ελληνική μουσική
  397 online   ·  210.930 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Η Μελίνα Κανά με τη Λιζέτα Καλημέρη σε μια καλοκαιρινή συνεργασία

  Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτικά στιγμή της, έχοντας επιστρέψει στις ρίζες της και συσπειρώσει το κοινό της, έρχεται ανανεωμένη από ένα πλούσιο σε εμφανίσεις χειμώνα και μας παρουσιάζει ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα.

  Η Μελίνα Κανά με τη Λιζέτα Καλημέρη σε μια καλοκαιρινή συνεργασία

  Παρασκευή 03 Ιούν 2011

  Στις καλοκαιρινές της παραστάσεις θα μας θυμίσει τα τραγούδια μέσα από τα οποία την πρωτογνωρίσαμε και θα μας εκπλήξει με την πρώτη παρουσίαση κάποιων ακυκλοφόρητων τραγουδιών της.  Τραγούδια των Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκου Ξυδάκη και Παντελή Θαλασσινού θα αναμιχθούν με κομμάτια νέων τραγουδοποιών οι οποίοι θα τη συντροφεύουν και θα την πλαισιώνουν μουσικά.

   

  Σε αυτές της καλοκαιρινές παραστάσεις όμως, η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν θα είναι μόνη της! Μετά από αναμονή πολλών χρόνων για τους θαυμαστές τους, η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη μας επιφυλάσσουν για αυτό το καλοκαίρι μία απολαυστική και πολύ ξεχωριστή συνεργασία.

   

  Οι δύο κυρίες θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους και θα μας εκπλήξουν με τον αυτοσχεδιασμό και το ταίριασμα τους.  Ανάλογα με την ατμόσφαιρα της κάθε βραδιάς, και όπως αυτή θα διαμορφώνεται από κοινό και μουσικούς, οι χαρισματικές ερμηνεύτριες συχνά θα προσαρμόζουν το ρεπερτόριο τους αντλώντας από την διάθεση της στιγμής και τελικά χαρίζοντας σε όσους βρεθούν εκεί μία αξέχαστη, γεμάτη και διασκεδαστική βραδιά.

   

  Επί σκηνής θα τις συντροφεύει ο Μιχάλης Παπαζήσης με τη χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, και 5 κορυφαίοι μουσικοί:

  Κιθάρα: Βαγγέλης Κονταράτος

  Μπάσο: Τάκης Φραγκούς

  Πιάνο: Χρήστος Πρόιος

  Ντραμς: Θοδωρής Παπαστάθης

  Μπουζούκι, Λαούτο: Γιώργος Βασιλάκης
  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  #22785   /   03.06.2011, 21:22   /   Αναφορά
  Περιμένω να μάθω τους χώρους των συναύλιων τους εκτός από

  την Γεωπονική Αθηνών, όπου εμφανίζονται απόψε στις 22.30 :-)