ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ - PARTY / D.J.'S & ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
SL-SERVICES
07 Ιουνίου 2015, 18:48
ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ - ΠΑΡΤΥ / D.J.
dj γάμου  disc jockey ekdhlwshs γάμου  dj party  dee jay  dj για γάμο  dj εκδήλωση γάμου  Αθήνα  ΓΑΜΟΣ-ΒΑΠΤΙΣΗ-ΠΑΡΤΥ  gamos  gamoi  dj gamo  dj gamou  dj gamoy  dj gamwn  γάμος  γάμοι  εκδηλώσεις  ηχητική κάλυψη  hxhtiki kalipsi  

D.J.'S & ΗΧΗΤΙΚΗ  ΚΑΛΥΨΗ

 

Ο τομέας της μουσικής στα music clubs αλλά και σε οποιοδήποτε χώρο και εκδήλωση,

παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για την επίτευξη της διασκέδασης !!!

 

Η εταιρία μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας με εγγυημένη επιτυχία κάθε μουσική εκδήλωση.

Έμπειροι d.j.'s & μουσικοί παραγωγοί, τούς οποίους εσείς θα επιλέξετε, θα συναντηθούν μαζί σας και θα συζητήσουν για τις μουσικές σας προτιμήσεις, αλλά και οτιδήποτε άλλο σχετικό με την εκδήλωση σας.

Τα είδη της μουσικής που μπορείτε να επιλέξετε δεν έχουν κανένα όριο και περιορισμό. Οι δισκοθήκες μας περιέχουν τα πάντα, από όλα τα είδη της μουσικής και είναι ενημερωμένες μέχρι σήμερα !!!.

Ειδικοί τεχνικοί ήχου θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για τις τεχνικές λεπτομέρειες της ηχητικής & φωτιστικής κάλυψης.

Αν είναι απαραίτητο δε, θα μεταβούν και στο χώρο της εκδήλωσης, για να κάνουν την ανάλογη μελέτη και κατόπτευση του χώρου.

Στην εταιρία "sl-services" διαθέτουμε ένα πλούσιο ιδιόκτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Η ποιότητα των υπηρεσιών που καλούμαστε να προσφέρουμε στις εκδηλώσεις σας είναι υψηλών προδιαγραφών και ανάλογη των απαιτήσεων και των προσδοκιών σας.

               

Ακολουθούν μερικές από τις υπηρεσίες για τις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε σ’ εμάς,

ενώ παράλληλα σας εγγυόμαστε για την αποτελεσματικότητα της οργάνωσης.

 

◦ Μουσική Κάλυψη Εκδηλώσεων (Dj's)
◦ Ηχητική Κάλυψη (Εξοπλισμός)
◦ Οπτικοακουστικά Μέσα
◦ Φωτορυθμικά
◦ Πυροτεχνήματα
◦ Special Effects
◦ Μόνιμες Εγκαταστάσεις

 

* ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 120 (!) ΜΟΛΙΣ ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ D.J.'S ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΗΧΟΥ & ΦΩΤΙΣΜΟΥ !!!.


!!! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ - !!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
gamos2016
sl-services
Ηχολήπτης
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/gamos2016

Μουσική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, δεξιώσεων και κάθε είδους εκδήλωση ή πάρτυ από Dj με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων

Tags

dj γάμου disc jockey ekdhlwshs γάμου dj party dee jay dj για γάμο dj εκδήλωση γάμου Αθήνα ΓΑΜΟΣ-ΒΑΠΤΙΣΗ-ΠΑΡΤΥ gamos gamoi dj gamo dj gamou dj gamoy dj gamwn γάμος γάμοι εκδηλώσεις ηχητική κάλυψη hxhtiki kalipsi

Γίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...

    Αρχείο...

    Links