ελληνική μουσική
  169 online   ·  211.032 μέλη
  ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


  ΦΑΣΗ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
  ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΕΔΩ!
  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΕΔΩ!
  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 331
  ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ; ΣΤΟ FORUM


  ΓΕΝΙΚΑ

  1. Το MusicHeaven διοργανώνει Διαγωνισμό Τραγουδιού, για 4η φορά.

  2. Ο Διαγωνισμός ξεκινά στις 5 Ιανουαρίου 2015 με την αποστολή των τραγουδιών από τους συμμετέχοντες.

  3. Υποβολή συμμετοχών μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2015. Μέχρι τότε δεν θα διεξάγεται ψηφοφορία.

  4. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των συμμετοχών.


  ΤΕΛΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ & ΒΡΑΒΕΙΑ

  1. Οι 3 συμμετοχές με την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζουν τα δώρα, προσφορά των χορηγών του διαγωνισμού. Τα δώρα είναι 1) δημιουργία PREMIUM website υψηλών προδιαγραφών στην πλατφόρμα Muzz.gr, 2) κατοχύρωση επίσημου domain name (όνομα.gr ή όνομα.com) για 2 έτη, 3) φιλοξενία (hosting) του website για 2 έτη, 4) διαφήμιση με banner στην αρχική σελίδα του MusicHeaven για 3 μήνες, 5) διανομή του τραγουδιού, του βιογραφικού, φωτογραφιών και links σε 23.000 διευθύνσεις της μουσικής κοινότητας του MusicHeaven, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί, δημοσιογράφοι, έντυπα, κανάλια και μάνατζερς, 6) χορηγία επικοινωνίας όλων των live του 2015 από το MusicHeaven.

  2. Τα τραγούδια των 20 πρώτων συμμετοχών (TOP-20) θα παραμείνουν στη σελίδα του Διαγωνισμού, για όλα τα επόμενα χρόνια λειτουργίας του MusicHeaven. Για κάθε τραγούδι θα υπάρχει player που θα επιτρέπει την ακρόαση του από τους επισκέπτες. Δίπλα σε κάθε τραγούδι, θα αναφέρονται πληροφορίες για τους δημιουργούς του (πχ website, τρόπος αγοράς/download, διεύθυνση Muzz, email). Με αυτό τον τρόπο, το MusicHeaven θα προωθεί διαρκώς, δωρεάν και χωρίς ημερομηνία λήξης, τα 20 πρώτα τραγούδια και τους δημιουργούς τους.

  3. Μετά το τέλος του Διαγωνισμού θα διοργανωθεί live, όπου οι τελικοί 20 νικητές θα μπορούν να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στο κοινό.  ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Κάθε τραγούδι πρέπει να αποτελεί αυθεντική σύνθεση του καλλιτέχνη ή του συγκροτήματος που το αποστέλλει.

  2. Το τραγούδι μπορεί να είναι είτε δισκογραφημένο, είτε όχι.

  3. Αυτός που στέλνει την αίτηση συμμετοχής, πρέπει να είναι είτε ο συνθέτης, είτε ο στιχουργός, είτε ο ερμηνευτής, είτε συνεργάτης του καλλιτέχνη / γκρουπ που στέλνει το τραγούδι. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχει λάβει άδεια από όλους τους συντελεστές του τραγουδιού, προκειμένου να το στείλει στον Διαγωνισμό. Η λήψη αδείας, δεν είναι σε καμιά περίπτωση ευθύνη του MusicHeaven.

  4. Δεν επιτρέπεται η χρήση δείγματος (sample) από άλλο τραγούδι το οποίο έχει ήδη εκδοθεί σε οποιαδήποτε μορφή, αναλογική ή ψηφιακή.

  5. Κάθε συγκρότημα / ερμηνευτής / συνθέτης / στιχουργός μπορεί να συμμετάσχει με ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Κατ' εξαίρεση επιτρέπονται επιπλέον συμμετοχές, όταν κάποιος που ήδη συμμετέχει ως συντελεστής σε κάποιο τραγούδι, έχει διαφορετικό ρόλο σε κάποιο άλλο τραγούδι. Για παράδειγμα, μπορεί να γίνουν δεκτές και οι 2 συμμετοχές κάποιου, όταν στην μία είναι ο στιχουργός και στην άλλη ο συνθέτης. Δεν επιτρέπεται όμως στα 2 τραγούδια ο ίδιος συντελεστής να έχει τον ίδιο ρόλο.

  6. Οι δημιουργοί των τραγουδιων παραχωρούν τα δικαιώματα εκτέλεσης του τραγουδιού, και μόνο αυτά, στο MusicHeaven προκειμένου το MusicHeaven να έχει το δικαίωμα να τα διαθέτει για ακρόαση στους ψηφοφόρους. Επίσης, ο διαγωνιζόμενος με τη συμμετοχή του αποδέχεται πλήρως οτι παραχωρεί το δικαίωμα εκτέλεσης (και μόνο) στο MusicHeaven χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και δεν αξιώνει καμιά οικονομική, εμπορική ή νομική απαίτηση στο μέλλον. Σε περίπτωση που το τραγούδι επιλεχθεί στα πρώτα 20 (TOP-20) του Διαγωνισμού, τότε ο διαγωνιζόμενος δέχεται το τραγούδι του να είναι διαθέσιμο για ακρόαση (όχι download) στη σελίδα του Διαγωνισμού, στα πλαίσια όσων αναφέρονται στην ενότητα ΤΕΛΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ & ΒΡΑΒΕΙΑ, παράγραφος 2.

  7. Οι στίχοι των τραγουδιών μπορούν να είναι ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

  8. ΔΕΝ μπορούν να συμμετέχουν ορχηστρικά (instrumental) κομμάτια. Για αυτά θα διοργανωθεί στο μέλλον σχετικός διαγωνισμός.

  9. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του MusicHeaven, ανεξαρτήτως ηλικίας.

  10. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσα τραγούδια συμμετείχαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς του MusicHeaven.

  11. Σε περίπτωση που η φόρμα συμμετοχής δεν είναι σωστά συμπληρωμένη ή δεν έχουν τηρηθεί όλοι οι όροι του διαγωνισμού, η συμμετοχή δεν θα θεωρείται έγκυρη.


  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

  1. Η διαδικασία ψηφοφορίας θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω των σελίδων του MusicHeaven.

  2. Μετά τη λήξη των συμμετοχών, τα υποψήφια τραγούδια θα χωριστούν σε ομάδες. Κάθε ομάδα θα περιέχει τον ίδιο αριθμό τραγουδιών.

  3. Κάθε ομάδα τραγουδιών θα εκτίθεται στην κρίση του κοινού, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ίδιο για κάθε ομάδα. Κάθε ομάδα τραγουδιών δεν θα έχει περισσότερα από 3040 τραγούδια, ώστε να είναι πιο εύκολη η επιλογή.

  4. Κάθε μέλος θα μπορεί να ψηφίσει όσα τραγούδια θέλει από κάθε ομάδα, δίνοντας πόντους-αστέρια (1, 4, 6, 8, 12) σε αυτά.

  5. Από κάθε ομάδα, τα τραγούδια με την υψηλότερη βαθμολογία, θα περάσουν στην τελική φάση. Ο ακριβής αριθμός των τραγουδιών από κάθε ομάδα που θα περάσουν στην τελική φάση θα εξαρτηθεί από το πλήθος των συμμετοχών.

  6. Τα τραγούδια που θα περάσουν στην τελική φάση θα κριθούν εκ νέου, μέσω νέας ψηφοφορίας. Η τελική αυτή ψηφοφορία θα αναδείξει τους νικητές.

  7. Στο διαγωνισμό δεν θα υπάρχει επιτροπή καλλιτεχνών.

  Προστέθηκαν στις 12 Μαρτίου 2015:

  8. Στον Διαγωνισμό δεν μπορούν να ψηφίσουν όλοι. Ο λόγος είναι πως θέλουμε, κατά το μέτρο του δυνατού, να περιορίσουμε πολλαπλές ψήφους από το ίδιο άτομο. Για αυτό το λόγο έχουμε υλοποιήσει αλγορίθμους που επιτρέπουν τη συμμετοχή και την ψήφο σε:

  α) μέλη του MusicHeaven με ημερομηνία εγγραφής που προηγείται της έναρξης του διαγωνισμού που έχουν ταυτόχρονα έναν βαθμό πιστοποιημένης συμμετοχής στην κοινότητα και συγκεκριμένα έναν ελάχιστο αριθμό από Χρυσές Νότες που έχουν προέλθει όμως από επιλεγμένες ενέργειες. Επίσης, δικαίωμα ψήφου έχουν και τα μέλη που δεν έχουν Χρυσές Νότες, αλλά γράφτηκαν πριν την ημερομηνία έναρξης του 1ου Διαγωνισμού (2008). Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου ανώνυμοι επισκέπτες ή μέλη που γράφτηκαν μετά την ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού. Όσα μέλη συμμετείχαν με τραγούδι στο Διαγωνισμό, έχουν δικαίωμα ψήφου ανεξαρτήτως της ημερομηνίας που γράφτηκαν. Δεν μπορούν όμως να ψηφίσουν το δικό τους τραγούδι.

  β) μέλη του Facebook που είναι πιστοποιημένα, δηλαδή έχουν συνδέσει το κινητό τους τηλέφωνο με τον λογαριασμό τους στο Facebook. Ένας λογαριασμός Facebook δεν επιτρέπεται να έχει το ίδιο κινητό τηλέφωνο και έτσι πιστοποιείται η μοναδικότητα που χρειάζεται (περισσότερα εδώ).

  9. Τα μέλη του MusicHeaven που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι σε γενικές γραμμές πιο "πιστοποιημένα" όσον αφορά τη μοναδικότητά τους, γι' αυτό και η ψήφος τους έχει μεγαλύτερο βάρος από αυτή ενός μέλους του Facebook. Θεωρούνται δηλαδή πιο "πιστοποιημένοι" κριτές. Έτσι, οι ψήφοι μέσω MusicHeaven προσμετρώνται στην τελική βαθμολογία με βάρος 70% 90%, ενώ του Facebook με βάρος 30% 10%. Ο λόγος που επιτρέπουμε την ψήφο πιστοποιημένων μελών του Facebook (για πρώτη φορά) είναι πως θεωρούμε τη διάδοση ενός τραγουδιού, μέσω του μεγαλύτερου social network παγκοσμίως, πολύ σημαντική για τους καλλιτέχνες, ενώ θεωρούμε πως το όποιο πλεονέκτημα μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης με μεγάλο αριθμό από Facebook fans, αντισταθμίζεται από το μειωμένο ποσοστό βάρους της ψήφου τους.

  10. Οι ψηφοφόροι δεν θα βλέπουν στοιχεία του τραγουδιού ή των καλλιτεχνών, ώστε να δώσουν προσοχή μόνο στο ίδιο το τραγούδι.

  11. Εκτός από τους παραπάνω τρόπους "προστασίας" της αξιοπιστίας του Διαγωνισμού, έχει αναπτυχθεί αλγόριθμος εντοπισμού ύποπτων ή κακόβουλων ψήφων, με δυνατότητα χειροκίνητης αφαίρεσής τους έπειτα από σχετικό έλεγχο. Πιθανή μείωση μιας βαθμολογίας μπορεί να οφείλεται σε εντοπισμό κακόβουλης ψήφου.


  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ

  1. Το MusicHeaven διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού όπως εκείνο κρίνει σκόπιμο. Σε κάθε περίπτωση αλλαγής, οι όροι διαγωνισμού θα δημοσιοποιηθούν στο www.musicheaven.gr

  2. Το MusicHeaven διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να παρατείνει με προηγούμενη ανακοίνωση τη διάρκεια της υποβολής συμμετοχών ή της ψηφοφορίας για όσο χρονικό διάστημα κρίθεί σκόπιμο.

  3. Το MusicHeaven δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε κακόβουλη, παράνομη ή μη επιθυμητή χρήση των τραγουδιών από τρίτους.
  ΧΟΡΗΓΟΙ


  To MUZZ είναι για κάθε μουσικό, τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό ή μπάντα. Δεν είναι απλά ένα website. Είναι ο ιδανικός τρόπος να παρουσιάσεις τη μουσική σου στο κοινό. Η ομάδα του MUZZ προσεγγίζει με σεβασμό το μουσικό σου έργο, δημιουργεί έναν εντυπωσιακό χώρο που ταιριάζει στην αισθητική σου και παρουσιάζει τη δουλειά και τα events σου σε χιλιάδες κόσμου.

  www.muzz.gr
  Η interTEN ιδρύθηκε το 2005 και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 110 έργα του ιδιωτικού τομέα, του Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη πολύπλοκων web εφαρμογών, στην ολοκλήρωσή τους με τρίτες εφαρμογές, στο σχεδιασμό βάσεων δεδομένων, στη μελέτη αρχιτεκτονικής web εφαρμογών και στη δημιουργία εικαστικού (web design). Παράλληλα, η interTEN παρέχει φιλοξενία (web hosting) και support σε πάνω από 160 websites σε servers υψηλών προδιαγραφών και διαθεσιμότητας. Τέλος, αναλαμβάνει να φέρει κάθε project πιο κοντά σε δυνητικούς πελάτες, με βελτίωση της κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα του Google και με διαφημιστική προβολή σε Google και Facebook.

  www.interten.gr