Κινέζες Τρέχουν Γυμνές !!!
Και Κορεάτισσες και Ιαπωνέζες....δεν είμαστε μίζεροι!!!
25 Ιανουαρίου 2011, 14:36
Να σου κάνω μια σούπα από φτερό καρχαρία να κολατσίσεις?


Ο Βασίλης ήθελε να μάθει μπάσο! Αυτό δε συνέβη ποτέ (και ούτε πρόκειται λέω εγω...). Και αυτό γιατί, όταν βρήκε ελεύθερο χρόνο, αντί να πάει σε ένα ωδείο όπως θα ήταν φυσιολογικό πήγε σε μια σχολή μαγειρικής (υπήρχε και η ιδέα να πάει σε σχολή Φλαμένγκο αλλά το επίπεδο των οιστρογόνων του δεν ήταν τόσο υψηλό ώστε να του επιτρέπει τέτοια ξεφτίλα...) !  Έκανε λοιπόν κάτι μαθήματα σε έναν από αυτούς τους σεφ που βγαίνουν που και που στην τηλεόραση...πάει το κόλλησε το μικρόβιο....

Τον έπαιρνες τηλέφωνο... 

-          Ελα Bill τι κάνεις?

-          Τίποτα μωρέ... φτιάχνω κάτι για να μασουλήσουμε βλέποντας ταινία... ξέρεις απλά πράγματα... Άνυδρα ντοματίνια Σαντορίνης πάνω σε λαδόψωμο που έκανα το πρωί, μαριναρισμένα σε χυμούς λαχανικών και σως απο σπαράγγια!

Προς μεγάλη ευχαρίστηση των φίλων του ο Βασίλης αποφάσισε, εδώ και ένα χρόνο περίπου, να κάνει μεγάλα τραπέζια για να αναβαθμίζει συνεχώς το επίπεδό του. (εγώ νομίζω ότι ο λόγος είναι πως ηδονίζεται να μας βλέπει πεθαμένους στον καναπέ...) Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν μετά από ένα ταξίδι του στην Λίμνη Πλαστήρα (όπου ομολόγησε ότι δοκίμασε ό,τι περπατά και φύεται...) έλαβα το παρακάτω mail – πρόσκληση   !

Βασίλης Π********ος
Amateur chef kouzin
μετεκπαιδευθείς  Phd εις βλαχοχώρια Καρδίτσας /Λίμνης Πλαστήρα

Πρόσκληση σε γεύμα

Ημέρα: Κυριακή

Ώρα: Νωρίς
Προτεινόμενο μενού

Ορεκτικά:
Κρεμμύδια στη γάστρα με τυράκι ή κιμά κουκουνάρια, σταφίδες και μυρωδικά.


Τσαλαφούτι (διάσιμο τετηγμένο βλαχότυρο Καρδίτσας με χαρακτηριστική βαριά μυρωδιά ποδαρίλας απο τον τσομπάνο, το οποίο γίνεται ντιπ με δικό μου ψωμάκι)

 

Φετούλα του ιδίου τσομπάνου με αντίστοιχη μυρωδιά βαρβατίλας με dressing ελαιολάδου Λαμίας ιδιωτικής παραγωγής και ρίγανη – θυμάρι fresh!

Κυρίως:

Αγριογούρουνο κοκκινιστό με μυρωδικά κέδρου και grand Massalah με χυλοπίτες χωριάτικες τσιγαριστές με κρεμμυδάκι κατά τις προσταγές της διάσημης τοπικής συνταγής ή πουρέ γλυκοπατάτας.


Επιδόρπιο:

Τέλος  το διάσημο γλυκό “strudel” για να ξεφύγουμε λίγο από τα βαριά παραδοσιακά και να κλείσουμε Ευρωπαϊκά όπως μας αρμόζει!

Μετά από συμβουλές για τη διάρθρωση του μενού, πιθανόν αυτό να εμπλουτιστεί με ένα πιο γυναικείο πιάτο, ταλιατέλες ή βίδες με λευκή σάλτσα με σολομό. (τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα για να μείνει πιο πολύ αγριογούρουνο για μας).


Είσοδος ελεύθερη, έξοδος μάλλον αδύνατη εκτός και αν φαρδύνω την πόρτα για να χωράτε.

Τσίπουρα – ρακές ευπρόσδεκτες! Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως!

Αυτό το μαιλ έκανε το λάθος να το στείλει σε 15 άτομα...υπολογίζοντας ότι θα πάνε οι μισοί! Για προφανείς λόγους του είπαμε όλοι οτι θα πάμε...

Μετά με πήρε πανικόβλητος να πάω νωρίς να βοηθήσω να κόψουμε καμιά σαλάτα...να καθαρίσουμε πατάτες...κτλ.

Φταίω εγώ τώρα να δώσω τη διεύθυνση του εδω και να πάνε 200 άτομα να χτυπάνε τα κουδούνια?

15 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

mary_omikron (25.01.2011)
Το φτερό καρχαρία δεν βλέπω να αναφέρεται στο μενού και ανησυχώ......
Kinezes_trexoun_gimnes (25.01.2011)
Είπαμε κοπελιά...αυτά είναι για κολατσιό... τραπέζι έχει ο άνθρωπος...
Hastaroth (25.01.2011)
Κρίμα που δέν έμαθε μπάσο ο Βασίλης-θα μπορούσαμε να τον πάρουμε στο γκρούπ που παίζω.

Πάντως απ'ό,τι βλέπω θέλει να γίνη Μαμαλάκης στη θέση τού Μαμαλάκη.

Άλλά ούτε κι'εγώ βλέπω να αναφέρεται φτερό καρχαρία στο μενού και-το κυριώτερο-δέν βλέπω να αναφέρεται ούτε το πλοκάμι τού καρχαρία.

ΥΓ.Τί εννοεί λέγοντας ότι οι ταλιατέλες και οι βίδες είναι "γυναικεία" πιάτα;Οχι τίποτε άλλο,αλλά τα συγκεκριμένα ζυμαρικά μού αρέσουν σφόδρα,οπότε μήν μού βγή κανένα όνομα.......
Kinezes_trexoun_gimnes (25.01.2011)
Ε τώρα καημένε τί βγαίνεις και το λές και συ φόρα-παρτίδα?
Φαε τις βιδούλες εκεί και δεν είναι αναγκη να το ξέρει κανένας...
ohcaptainmycaptain (25.01.2011)
Ρε με τοσο κρεας ειστε μια οικολογικη καταστροφη απο μονοι σας!!!...Ετσι και παρω τηλεφωνο την greenpeace θα ερθει,με την "Esperanza",να σας εμβολησει...

Παντως να παρακαλας να μη σας βαλει στο τελος να χορεψετε πανω στο φτερο του καρχαρια...
movflower (26.01.2011)
μην το γελάς και είναι κολλητικόοοοοοοοοο το μαγείρεμα... (παθούσα)
Kinezes_trexoun_gimnes (26.01.2011)
Cpt...να τους παρεις τηλέφωνο ναι...και όταν θα κανουμε τραπέζι με θαλασσινά να πάρεις τον Κουστό να έρθει.

Mov...να μας καλέσεις τότε... θα φτιάχνεις και ωραίο στρούντελ εσυ...
Hastaroth (26.01.2011)
Πάντως να έχετε υπ'όψιν σας ότι ο πρόεδρος ο Μπάμιας (τών ΗΠΑ) υπέγραψε νόμο που απαγορεύει στους ψαράδες να αποκόπτουν τα πτερύγια τών καρχαριών.

Ο καρχαρίας δέν έχει νηκτική κύστη όπως τά άλλα ψάρια και έτσι πρέπει να κολυμπά συνέχεια (ακόμα και όταν κοιμάται) γιά να κρατιέται στο επιθυμητό βάθος.Οταν λοιπόν χάση το πτερύγιο αυτό δέν μπορεί να κολυμπήση και πάει στον πάτο τής θάλασσας,οπότε αποθνήσκει....

ΥΓ.Επίσης ο καρχαρίας που ζεί σε λίμνες,δηλαδή σε γλυκό νερό,λέγεται ζαχαρίας.
Kinezes_trexoun_gimnes (26.01.2011)
έχεις ρέντα σήμερα...
DemetresOpc (26.01.2011)
κινέζε αν το στείλεις και γίνει αλυσίδα τον έστειλες τον φίλο..
θα του κατέβει όλη η Ελλάδα (και η αλβανία τώρα που το σκέφτονμαι) με τόση πείνα που κυκλοφορεί στην αγορά..
καλά να περάσετε ρεεεεε!!!
Kinezes_trexoun_gimnes (26.01.2011)
το "ν" εκεί πάει στο "σκέφτομαι"??? Να, γιαυτο δεν μπορω να μάθω κυπριακά... είναι πολύ μπερδεμένα...
DemetresOpc (27.01.2011)
όχι όχι κινέζε..το "ν" εκεί πήγε ακάλεστο..
latika (27.01.2011)
εγώ πάντως ευχαρίστως έρχομαι...(να σου στείλω το e-mail μου για περισσότερες λεπτομέρειες;;;) εγώ τρώω και ανδρικά και γυναικεία.στο φαγητό και στο....δεν υπάρχουν φραγμοί...
τώρα όσον αφορά το φτερό του καρχαρία..δεν το τρώω σούπα, μου αρέσει αλλιώς μαγειρεμένο..αν τώρα είχε γλαρόσουπα εντάξει κάτι μπορεί να γινόταν..
ααααα.....και ευχαρίστως έρχομαι να βοηθήσω και στη κουζίνα ( καθότι ειδικότης μου)...το τσιμπούσι θα αρχίσει από νωρίς...μια χαρά!!!!!!
Λοιπόν;;;;;
Kinezes_trexoun_gimnes (27.01.2011)
Μπράβο...αυτό λεώ και γω...

στη μουσικη, στο φαγητό και στο sex δεν υπάρχουν φραγμοι!
οπότε να στείλεις mail ναι.. (και φωτογραφία...)
eleni (01.02.2011)
Εγώ θα έλεγα στον Βασίλη να τα σημειώνει όλα αυτά που κάνει.....έτσι ξεκίνησαν όλοι οι μεγάλοι chef.
Και στην τελική δεν νομίζω οτι είναι καλύτεροι....οι άλλοι....
Αυτά που κάνει όμως, έχω την εντύπωση πως παχαίνουν......ξεκινήσαμεΝδιατροφή νομίζω...... ;-)

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
kinezes_trexoun_gimnes
Νίκος
Γράφω τη βιογραφία του Θάνου Πετρέλη
από ΚΑΝΤΖΑ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/kinezes_trexoun_gimnes

Tags

KapeTanoGlou Γυρίζοντας τον κόσμο! Μας αφορά όλους!



Επίσημοι αναγνώστες (58)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links