ελληνική μουσική
  478 online   ·  210.971 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Αρλέτα και Λάκης Παπαδόπουλος μαζί!

  ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Κεντρική σκηνή. Κάθε Δευτέρα & Τρίτη από 18 Οκτωβρίου

  Αρλέτα και Λάκης Παπαδόπουλος μαζί!

  Σάββατο 25 Σεπ 2010

  Η Αρλέτα και ο Λάκης, ή μάλλον όταν η Αρλέτα συνάντησε τον Λάκη ή και το ανάποδο, όταν ο Λάκης συνάντησε την Αρλέτα. Δεν συμβαίνει συχνά, κάποιες φορές όμως συμβαίνει. Η ιστορία που γράφεται με τραγούδια να κρύβει από πίσω της και μια σχέση ζωής.

  Το πώς συνάντησε η Αρλέτα τον Λάκη δεν έχει πολλή σημασία στην ιστορία μας. Σημασία έχει ότι πέρασαν από πάνω τους, από τα χέρια του και από την φωνή της, μερικά από τα τραγούδια από αυτά που λέμε «τα πιο αγαπημένα». Σημασία έχει επίσης ότι μετά από ποιος ξέρει πόσα χρόνια συναντιούνται και πάλι στην σκηνή.

  Χαίρονται και οι δύο, προφανώς, αλλιώς γιατί να το κάνουν. Αν τους ξέρεις και καλύτερα μάλλον θα συμπεράνεις ότι χαίρονται πάρα πολύ. Αλλιώς κανένας από τους δυο τους δεν θα έκλεινε τα ΔευτερόΤριτά του. Η Αρλέτα και ο Λάκης κάθε Δευτέρα και Τρίτη στη κεντρική σκηνή στον Σταυρό του Νότου. Για όσους τους ξέρουν λίγο παραπάνω από το καλά, η πρόταση αυτή από μόνη της, δεν στέκει. Είναι σχεδόν αδιανόητο. Παρόλα αυτά συμβαίνει. Και εννοείται ότι είναι σπάνιο.

  Η Αρλέτα συναντάει τον Λάκη Παπαδόπουλο επί σκηνής. Ο Λάκης παίρνει την κιθάρα του, η Αρλέτα την δική της και «...η Αθήνα ανάβει σαν μεγάλο καράβι». Πόσα αγαπημένα τραγούδια μπορείς να μετρήσεις... «Ήσυχα βράδια», «Τσάι γιασεμιού», Σερενάτα» κ.α. Βάλε παραπάνω από αυτά που μπορείς να μετρήσεις. Είναι περισσότερα τα τραγούδια του Λάκη που έχει πει η Αρλέτα, τα τραγούδια της Αρλέτας σκέτο ή του Λάκη σκέτο, που έχεις αγαπήσει. Περισσότερα από αυτά που έβαλες στο μυαλό σου. Και θα τα χωρέσουν όλα σε ένα πρόγραμμα. Ή τέλος πάντων θα βάλουν τα δυνατά τους.

  Είναι συλλεκτικό. Είναι συγκινητικό. Είναι γεγονός. Είναι αλήθεια. Και θα είναι όμορφα. Κανείς δεν προσδοκά τίποτα περισσότερο από το όμορφα. Φτάνει τόσο. Να βρεθούμε, να τα πούμε, να τα τραγουδήσουμε, να τα νοσταλγήσουμε, να τα θυμηθούμε και να είναι όμορφα.

  Η Αρλέτα και ο Λάκης θα παίξουν φέτος για τους εαυτούς τους και για τους φίλους τους και όποιον άλλο θέλει να ακούσει την ιστορία τους. Οι πόρτες θα είναι ανοιχτές. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στη κεντρική σκηνή στον Σταυρό του Νότου.

  Κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 18 Οκτωβρίου
  Σταυρός του Νότου, Κεντρική σκηνή
  Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
  Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031
  Ώρα έναρξης: 21:30


  Tags
  Καλλιτέχνες:ΑρλέταΛάκης ΠαπαδόπουλοςΜουσικά Όργανα:κιθάρα  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  #20981   /   25.09.2010, 01:25   /   Αναφορά
  Δώρο Θεού! Επιτέλους Αρλέτα!!
  #20984   /   25.09.2010, 16:10
  Πολύ ωραία σύμπραξη !!! Πολύ αγαπημένοι και οι δύο [συν το γεγονός ότι από τη μεταξύ τους συνεργασία έχουν προκύψει μερικά πανέμορφα τραγούδια, που μάς έχουν συντροφέψει σε πολλές - πολλές στιγμές μας .... ] ....  Όμως το Δελτίο Τύπου .... πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι !!! Για παράδειγμα, από το παρακάτω "λήμμα" δεν μπόρεσα να βγάλω νόημα και να βρω "λογική συνάφεια" μεταξύ των προτάσεων :

  "Για όσους τους ξέρουν λίγο παραπάνω από το καλά, η πρόταση αυτή από μόνη της, δεν στέκει. Είναι σχεδόν αδιανόητο. Παρόλα αυτά συμβαίνει. Και εννοείται ότι είναι σπάνιο."