If I Could Live In A Fantasy World...
i'd sell my soul for rock -soulrock-
02 Ιουλίου 2009, 19:47
Όταν οι ποδοσφαιρικοί αστέρες μπαίνουν στο cinema.Για να γελασουμε λιγάκι...
funny  

 

 

tenkatezohan

 

yes man bourousis

final fight Giannakopouloi/Zelico Kick ass

sebastian letolas

karate kid nikopolidis

John Panto VS John Rambo

diving magician

karagounis twilight

barber dusan-sweeney toad

 

Μια πολύ καλή συλλογή φωτομοντάζ απο το http://kourkouti.yooblog.gr/.. όπου μπορείτε να βρείτε και αλλες (παρόμοιες) φωτό για να γελάσετε καθώς και αθλητικά νέα και σχόλια...

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
01 Μαΐου 2009, 22:09
Μέταλ μουσική... the funny side of it!
funny  metal  

Είδη Metal

- Heavy Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει με μια harley, σκοτώνει τον δράκο, πίνει μερικές μπύρες και πηδάει την πριγκίπισσα.

- Power Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει καβάλα σ' ένα λευκό μονόκερω, ξεφεύγει απ' τον δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και της κάνει έρωτα σ' ένα μαγεμένο δάσος.

- Thrash Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, πολεμάει τον δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και την πηδάει.

- Folk Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει με μερικούς φίλους του που παίζουν ακορντεόν, βιολιά, φλάουτα κι άλλα περίεργα όργανα, ο δράκος την πέφτει για ύπνο (απ' τον χορό κτλ). Μετά φεύγουν όλοι... χωρίς την πριγκίπισσα.

- Viking Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει με πλοίο, σκοτώνει τον δράκο με το επιβλητικό τσεκούρι του και τον τρώει, βιάζει την πριγκίπισσα μέχρι θανάτου, κλέβει τα υπάρχοντά της και βάζει φωτιά στο κάστρο πριν φύγει.

- Death Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, σκοτώνει την πριγκίπισσα, πηδάει τον δρακο και μετά φεύγει.

- Black Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά στο κάστρο. Μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πριν τη σκοτώσει, πίνει το αίμα της σε τελετή. Μετά παλουκώνει και την πριγκίπισσα δίπλα στον δράκο.

- Gore Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, σκοτώνει τον δράκο και σκορπίζει τα σωθικά του μπροστά στο κάστρο, πηδάει την πριγκίπισσα και τη σκοτώνει. Μετά πηδάει πάλι το πτώμα, σχίζει το στομάχι και τρώει τα σωθικά της. Μετά πηδάει το κουφάρι για τρίτη φορά, το καίει και το πηδάει για τελευταία φορά.

- Grind Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, ουρλιάζει κάτι εντελώς ανεπίδεκτο αποκρυπτογράφησης για περίπου 2 λεπτά και φεύγει...

- Doom Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, διαπιστώνει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα μπορούσε να τον νικήσει ποτέ, έτσι του προκαλείται κατάθλιψη κι αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πρώμα του και την πριγκίπισσα για επιδόρπιο. Κι αυτό είναι το τέλος μιας λυπητερής ιστορίας.

- Gothic Metal: Η πριγκίπισσα με βελούδινη αμφίεση τραγουδάει σοπράνο. Ο πρωταγωνιστής συμπληρώνει το ντουέτο, ως το «τέρας», ενώ ο δράκος παίζει φλάουτο. Ξαφνικά το καταπίνει και κατά λάθος καίει με φλόγα την πεντάμορφη και το τέρας και πεθαίνει από ασφυξία. Οι τρεις ψυχές καταδικάζονται εις το πυρ το εξώτερο αιώνια.

- Progressive Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει με μια κιθάρα και σολάρει για 26 λεπτά. Ο δράκος αυτοκτονεί από τη βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα της πριγκίπισσας, παίζει άλλο ένα σόλο με όλες τις τεχνικές που έμαθε τον τελευταίο χρόνο στο ωδείο. Η πριγκίπισσα το σκάει ψάχνοντας για τον Heavy Metal πρωταγωνιστή.

- Industrial Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει φορώντας ένα λιγδιασμένο παλτό, χειρονομεί άσεμνα κατά του δράκου και οι σεκιουριτάδες τον πετάνε έξω απ' τη νεραϊδοχώρα.

- Tech Metal: Ο Πρωταγωνιστής παίζει ένα ολόκληρο τονικό riff αλλάζοντας ανάμεσα στα 11/16 και 13/16 με το αριστερό του χέρι καθώς χτυπάει μία αυξανόμενη χρωματική σειρά με το δεξί. Ο Δράκος παθαίνει ένα μαζικό εγκεφαλικό ανεύρυσμα και πεθαίνει. Η πριγκίπισσα πάει σε μουσική σχολή για να καταλάβει τι στο διάολο έπαιζε ο πρωταγωνιστής.

- Speed Metal: Πολύ ξαφνικά, μικρό σόλο, ο δράκος μπερδεύεται, κάποιος στριγκλίζει περίεργα πράγματα, η πριγκίπισσα αντιλαμβάνεται ότι ξεπαρθενεύτηκε, ο δράκος και η πριγκίπισσα ακόμα ψάχνουν αυτόν που τα έκανε.

- Christian Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει γυρίζοντας απ' την ενορία της περιοχής του και τραγουδάει μια power μπαλάντα στον δράκο, λέγοντας πόσο πολύ τον αγαπάει ο Χριστός και ότι ο δράκος θα πρέπει να πάει κοντά Του. Ο δράκος ασπάζεται αμέσως τον Χριστιανισμό και όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πρωταγωνιστή, αυτός της απαντάει ότι είναι κατά της ερωτικής πράξης πριν το γάμο.

- Glam Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, ο δράκος σκάει στα γέλια με την εμφάνιση του τύπου και τον αφήνει να μπει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μέικ απ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο ένα υπέροχο ροζάκι την ωρα που η πριγκήπισσα αναρωτιέται αν ο Κωστέτσος έχει εξαπλώσει επιδημία "τσιριμπίμ-τσιριμπόμ" σε όλους.

- Battle Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει με μια λεγεώνα εκατό γενναίων πεζικάριων, άρματα και μια ντουζίνα εκλεκτών μαχητών. Ως μέγας ειδικός στην τακτική, πολιορκεί το δράκο επί 6 ώρες και τελικά τον πλευροκοπά. Η πριγκίπισσα πλήττει.

- Nu Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει μ' ένα κατεστραμμένο Honda Civic κι επιχειρεί να πολεμήσει τον δράκο αλλά καίγεται μέχρι θανάτου όταν τα γελοία φαρδιά ρούχα του πιάνουν φωτιά.

-Symphonic Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει με την φιλαρμονική της Βιένης τραβάει 2 άριες, ο δράκος κουφαίνετε και πριγκίπισσα τηγανίζει αυγά.

-Epic Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει στο κάστρο με την αστραφτερή του πανοπλία καβάλα στον δικό του δράκο, καρφώνει τον δράκο (αυτόν που κρατάει την πριγκίπισσα) με το δόρυ του, παίρνει την πριγκίπισσα, και μαζί επιστρέφουν στο κάστρο του πρωταγωνιστή όπου και παντρεύονται (και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα).

Αμφισβητούμενα είδη Metal

- Spaggeti Metal: Πρωταγωνιστεί ο μακαρονάς Joe De Mayo. Ο πρωταγωνιστής πετάει μακαρονάδες στον δράκο, αυτός τις τρώει μέχρι να πάθει έλκος, το ΕΚΑΒ δεν έρχεται ποτέ γιατί απεργούν οι τραυματιοφορείς και ο δράκος ψοφάει. Το πτώμα σαπίζει, ο ιατροδικαστής ιατροερευνά και ο Λιακόπουλος ρίχνει το φταίξιμο στους εβραίους. Ο πρωταγωνιστής πάει για καρμπονάρα με την πριγκίπισσα αλλά η κρέμα γάλακτος έχει σαλμονέλα και οι δυο τους χέζονται μέχρι την κάλτσα. Το μπέϊμπιλίνο σώζει τον πρωταγωνιστή αλλά όχι την πριγκίπισσα που δεν φοράει.

- Puro Metal: Ο ηλικιωμένος ιππότης (βλ. Lemmy, Ozzy) φοράει την χρυσή μασέλα του, τα κοκκάλινα γυαλιά πρεσβιοπίας και κλάνει τον δράκο που ψοφάει από σηψαιμία. Ξεχνάει την πριγκίπισσα στο μπουντρούμι αλλά όταν παίρνει τα χάπια για το Altzheimer, γυρίζει να την βρει. Η πριγκίπισσα δεν του κάθεται γιατί βρωμάνε τα πόδια του, αφού φοράει τις ίδιες μπότες είκοσι χρόνια.

- Lugra Metal: O πρωταγωνιστής (βλ.Halford) φοράει κόκκινο στριγκ, μαύρη ζατιέρα, ξυρίζει τον κώλο του και μαστιγώνει το δελφίνι, ... δηλ... τον δράκο... Η πριγκίπισσα παίρνει τηλέφωνο στο Κους Κους και δηλώνει πως δεν υπάρχουν ιππότες άντρες σήμερα (ζωντανό παράδειγμα οι ΗΙΜ).

- Dragon Metal: Πρωταγωνιστεί ο Ronnie James Dio. Ο πρωταγωνιστής πίνει μπύρες με τον κολλητό του το δράκο. Αφο'υ τελιώσουν οι μπύρες βγαζουν έξω την πριγκίπισσα και την πηδάνε (μαζί και εναλλάξ). Αφού την έχουν ξετινάξει εντελώς, την κλειδώνουν και ξαναρχίζουν με τις μπύρες. Ο κύκλος συνεχίζεται στον αιώνα τον άπαντα.

- Tolkien Metal: Πρωταγωνιστούν οι Tolkienοπωρωμένοι Blind Guardian. Οι πρωταγωνιστές καταφτάνουν με τους Gandaf, Aragorn, Legolas, Gimli, Frodo, Sam και όλη την υπόλοιπη τρελοπαρέα(όχι όμως τα γκομενάκια). Αφού κάνουν το δράκο κιμά, βάζουν κάτω την πριγκίπισσα, που τα δίνει όλα(χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ικανοποιήσει τέτοιους μεγάλους και ήρωες). Τα γκομενάκια που έχουν κάτσει σπίτι μεταμορφώνονται σε ταράνδους(τόσο κέρατο έπεσε).

- Space Metal: Πρωταγωνιστούν οι διάφοροι μεταλλάδες αστρονάυτες(βλ. Gamma Ray, Primal Fear). Οι πρωταγωνιστές εκτοξεύονται στο διάστημα με σκοπό να βρούν τους ΕΛ στον Νιμπιρού, αλλά κάτι πάει στραβά και το διαστημόπλοιο πέφτει και σκάει πάνω στο δράκο. Αυτός τα κακαρώνει, οι αστροναύτες ανακαλύπτουν την πριγκίπισσα και την πηδάνε. Έπειτα επισκευάζουν το διαστημόπλοιο και ξαναξεκινάνε παίρνοντας μαζί τους την πριγκίπισσα για να "περνάνε καλά" και στο διάστημα.

- Egypt Metal: Πρωταγωνιστούν οι Nile. Οι πρωταγωνιστές περπατάνε προφίλ και φτάνουν στο Νείλο. Βρίσκουν τον κροκόδειλο(δεν είχαμε δράκους τότε), τον σκοτώνουν και πηδάνε την Κλεοπάτρα(προφίλ πάντα). Ξαφνικά μια κόμπρα δαγκώνει την Κλεοπάτρα και οι πρωταγωνιστές μένουν με το πουλί στο χέρι(προφίλ!).

- Mastoyra Metal: O πρωταγωνιστής ψελίζει: "που να πάμε τώρα..."

Παρουσιαστικό Χεβυμεταλλάδων
  • Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
  • Κυκλοφορούν σε κοπάδια χεβυμεταλλάδων για να δέρνουν πιο εύκολα.
  • Κυκλοφορούν με τα ίδια ρούχα χρόνια και χρόνια. Η καθαριότητα είναι ουσιαστικό.
  • Παίρνουν τις γυναίκες στα σοβαρά από πίσω.
  • Έχουν βαρυκοϊα από τα ντεσιμπελ.
  • Έχουν αυχενικό σύνδρομο από το headbangin.
  • Εξέλιξαν την Ελληνική γλώσσα προσθέτοντας την λέξη μπύρα, σχηματίζοντας φράσεις : "φέρε μπύρα ρε μαλάκα"...
πηγή : frikipaideia.wikia.com
7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
soulrock
Γιώργος
ακόμη μουσικοσυλλέκτης!
από ΛΑΜΙΑ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/soulrock

σχέση μουσικήςTags

a capella van canto φωνητικά vocals μελωδικό metal AC/DC Ελλάδα army στρατος στρατιώτης blind guardian sacred μουσική video game delivers rock διασκευες funny metal Halloween heavy metal horror τρομος μαγεία high voltage 03/09/10 εκπομπή playlist λίστα τραγούδια soulrock on air 15/10/10 raw silk 24/12/10 x-mas christmas χριστούγεννα 27/08/10 High Voltage - Πεμπτη 11/02/2010 High Voltage - Πέμπτη 25/02/2010 High Voltage - Πεμπτη 28/01/2010 musicheaven radio Kiske Somerville project helloween metal opera Loreena McKennitt folk μούσα ταξίδι Merry Christmas Metal Xmas Rock Santa mirrors καθρεπτες θριλερ OZZY Ozbourne punk do it yourself αναρχία Scarborough Fair μπαλαντα ιστορία τραγουδιού sarah brightman Simon & Garfankel sonisphere συναυλιες φεστιβαλ festival live 2011 soulrock on air supernatural vox vulgaris φολκ μεσαιωνικη κλασσικη μουσικη αγάπη love Αδιέξοδο σχέση Αλλαγές changes Απολύθηκα λελέ άρχοντας των δαχτυλιδιών φαντασία lord of rings soundtrack Αφιέρωμα Ελληνόφωνο ΡΟΚ γυναίκες Mundial ράδιο αρβύλα ειδη της ROCK rock categories photos Ελλαδα ελληνικη σημαια 28η οκτωβριου Η Ιστορία της Ροκ ντέρμπι ολυμπιακός ΠΑΟ ποδόσφαιρο Ξεθωριασμένες Αγάπες Faded Love Nightwish Πυξ Λαξ Αγάπη Νοσταλγία Αφιερωμένο πέφτει η αυλαία τίτλοι τέλους συναυλίες Concerts live φύση ζωγραφίζει τοπία ηλιοβασίλεμα sunset χαμόγελο smile χαρά ευτυχία ελπίδα ψαχνωντας γαλήνη ηλιοβασιλεμα ψυχή ηρεμίαΕπίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Linkstemplate design: Jorge