ΜΟΥΣΙΚΑ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ
23 Μαρτίου 2023, 23:43
GONE: Nick Mason x Bresta
Bresta  Nick Mason  Gone  Νέο τραγούδι  

Το Gone κυκλοφόρησε από την ισπανική Mystic Carousel Records και μάς έχει ήδη συνεπάρει.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του Nick Mason και στα φωνητικά είναι η Bresta: μια συνεργασία που συζητούσαν εδώ και καιρό και επιτέλους πραγματοποίησαν. Το τραγούδι γράφτηκε σε μια παραλία και αφορά μια σχέση που τελείωσε, με όλα τα συναισθήματα που επιφέρει ένα τέλος.

Ο ένας έχει φύγει κι ο άλλος πλέον παίρνει απόφαση πως ό,τι κι αν κάνει δεν αλλάζει κάτι-άρα, ήρθε η ώρα να φύγει κι αυτός.

Το videoclip σκηνοθετεί η εκρηκτική κινηματογραφίστρια Κατερίνα Σιγάλα, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα.

O Nick Mason είναι Dj και μουσικός παραγωγός με εμφανίσεις σε γνωστά bars και clubs της Αθήνας. Στα τέλη του 2016 έκανε την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του ως μουσικός παραγωγός. Έκτοτε, έχει κυκλοφορίες σε labels της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Bresta είναι Dj, Vocalist, ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος και εικαστικός. Ξεκίνησε την μουσική από πολύ μικρή ηλικία, ύστερα έκανε την εμφάνισή της στο Super Idol όπου πέρασε στην τελική δεκάδα. Έχει κάνει συνεργασίες με: Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο, Livin R, Pink Noizy, Arva κ.ά. Σαν Dj έχει κλίση στην House σκηνή και έχει παίξει σε αρκετά μαγαζιά εντός και εκτός Αθήνας.

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

CHE (25.03.2023)
Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ηλεκτρονικής μουσικής (δεν ξέρω καν αν ονομάζεται έτσι), οπότε μόνο ως ακροατής μπορώ να πω ότι είναι από τα κομμάτια που παίζουν ως υπόκρουση σε παραλιακά μπαρ ή σε πισίνες με D.J. Είναι ευχάριστο σαν άκουσμα, όχι ιδιαίτερα πρωτότυπο, καθότι αυτού του τύπου η μουσική και μ' αυτού του είδους τα αισθαντικά φωνητικά υφίσταται εδώ και 20 χρόνια.
Καλή και φιλότιμη προσπάθεια, δεν τα γνωρίζω τα παιδιά, θα ήθελα ν' ακούσω και κάτι άλλο.
Η περιγραφή του άρθρου, που θυμίζει δελτίο Τύπου, είναι και λίγο παραπλανητική. Αναφέρεται στον στίχο, ενώ επί της ουσίας ο στίχος και τα φωνητικά είναι προσχηματικά καθώς παίζουν εμφανώς δεύτερο ρόλο.
Όσο για το video clip με την εκρηκτική κινηματογραφίστρια και την έμφαση στο συναίσθημα, προφανώς θα αφορά κάποιο κανονικό μουσικό video και όχι αυτό που περιλαμβάνεται στο άρθρο. Θα είχε, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε και το video clip γιατί όσο να 'ναι η οπτικοακουστική αίσθηση είναι διαφορετική και ειδικά σ' αυτού του είδους τη μουσική παίζει σημαντικό ρόλο ως μία "ενιαία" δημιουργία και πρόταση.
freddieKrueger (25.03.2023)
Ένα ευχάριστο ακουστικό δείγμα ambient electronic music.
Τα κομμάτια αυτά προορίζονται για να φτιάχνουν ατμόσφαιρα και το κατάλληλο mood.
Ένα πολύ ξεχωριστό είδος μουσικής που θα μπορούσε να ακούσει κάποιος για να χαλαρώσει είτε σε ένα ήσυχο μπαράκι είτε στο αμάξι μετά από μια κουραστική μέρα και γενικά αυτό το είδος μουσικής αποτελεί "ηχητική ταπετσαρία" παρά το κέντρο της προσοχής των θαμώνων ενός μαγαζιού.
Κάθε είδος μουσικής έχει την ξεχωριστή του θέσξ στο μουσικό στερέωμα.
Καλή προσπάθεια,απουσιάζει από το κομμάτι η έκπληξη όπως σωστά επισημαίνει ο φίλτατος CHE.

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
gvitoratos
Γιώργος Βιτωράτος
από Αθήνα, Ελλάδα


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/gvitoratos

Νέα, εκδηλώσεις, συνεντεύξεις, δρώμενα, συναυλίες κ.α.

Tags

Bresta Nick Mason Gone Νέο τραγούδι Gina» Rémi Cavat Gina Σαπφώ Ματσίωρη Αθήνα 984 Γεωργία Δρακάκη Faust Θωμάς Φώτης Παντελής Αμπαζής Γεράσιμος Γεννατάς Συραΐνα Κούτρα Αρχελάου Θέατρο Μια πρόβα... σκέτη καταστροφή

Γίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Linkstemplate design: Jorge