ελληνική μουσική
215 online   ·  209.846 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Πάμε Καλοκαίρι είπαν ο Γιάννης Σαββιδάκης και οι May Day

Μία άκρως δυναμική εμφάνιση έκανε ο Γιάννης Σαββιδάκης και οι May Day στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πάμε Καλοκαίρι είπαν ο Γιάννης Σαββιδάκης και οι May Day

Δευτέρα 18 Ιούλ 2011

Η σκηνή γέμισε με την παρουσία του Γιάννη Σαββιδάκη, των May Day και του Στέλιου Mac (Blonka) και τραγούδησαν όλοι μαζί… «Paradise City».

Ακολούθησαν οι May Day με τραγούδια από τη δισκογραφική τους δουλειά «Γυάλινη Σφαίρα», αλλά και ελληνικές και ξένες διασκευές.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης ανέβηκε πάλι στη σκηνή και τραγούδησε παλιές αγαπημένες μας επιτυχίες του, αλλά και νέες όπως «Γίνομαι Θεός».

Ο Στέλιος Mac έκανε τον κόσμο να χορεύει με την παρουσίαση του τραγουδιού των Blonka.

Ακολούθησε ένα πάρτυ. Όλοι μαζί – ο Γιάννης Σαββιδάκης και οι May Day – έγιναν μια παρέα με τον κόσμο. Η ένταση ήταν μεγάλη. Ο κόσμος χόρευε και τραγουδούσε. Ξαφνικά… εγινε κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια…. Αυτό είναι καλοκαίρι… πάρτυ, χορός και χαμόγελα παντού.

Είδαμε έναν άκρως ανανεωμένο Γιάννη Σαββιδάκη, γεμάτο ενέργεια και χιούμορ. Το Ηράκλειο της Κρήτης χόρεψε στους ρυθμούς του.

(από ΔΤ)
Tags
Καλλιτέχνες:Γιάννης ΣαββιδάκηςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε