ελληνική μουσική
176 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Που εμφανίζεται ο Rous (Εξαιρέσεις);

Ο Rous LIVE ΣΤΟ ΚΟΟ ΚΟΟ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7, 14, 21 & 28 ΜΑΪΟΥ

Που εμφανίζεται ο Rous (Εξαιρέσεις);

Πέμπτη 13 Μαΐ 2010

Ο Rous, ο πρώτος καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσα από το Jumping Fish της Cosmote μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου ξεκινά μαζί με την μπάντα του μια σειρά εμφανίσεων στο ΚΟΟ ΚΟΟ κάθε Παρασκευή του Μαΐου.

Εκτός από το « Εξαιρέσεις» που τόσο έχει αγαπηθεί, ο Rous θα παρουσιάσει και το υπόλοιπο υλικό του δίσκου, μιας ακουστικής κιθαριστικής Rock υπόθεσης με κάποιες ηλεκτρονικές προσθήκες. Ο, κατά κόσμον Γιώργος Γεωργιάδης, ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της Rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και την αγάπη του για την indie folk, κυρίως για τον Elliott Smith και τον Tim Buckley για να δημιουργήσει ένα προσωπικό είδος Rock, ακατέργαστο, απέριττο και διαποτισμένο με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, δημιουργικού νέου ανθρώπου.

Όπως όλοι οι νέοι μουσικοί, έτσι και ο Rous δικτυώθηκε αρχικά μέσω των social networks, από τα οποία «αλιεύτηκε» από το Jumping Fish. Μετά την καταπληκτική πορεία του «Εξαιρέσεις» στο ραδιόφωνο και την word-of-mouth επέκτασή του, οι εμφανίσεις του Rous στο Κοο Κοο είναι μια ιδανική ευκαιρία να έρθει το κοινό σε επαφή και με τα επόμενα αγαπημένα του τραγούδια.

DOORS OPEN @ 22.30 - EΙΣΟΔΟΣ 12€ (με ποτό)


Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλ. 210 3450930


Tags
Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:RousΓιώργος ΓεωργιάδηςBob DylanRadioheadΜουσική Γενικά:ραδιόφωνοΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε