Ρεκόρ δεκαετιών στο sex πέτυχαν οι σημερινές γυναίκες....
sex  Γυναικα  

Οι νέες γυναίκες σήμερα αποδεικνύονται σχεδόν τρεις φορές πιο σεξουαλικά ενεργές σε σύγκριση με τη γενιά των γιαγιάδων τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής απελευθέρωσης των 60's, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που δημοσιεύθηκαν στο Reuters.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι κατά την περίοδο 2000 έως 2009 οι γυναίκες είχαν κατά μέσο όρο 5,65 διαφορετικές σεξουαλικές επαφές με διαφορετικούς συντρόφους, πριν κλείσουν το 24ο έτος της ηλικίας τους. Σχεδόν μια στις 10 γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα δήλωσαν ότι είχαν περισσότερους από 10 διαφορετικούς σεξουαλικούς παρτενέρ.

Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60 οι γυναίκες ανάλογης ηλικίας είχαν κατά μέσο όρο 1,67 διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ στα 70'ς ο μέσος όρος ανέβηκε στους 3,72. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία ICM για λογαριασμό της Lloyds Pharmacy, στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 3.000 γυναίκες σε όλη τη Βρετανία. Όμως τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι αν και η σεξουαλική ζωή των γυναικών είναι πλέον πολύ πιο έντονη, η σεξουαλική υγεία δεν έχει βελτιωθεί.

Τα στατιστικά στοιχεία της Cancer Research UK δείχνουν ότι τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας σε γυναίκες κάτω των 25 ετών δεν έχουν μειωθεί, παρά τη βελτίωση των ιατρικών διαγνώσεων.

Αν και τα ποσοστά εμφάνισης του συγκεκριμένου καρκίνου σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας έχουν μειωθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία, το ποσοστό εμφάνισης του σε γυναίκες ηλικίας κάτω των 25 δεν ακολούθησε την ίδια πτωτική τάση και ενδεχομένως η αύξηση του αριθμού των σεξουαλικών συντρόφων θα μπορούσε να ευθύνεται ως προς αυτό το γεγονός, σύμφωνα με τη Lloyds Pharmacy.
5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
02 Μαρτίου 2010, 16:34
Γιατί ένα αγγούρι είναι προτιμότερο από έναν άνδρα:
Γυναικα  Αγγουρι  Σχεσεις  Ερωτας  Sex  

Το blog αυτό είχε και έχει χαρακτήρα χιουμοριστικό και επειδή στα δυο τελευταία post κινδύνεψα να κατηγορηθώ για μισογυνισμό και φαλλοκρατισμό (παρόλο που δεν σχολίασε η mpara), είπα να αναρτήσω και ένα post και για τις λατρεμένες  μου. Με αφορμή λοιπόν το σχόλιο της kithara woman....έχουμε και λέμε.

 


1. Ο μέσος όρος είναι 25 cm.

2. Τα αγγούρια παραμένουν σκληρά μια ολόκληρη εβδομάδα.

3. Ένα αγγούρι δεν θα σου πει ότι το μήκος δεν μετρά.

4. Τα αγγούρια δεν είναι ποτέ υπερευαίσθητα.

5. Μπορείς να αγγίξεις ένα αγγούρι στο σούπερ-μάρκετ για να διαπιστώσεις πόσο σκληρό είναι προτού το πάρεις στο σπίτι.

6. Ένα αγγούρι δέχεται ότι το πρωί θέλεις να έχεις την ησυχία σου.

7. Με αγγούρι μπορείς να πας και σινεμά.

8. Ένα αγγούρι δεν θα σε ρωτήσει ποτέ : "Είμαι ο πρώτος;"

9. Ένα αγγούρι δεν θα σε ρωτήσει ποτέ : "Είμαι ο καλύτερος;"

10. Ένα αγγούρι δεν θα διηγηθεί ποτέ στα αλλά αγγούρια ότι δεν είσαι πλέον παρθένα.

11. Ένα αγγούρι δεν θα σε πίεζε ποτέ να φορέσεις ερεθιστικά εσώρουχα ή να πας στο κρεβάτι με τις μπότες.

12. Μπορείς να έχεις όσα αγγούρια θέλεις.

13. Μπορείς να φας το αγγούρι σου όποτε θέλεις.

14. Ένα αγγούρι δεν ζηλεύει ποτέ το γυναικολόγο σου, το μασέρ ή τον κομμωτή σου.

15. Τα αγγούρια δεν αρχίζουν να μιλάνε για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις.

16. Ένα αγγούρι δεν θα σου έκανε ποτέ σκηνή αν έχεις και άλλα αγγούρια στο ψυγείο σου.

17. Ανεξάρτητα ποσών χρονών είσαι μπορείς να έχεις πάντα ένα φρέσκο αγγούρι.

18. Ένα αγγούρι δεν ενδιαφέρεται τι περίοδο του μήνα έχουμε.

19. Ένα αγγούρι δεν θα κλάψει μπροστά σου λέγοντας ότι το πονάς.

20. Τα αγγούρια δεν αφήνουν πίσω τους καψίματα, δεν αποκοιμιούνται στο στήθος σου και δεν παραμιλούν στο μαξιλάρι σου.

21. Τα αγγούρια μπορούν να μείνουν όλη τη νύχτα και δεν χρειάζεται να κοιμηθείς στα βρεγμένα.

22. Ένα αγγούρι δεν θα σου προκαλέσει σκοτούρες.

23. Τα αγγούρια δεν απαντούν τα τηλέφωνά σου ούτε δανείζονται το αυτοκίνητό σου.

24. Τα αγγούρια δεν καταβροχθίζουν το ψυγείο σου ούτε ρουφάνε τα ποτά σου.

25. Τα αγγούρια δεν αφήνουν παντού τα βρώμικα εσώρουχά τους.

26. Ένα αγγούρι αφήνει το καπάκι της τουαλέτας όπως το βρήκε.

27. Ένα αγγούρι δεν σε αφήνει εξαιτίας μίας άλλης γυναίκας, ενός άλλου άντρα, ενός άλλου αγγουριού.

28. Ξέρεις πάντοτε πού ήταν το αγγούρι σου.

29. Δεν θα διαπιστώσεις ποτέ αργότερα με απογοήτευση ότι το αγγούρι σου είναι παντρεμένο, παίρνει κόκα, του αρέσεις αλλά αγαπάει τον αδερφό σου.

30. Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το ημίχρονο για να μιλήσεις με το αγγούρι σου.

31. Τα αγγούρια δεν περιμένουν από εσένα να τους κάνεις μικρά αγγουράκια.

32. Είναι απλό να αφήσεις ένα αγγούρι να πέσει.

33. Ένα αγγούρι δεν κουλουριάζεται στο κρεβάτι σου.

34. Τα αγγούρια δεν αφήνουν καμία ιδιαίτερη γεύση στο στόμα.

35. Ένα αγγούρι δεν έρχεται αργά στο σπίτι μεθυσμένο και φέρνει μαζί και τους φίλους του.

36. Ένα αγγούρι δεν κάνει ποτέ σκηνή αν βγεις χωρίς αυτό (και μάλιστα ως τις πρωινές ώρες)

37. Ένα αγγούρι δεν σε γλύφει με ωραία λόγια (όπως είπε ο Αδάμ στην Εύα "Περνάς συχνά από εδώ;")

9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
16 Δεκεμβρίου 2009, 15:16
24 Ατακ(s)ex!!!!!
Sex  Για γέλια  

1. "Ο εραστής πάντα σκέφτεται πρώτα την ερωμένη του και μετά τον εαυτό του. Ένας σύζυγος κάνει το αντίθετο."
Ονορέ ντε Μπαλζάκ
Γάλλος συγγραφέας, θεμελιωτής του Ρεαλισμού

2. "Μια γυναίκα μπορεί να κάνει τον άντρα να τελειώσει, είναι δεδομένο. Όταν ένας άντρας κάνει τη γυναίκα να τελειώσει, είναι ταλέντο."
Ντάντε Χικς
Φανταστικός ήρωας του συγγραφέα Κέβιν Σμιθ

3. "Ένας οργασμός την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα."
Μέι Γουέστ
Αμερικανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ

4. "Μην απαξιώνετε την αυτοϊκανοποίηση. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάω."
Γούντι 'Άλεν
Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος

5. "Το να παντρευτείς για το σεξ είναι σαν να αγοράζεις ένα Boeing 747 για τα δωρεάν φυστίκια."
Τζεφ Φόξγουορθι
Αμερικάνος κωμικός

6. "Το σεξ είναι μια από τις πιο ολοκληρωτικές, πιο όμορφες και πιο φυσικές απολαύσεις που μπορείς να αγοράσεις."
Στιβ Μάρτιν
Αμερικάνος κωμικός

7. "Στην Αμερική το σεξ είναι εμμονή. Σε άλλα μέρη του κόσμου είναι γεγονός."
Μάρλεν Ντίτριχ
Γερμανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ

8. "Μια από τις προκαταλήψεις του ανθρώπινου νου είναι το γεγονός ότι η παρθενιά θεωρείται αρετή."
Βολταίρος
Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας, θεμελιωτής του Διαφωτισμού

9. "Η αγάπη δεν είναι τίποτα άλλο από το σεξ αναγραμματισμένο."
Χάρλαν Έλισον
Αμερικάνος συγγραφέας

10. "Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό..."
Γούντι 'Άλεν
Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος

11. "Το σεξ χωρίς πόνο είναι σαν φαγητό χωρίς γεύση."
Μαρκήσιος Ντε Σαντ
Γάλλος συγγραφέας με σαδομαζοχιστικές τάσεις

12. "Η ζωή είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια."
Ρόναλντ Ντέιβιντ Λέινγκ
Σκοτσέζος ψυχίατρος και συγγραφέας

12. "Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην κρεβατοκάμαρα, δεν πάνε καλά ούτε στο σαλόνι."
Δρ. Γουίλαμ Χ. Μάστερς
Διάσημος Αμερικάνος γυναικολόγος

13. "Ο Θεός έδωσε στον άντρα δύο κεφάλια, αλλά αίμα αρκετό για να λειτουργεί μόνο ένα κάθε φορά."
Ρόμπιν Γουίλιαμς
Αμερικάνος ηθοποιός

14. "Έχω καθίσει σε περισσότερα πόδια από μια πετσέτα."
Μέι Γουέστ
Αμερικανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ

15. "Δεν έχει σημασία αν γαμήσεις κάποιον ή αν σε γαμήσουν. Το βασικό είναι να κάνεις σεξ."
Βουλγάρικη παροιμία

16. "Η αγάπη είναι η ονομασία, το σεξ είναι το παιχνίδι. Ξέχνα το όνομα και παίξε το παιχνίδι."
Άγνωστος

17. "Οι άνθρωποι είναι προορισμένοι για να πηδιούνται. Είναι ο βασικός σκοπός της ζωής και όλες οι άλλες δραστηριότητες -να καθαρίσεις τα χαλιά, να διαβάσεις μυθιστορήματα μυστηρίου, να φας μους σοκολάτα- είναι απλά τρόποι να περάσεις την ώρα σου μέχρι να μπορείς να πηδηχτείς πάλι."
Σύνθια Χέιμελ
Αμερικανίδα συγγραφέας και πρώην αρθρογράφος του Playboy

18. "Το σεξ είναι σαν το οξυγόνο. Δεν έχει μεγάλη σημασία, εκτός αν δεν παίρνεις όσο πρέπει."
Άγνωστος

19. "Το σεξ είναι ένας από τους εννιά λόγους για να ξαναγεννηθεί κάποιος. Οι άλλοι οκτώ δεν έχουν σημασία."
Χένρι Μίλερ
Αμερικάνος νομπελίστας

20. "Δεν γνωρίζω τίποτα για το σεξ, γιατί πάντα ήμουν παντρεμένη."
Ζα Ζα Γκαμπόρ
Ουγγαρέζα ηθοποιός

21. "Βρήκα το συντριβάνι της αιώνιας νεότητας και βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας."
Τόμας Τζεράιτι
Αμερικάνος σεναριογράφος

22. "Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ. Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος."
Μπίλι Κρίσταλ
Αμερικάνος κωμικός

23. "Αν κάποιος μου έλεγε πριν χρόνια ότι το χιούμορ έχει τόσο μεγάλη σημασία στις σχέσεις, θα είχα αποφύγει πολύ σεξ."
Κέτι Μπέκινσεϊλ
Βρετανίδα ηθοποιός

24. "Υπάρχουν δύο πράγματα που σηκώνονται κάθε πρωί. Το ένα από αυτά είναι ο ήλιος."
Τόμας Τζεράιτι  Αμερικάνος σεναριογράφος
5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
05 Δεκεμβρίου 2009, 21:58
Το sex και ο νόμος του Μέρφι.
Δανικά & Αγύριστα  Κλεμενα  sex  Για γελια  

*Όσο πιο όμορφη είναι η γυναίκα που σε αγαπάει, τόσο πιο εύκολο είναι να την αφήσεις χωρίς ενοχές.

*Τίποτα δεν βελτιώνεται με την ηλικία.

*Δεν έχει σημασία πόσες φορές το έχεις κάνει, αν σου προσφέρεται πάντα να το εκμεταλλεύεσαι γιατί ποτέ δεν θα είναι ακριβώς ίδιο με την προηγούμενη φορά.

* Το σεξ δεν έχει θερμίδες.
* Το σεξ διαρκεί πολύ λίγο αλλά έχει τη δύναμη να δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα.
* Το καλύτερο γιατρικό για το σεξ είναι περισσότερο σεξ.

* Το σεξ απίλ είναι το 50% αυτού που είμαστε και το 50% αυτού που οι άνθρωποι πιστεύουν για εμάς.
* Ποτέ σεξ με κάποιον που εργάζεται στο ίδιο γραφείο με εμάς.
* Το σεξ είναι σαν το χιόνι:ποτέ δεν ξέρεις πόσα εκατοστά θα πέσουν αλλά και πόσο μπορεί να διαρκέσει.

* Η παρθενιά είναι κάτι που γιατρεύεται.
* Όταν η σύζυγος μάθει να καταλαβαίνει τον άντρα της, συνήθως σταματάει να τον ακούει.
* Ποτέ μην κοιμάσαι με κάποιον που είναι πιο τρελός από εσένα.

* Τα χαρακτηριστικά ενός άντρα που ελκύουν μια γυναίκα είναι ακριβώς αυτά που δεν αντέχει χρόνια αργότερα.
* Το σεξ είναι βρώμικο μόνο όταν γίνεται σωστά.
* Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις έναν άντρα είναι μέσα στην αγκαλιά σου.

* Με τα φώτα κλειστά όλες οι γυναίκες είναι όμορφες.
* Το σεξ είναι κληρονομικό:αν οι γονείς σας δεν το κάνουν, ούτε κι εσείς θα το κάνετε.
* Πριν συναντήσεις τον όμορφό σου πρίγκιπα θα πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους.

* Υπάρχουν μερικά πράγματα καλύτερα από το σεξ και μερικά χειρότερα από αυτό. Όμως δεν υπάρχει κανένα σαν αυτό.
* Αν η προσπάθεια που καταβάλαμε για να κατανοήσουμε τη γυναικεία ψυχοσύνθεση πήγαινε στη διαστημική έρευνα, τώρα θα πουλάγαμε χοτ-ντογκ στο φεγγάρι.
* Δεν μπορείς να κάνεις παιδί σε ένα μήνα αφήνοντας 9 γυναίκες έγκυες.

* Η αγάπη είναι ο θρίαμβος της φαντασίας πάνω στην εξυπνάδα.
* Είναι καλύτερο να αγαπήσεις και να πληγωθείς παρά να μην αγαπήσεις καθόλου.
* Ου μοιχεύσεις. Εκτός αν έχεις όρεξη.

* Ποτέ μην κοιμάσαι με γυναίκα που έχει περισσότερα προβλήματα από εσένα.
* Ποτέ μη μαλώνεις με γυναίκα όταν είναι κουρασμένη-ή ξεκούραστη.
* Η γυναίκα ποτέ δεν ξεχνάει τον άντρα που είχε στη ζωή της-ο άντρας πάλι τη γυναίκα που δεν μπόρεσε να έχει.

* Ποτέ μη λες όχι.
* Ένας άντρας μπορεί να είναι ευτυχισμένος με οποιαδήποτε γυναίκα, αρκεί να μην τον αγαπάει.
* Το σεξ είναι ένας από τους 9 λόγους της μετεμψύχωσης. Οι υπόλοιποι 8 είναι παντελώς ασήμαντοι.

* Όταν χαμογελάς, οι άνθρωποι πάντα αναρωτιούνται τι σκέφτεσαι.
* Μην αρχίζεις κάτι αν δεν μπορείς να το τελειώσεις.
* Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ενός σοφού και ενός χαζού ανθρώπου όταν ερωτεύονται.
8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
philippossm

Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/philippossm

ΠΕΡΊ ΑΝΕΜΏΝ ...Tags

Αφιέρωμα ερωτήσεις Cinema Avatar κινηματογράφος G spot Δανικά & Αγύριστα Σημείο G Ghost House Live Gossip news Sex Για γέλια sex Γυναικα Γυναίκα ορμόνες αστεία fun Σχέση Έρωτας. Αtagάριστο Ανέκδοτα Αντρας Αστεια Ωρες. Αστεια e Mail's Για γελια Αγγουρι Σχεσεις Ερωτας Δανεικά Δανικά & αγύριστα Κλεμενα Χριστούγεννα Αϊ Βασίλης Δανικά και αγύριστα. Ενθύμια Ζεϊμπέκικος Χορός Γλυκοφρυδης Χαριτόπουλος. Η ιστορια εγραψε... Θέατρο ιστορίες για αχρείους Κινηματοθέατρο Κλεμμένα Δανικά Δανικά & αγύριστα. Κουζίνα Συνταγές Μουσικες Παραστασεις Μουσικό Καλειδοσκόπιο Ράδιο Musicheaven Ραδιόφωνο marylin Μπύρα facebook Παιχνίδια Διασκέδαση Ποίηση προσωπικά Σαν σήμερα Σκεψεις Λογια Συνεσθηματα. Σκοτώστε την Νορα Κινηματογράφος Αστυνομικό θρίλερ Σκύλος Τα χαζά μου Τέχνη Πολιτισμός Ζωή Άμμος Καλλιτεχνικά Ιστορία. Χιούμορ...Επίσημοι αναγνώστες (14)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links