ελληνική μουσική
  448 online   ·  210.930 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Τα Κύματα της Παραλίας ετοιμάζονται να ξεχυθούν!

  Το 2ο μουσικό τριήμερο, ολοήμερο Φεστιβάλ Beachwave 2011, ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά να γεμίσει με μουσική και νεολαιίστικες δράσεις την Παραλία Διστόμου στο χώρο του Beach Volley στα  Άσπρα Σπίτια στις 5,6 & 7 Αυγούστου.

  Τα Κύματα της Παραλίας ετοιμάζονται να ξεχυθούν!

  Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (digiworx)
  13 άρθρα στο MusicHeaven
  Πέμπτη 07 Ιούλ 2011

  Η επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης που είχε 14 (!) μουσικά σχήματα από Λιβαδειά, Δίστομο, Άσπρα Σπίτια, Αντίκυρα και Αθήνα,οδήγησε τους οργανωτές, 4wave crew και την ΜΚΟ Αειφέρων, στην επανάληψη του Φεστιβάλ.

  Όπως και πέρυσι θα υπάρχουν αρκετά μουσικά σχήματα, djs και ομάδα Graffiti art που θα γεμίσουν  με μουσική και περιβαλλοντική δράση το τριήμερο εκείνο, προβάλλοντας και προωθώντας ταυτόχρονα τις καλλιτεχνικές & μουσικές αναζητήσεις της νεολαίας του τόπου μας, που δεν έχει πολλά σημεία αναφοράς, δράσης και ψυχαγωγίας στην περιοχή μας. Η συμμετοχή στο τριήμερο θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, ενώ παράλληλα θα ενεργοποιηθεί ικανός αριθμός εθελοντών από Αθήνα, Λιβαδειά, Δίστομο και Άσπρα Σπίτια, για τη σωστή διενέργεια του φεστιβάλ αυτού.

  Έχει εξασφαλιστεί η τεχνική στήριξη του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας η οικονομική στήριξη της εταιρείας “Αλουμίνιο ΑΕ”, ενώ υποστηρίζεται επικοινωνιακά από το Radio Distomo και το Ράδιο Ένωση αλλά και την καθημερινή εφημερίδα Βοιωτική ώρα σαν χορηγό έντυπης επικοινωνίας την DigiWorx mUlti-mEDIA σαν υποστηρικτικό φορέα στις νέες τεχνολογίες (Ιντερνετ κλπ), αλλά και από το πανελλήνια γνωστό social media music portal, MusicHeaven.gr.

  Υποστηρικτές της διοργάνωσης και των συγκροτημάτων θα είναι και τα μουσικά καταστήματα της Λιβαδειάς, Πολύτροπο & Music Pro, που θα προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις στους θεατές του Φεστιβάλ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την πρωτοβουλία των Οργανωτών και το ωδείο Modern Music Academy.

  Δηλώσεις συγκροτημάτων & καλλιτεχνών θα γίνονται δεκτές μέσα από το ειδικό ενημερωτικό site του Φεστιβάλ www.beachwave.gr μέχρι και τις 15 Ιουλίου και γι αυτο καλούμε τους νέους από όλα τα μέρη της περιοχής μας, Λιβαδειά, Αράχωβα, Ορχομενό, Αλίαρτο, Δίστομο, Αντίκυρα να σπεύσουν.

  Εναλλακτικά καλέστε στο 210 2284162 ή 6992580456 ζητώντας τον Johnny Morris. Οι Οργανωτές μας ενημερώνουν ότι θα υπάρξουν και φέτος αρκετές εκπλήξεις στις συμμετοχές των Guests καλλιτεχνών του Φεστιβάλ, που θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα καλύτερα έρχονται!   Είναι μια εκδήλωση που εκτιμούμε ότι οδεύει προς την καθιέρωσή της,σαν μουσική και περιβαλλοντική νεολαιίστικη δράση.
  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε