ελληνική μουσική
  338 online   ·  210.986 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Τελευταίες παραστάσεις για τη Νατάσα Μποφίλιου

  Ύστερα από έναν θριαμβευτικό χειμώνα ζωντανών εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην Αθήνα, με νέο δίσκο στις αποσκευές της και με μία ολοκαίνουργια παράσταση.

  Τελευταίες παραστάσεις για τη Νατάσα Μποφίλιου

  Τετάρτη 05 Μαΐ 2010

  Τελευταίες παραστάσεις : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  7 και ΣΑΒΒΑΤΟ  8 ΜΑΪΟΥ
  Από την Παρασκευή 16 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ΜΕΤΡΟ, για λίγες μόνο παραστάσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει την παράδοση των ανοιξιάτικων ραντεβού της με το κοινό της Αθήνας και μας προσκαλεί σε ένα καινούργιο ταξίδι σε τόπους και αισθήματα που αποτελούν σημεία αναφοράς και αγαπημένους προορισμούς.

  Με σταθερούς συνεπιβάτες το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στην καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις ενορχηστρώσεις και με έναν νέο δίσκο για την παρέα που μόλις κυκλοφόρησε, η Νατάσσα Μποφίλιου επιβιβάζεται στο ΜΕΤΡΟ και αναχωρεί με «Εισιτήρια Διπλά» για όλα εκείνα τα ταξίδια που φτιάχνουν το δικό τους κόσμο.

  Μαζί με τα Εισιτήρια Διπλά που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, σταθμοί σε τραγούδια από τις Εκατό Μικρές Ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά με ενδιάμεσες στάσεις σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια – πατρίδες, σε μια διαφορετική μουσική παράσταση – που συνδυάζει το λόγο με τη μουσική, και την εικόνα με τους ήχους.

  Η σκηνή του ΜΕΤΡΟ –με τη συμβολή των κινούμενων εικόνων του Παντελή Φραντζή- μετατρέπεται σε ένα ιπτάμενο πεδίο μνήμης αφιερωμένο στους ανθρώπους που πέρασαν, στις ταινίες που έμειναν, στα ταξίδια που έγιναν και σ’ εκείνα που προγραμματίζονται και διαρκώς αναβάλλονται...
  Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
  Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

  Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
  Video Art: Παντελής Φραντζής

  Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
  Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
  Τσέλο: Άρης Ζέρβας
  Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
  Μπάσο: Γιάννης Πριόβολος
  Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης


  Info:

  ΜΕΤΡΟ - Γκύζη και Κάλβου - Αθήνα
  Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ 210 64 39 089, 210 64 61 980
  Τελευταίες παραστάσεις: Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Μαϊου
  Ώρα έναρξης: 22.30
  Τιμή εισιτηρίου: 15€
  www.metrolive.gr


  Tags
  Καλλιτέχνες:Νατάσσα Μποφίλιου  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε