ελληνική μουσική
  393 online   ·  210.976 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Το ελληνικό τραγούδι στην Eurovision 2011

  Λιγότερες από 30 ημέρες έμειναν μέχρι τη Τρίτη 10 Μαΐου, την ημέρα του πρώτου ημιτελικού του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, ημέρα που για πρώτη φορά θα ακουστεί και θα διαγωνιστεί ένα ελληνικό τραγούδι με ζεϊμπέκικο ρυθμό μπροστά σε χιλιάδες Ευρωπαίους ακροατές.

  Το ελληνικό τραγούδι στην Eurovision 2011

  Τρίτη 12 Απρ 2011

  O Λουκας Γιωρκας με τον Stereo Mike. Από την μία  ο αθάνατος ελληνικός ρυθμός του ζεϊμπέκικου και από την άλλη η σύγχρονη μουσική τάση –κραυγή με τον ράπερ να διηγείται όλα αυτά που οι νέοι νοιώθουν. Εκρηκτικός  και  τολμηρός ο συνδυασμός, μεγάλη βουτιά  παράλληλα για δυο τόσο νέους ερμηνευτές.


  Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει… Πρόβες, χορογραφίες, συνεντεύξεις, promo tour, χαρά, αγωνία, επιμονή, ελπίδα, ευθύνη, υπερηφάνεια.

  Ευχόμαστε όλοι, το τραγούδι μας, με τον αγαπημένο ρυθμό του ζεϊμπέκικου σε συνδυασμό με τη σύγχρονη μουσική έκφραση του hip hop, να παρασύρει και να ξεσηκώσει τους Ευρωπαίους πολίτες, να τους κάνει να το απολαύσουν, να δουν και γιατί όχι να μάθουν τον χορό μας,  να αγαπήσουν τη μουσική μας και μέσα απ’ αυτή, τη δύναμη και τα ιδανικά μας!

  (από Δελτίο Τύπου)


  Tags
  Μουσική Εκπαίδευση:ρυθμόςΚαλλιτέχνες:Eurovision  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  #22374   /   19.04.2011, 10:57   /   Αναφορά
  πως γίνεται να ενώσουν αυτα τα δύο είδη? γιατί ακόμη στέλνει η Ελλάδα τραγουδιστές σε αυτον τον διαγωνισμό? λεφτα δεν εχουμε κατα τ' άλλα!