ελληνική μουσική
373 online   ·  210.214 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Μύρωνας Στρατής σε σκοτεινό ρόλο

Το τέταρτο single,  Η σκοτεινή μου πλευρά από τον δίσκο του Μύρωνα Στρατή Τώρα είναι αλλιώς οπτικοποιήθηκε από την ταλαντούχα, νέα σκηνοθετική ομάδα των Δημήτρη Πλατανιά - Γιάννη Παπαδάκου.

Ο Μύρωνας Στρατής σε σκοτεινό ρόλο

Παρασκευή 15 Οκτ 2010

Ο Ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο, ένα ξενοδοχείο και ένα υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και ένα εστιατόριο Αμερικάνικου τύπου της δεκαετίας του ΄60 είναι μερικά μόνο από τα μέρη στα οποία εκτυλίσσεται το video clip.

Συμπρωταγωνίστρια του  Μύρωνα Στρατή, η  Μαίρη Συνατσάκη. Συμμετέχουν τα μέλη της μπάντας του, Πλάτωνας Καπρίδης και Αλέκος Κούρτης αλλά και πολλοί ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη.

Οι ρυθμοί του video clip είναι καταιγιστικοί και η ατμόσφαιρα θυμίζει καλοφτιαγμένη ταινία δράσης στην οποία ο Μύρωνας Στρατής έχει για πρώτη φορά έναν σκοτεινό ρόλο, κόντρα σε αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν 10 Σεπτεμβρίου, διήρκησαν συνολικά 12 ημέρες και σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας το video clip καθώς και την οκτάλεπτη «extended version» του.
σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε