ελληνική μουσική
  199 online   ·  211.039 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Ο Rous παρουσιάζει τη δουλειά του

  Το ξέρουμε, αρέσει… Ο Rous, ο πρώτος καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσα από το Jumping Fish της Cosmote θα εμφανιστεί ζωντανά μαζί με την μπάντα του Παρασκευή 16 Απριλίου στο Club του Μύλου στην πρώτη μεγάλη συναυλία του μετα την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου.

  Ο Rous παρουσιάζει τη δουλειά του

  Τετάρτη 14 Απρ 2010

  Ο Rous εκτός από το « Εξαιρέσεις» που τόσο έχει αγαπηθεί θα παρουσιάσει και το υπόλοιπο υλικό του δίσκου, μιας ακουστικής κιθαριστικής Rock υπόθεσης με κάποιες ηλεκτρονικές προσθήκες. Ο Rous, κατά κόσμον Γιώργος Γεωργιάδης, ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της Rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και την αγάπη του για την indie folk, κυρίως για τον Elliott Smith και τον Tim Buckley για να δημιουργήσει ένα προσωπικό είδος Rock, ακατέργαστο, απέριττο και διαποτισμένο με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, δημιουργικού νέου ανθρώπου.

  Όπως όλοι οι νέοι μουσικοί, έτσι και ο Rous δικτυώθηκε αρχικά μέσω των social networks, από τα οποία «αλιεύτηκε» από το Jumping Fish. Μετά την καταπληκτική πορεία του «Εξαιρέσεις» στο ραδιόφωνο και την word-of-mouth επέκτασή του, το live του Rous στο Club του Μύλου είναι μια ιδανική ευκαιρία να έρθει το κοινό σε επαφή και με τα επόμενα αγαπημένα του τραγούδια.

  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 AΠΡΙΛΙΟΥ


  CLUB ΜΥΛΟΣ
  Ανδρ. Γεωργίου 56 (τηλ. 2310 51 00 81)
  Ώρα έναρξης: 21:00 - Είσοδος :12 €


  Tags
  Μουσικά Είδη:RockΜουσική Γενικά:ραδιόφωνοΚαλλιτέχνες:RousΓιώργος ΓεωργιάδηςBob DylanRadiohead  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  #19934   /   14.04.2010, 18:03   /   Αναφορά
  Πολύ καλός ο Rous ... Ωραία φωνή, ωραίοι στίχοι ...κάτι διαφορετικό . Μου αρέσει πολύ το κομμάτι "Λένε".