DJ GRIGORIS
ΓΑΜΟI-ΒΑΠΤΙΣΕIΣ-ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ-PARTY-EVENTS
19 Μαΐου 2009, 13:18
Περιφρουρήστε την δεξίωσή σας
Περιφρουρήστε την δεξίωσή σας  

Έλληνες είμαστε και ξέρουμε να γλεντάμε, ειδικά στους γάμους μας. Γι’ αυτό και για το γλέντι του γάμου πρέπει να επιλέγουμε τον χώρο που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας, στα έθιμά μας και στον τρόπο διασκέδασης τον δικό μας και του μεγαλύτερου ποσοστού των καλεσμένων μας. Είναι βέβαια δύσκολο να ικανοποιηθούν οι προτιμήσεις όλων, γι’ αυτό και θα πρέπει να βασιστούμε στην πλειοψηφία, φροντίζοντας για μερικές πινελιές που θα αποδείξουν και στους υπόλοιπους ότι λάβαμε υπόψη μας τα πάντα.

Αυτό που πρέπει όμως να διασφαλίσουμε σε κάθε περίπτωση είναι να περάσουμε όμορφα και να έχουμε τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις από το γάμο μας και τη δεξίωση που ακολούθησε. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα απ’ όλα να υπάρξει μια ολοκληρωμένη συμφωνία με όλους τους εμπλεκόμενους στη δεξίωσή μας. Από τον διοργανωτή και τον διακοσμητή, μέχρι τον υπεύθυνο του χώρου και του catering, ώστε όλα να γίνουν όπως συμφωνήσαμε. Όμως δεν είναι μόνο εκείνοι υπεύθυνοι για όσα συμφωνούμε, καθώς έχουμε κι εμείς μέρος της ευθύνης για να πάμε όλα καλά και να μην υπάρξουν παρεκτροπές των καλεσμένων που θα σκιάσουν την χαρά μας. Λίγο η χαρά, λίγο το κρασί, λίγο ο θερμός χαρακτήρας ορισμένων φίλων ή συγγενών, μπορεί να οδηγήσουν σε καταστάσεις που ξεφεύγουν από τα όρια της καλής διασκέδασης σε έναν ιδιωτικό χώρο. Γι’ αυτό, καλό είναι να φροντίσουμε για τα παρακάτω:

Να ενημερώσουμε τους γονείς μας και τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους όπως τα αδέρφια μας, να τους παρουσιάσουμε τον χώρο και να τους γνωρίσουμε με τους υπεύθυνους, ώστε να νιώσουν οικεία τη μέρα του γάμου, αλλά και να ενημερωθούν «από πρώτο χέρι» για το τι πρέπει να προσέξουν.

Να ζητήσουμε από τους υπεύθυνους να μας εξηγήσουν επακριβώς και να μας παραδώσουν γραπτώς, τις υποχρεώσεις μας που σχετίζονται με οτιδήποτε άλλο πέρα του οικονομικού σκέλους. Για παράδειγμα, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσουν τους κανόνες για τη χρήση ή μη χρήση της πισίνας κλπ.

Επειδή εμείς ως ζευγάρι δεν θα είμαστε σε θέση να έχουμε τα μάτια μας παντού, θα πρέπει να αναθέσουμε σε 2-3 άτομα της εμπιστοσύνης μας, τον έλεγχο όσων συμβαίνουν. Από το αν ο προϊστάμενός μας κάθισε στο σωστό τραπέζι με την παρέα που επιλέξαμε, μέχρι το αν το «πειραχτήρι» της παρέας ετοιμάζει κάτι, που μπορεί να μην φανεί ως «πλάκα» σε όλους.

Οι γονείς, τα αδέρφια και οι κοντινοί μας άνθρωποι, μπορούν μετά από δική σας παράκληση, να είναι αυτοί που θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και θα αναλάβουν δράση διαμεσολαβητή, αν ο θερμόαιμος θείος που ήπιε λίγο παραπάνω, παρεκτρέπεται και το γλέντι αρχίζει να χάνει την έννοιά του.

Ζητήστε από τους καλεσμένους σας με μικρά παιδιά να τα έχουν υπό την επίβλεψή τους και αν μπορείτε προσλάβετε έναν διασκεδαστή που θα τα απασχολήσει δημιουργικά.Έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι τη δική σας δεξίωση, τη δική σας χαρά τη μέρα του γάμου σας, πρέπει να την περιφρουρήσετε και παράλληλα να διαφυλάξετε την ασφάλεια όλων των καλεσμένων σας, μικρών και μεγάλων.


Έχουν υπάρξει δεξιώσεις στις οποίες το γλέντι σταμάτησε απότομα, όταν ένας από τους θείους έπεσε και χτύπησε μετά από αστάθεια λόγω υπερβολικού αλκοόλ, όταν οι φίλοι του ζευγαριού πέταξαν πάνω στο κέφι τους και γι’ αστείο τις καρέκλες τους στην πισίνα κάνοντας μούσκεμα και πολλούς καλεσμένους, όταν ένα παιδάκι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του μέσα στο κτήμα. Μην αγχώνεστε για έναν ακόμη λόγο, απλά προνοήστε και εκείνη τη μέρα δεν θα έχετε τίποτε να φοβηθείτε!
- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
djgregory
από ΠΕΡΑΙΑ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/djgregory

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Tags

EVENTS MUSIC DANCE PARTY EVENTS GAMOS NIGHT CLUB LIGHT CD SOUND PLAYER PARTY ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ PARTY EVENTS ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ Περιφρουρήστε την δεξίωσή σας

Γίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...

    Αρχείο...

    Links