ελληνική μουσική
  440 online   ·  210.930 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Τα Κύματα της Παραλίας έτοιμα να ξεχυθούν

  Το Beachwave 2011 ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά να «ταράξει» με μουσική και νεολαιίστικες δράσεις την ησυχία του καλοκαιριού στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας στις 5, 6 & 7 Αυγούστου 2011.

  Τα Κύματα της Παραλίας έτοιμα να ξεχυθούν

  Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (digiworx)
  13 άρθρα στο MusicHeaven
  Πέμπτη 28 Ιούλ 2011

  Η Παραλία Διστόμου θα «ξυπνήσει» για τα καλά με τη ζωντάνια της νεολαίας του στο χώρο του Beach Volley, στα Άσπρα Σπίτια.

  Ήδη 16 σχήματα (!!!) έχουν δηλώσει συμμετοχή και ανυπομονούν να ανεβούν την εξέδρα στο beachvolley, που φέτος θα στηθεί πιο κοντά στο κόσμο και απέναντι απο τις κερκίδες του χώρου.

  Όπως και πέρυσι θα υπάρχουν αρκετοί djs και ομάδα Graffiti art που θα γεμίσουν με μουσική και περιβαλλοντική δράση το τριήμερο εκείνο, προβάλλοντας και προωθώντας ταυτόχρονα τις καλλιτεχνικές & μουσικές αναζητήσεις της νεολαίας του τόπου μας, που δεν έχει πολλά σημεία αναφοράς, δράσης και ψυχαγωγίας στην περιοχή μας.

  Επιπροσθέτως, θα υπάρξει μίνι έκθεση περιοδικών εκδόσεων κόμικς, αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Jon Bon Jovi, Michael Jackson αλλά και στους Νίκο Παπάζογλου-Μανώλη Ρασούλη.

  Η συμμετοχή στο τριήμερο θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, ενώ παράλληλα θα ενεργοποιηθεί ικανός αριθμός εθελοντών από Αθήνα, Λιβαδειά, Δίστομο και Άσπρα Σπίτια, για τη σωστή διενέργεια του φεστιβάλ αυτού.

  Έχει εξασφαλιστεί η τεχνική στήριξη του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, στηρίζεται επικοινωνιακά από το Radio Distomo και το Ράδιο Ένωση αλλά και την καθημερινή εφημερίδα Βοιωτική ώρα, την DigiWorx mUlti-mEDIA στις νέες τεχνολογίες (Ιντερνετ κλπ), αλλά και από το πανελλήνια γνωστό social media music portal, musicheaven. Μέγας χορηγός η «Αλουμίνιον ΑΕ» και χορηγός η «Ford της Λιβαδειάς» - Αφοι Πανουργιά ΟΕ.

  Υποστηρικτές της διοργάνωσης και των συγκροτημάτων θα είναι και τα μουσικά καταστήματα της Λιβαδειάς, Πολύτροπο & Music Pro, που θα προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις στους θεατές του Φεστιβάλ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την πρωτοβουλία των Οργανωτών και το ωδείο Modern Music Academy.

  Όλη η ενημέρωση για τα συμμετέχοντα σχήματα και λεπτομέρειες της διοργάνωσης υπάρχουν και διατίθενται από το ειδικό ενημερωτικό site του Φεστιβάλ www.beachwave.gr και στο σχετικό event μέσω facebook.

  Οι Οργανωτές μας ενημερώνουν ότι θα υπάρξει συνάντηση με όλα τα σχήματα για τις προφεστιβαλικές λεπτομέρειες της οργάνωσης στις 30/7στο Δίστομο στην αίθουσα προβολής του Μουσείου Θυμάτων Ναζισμού.

  Καλούμε τους επισκέπτες να φροντίσουν έγκαιρα για τρόπους διαμονής στην περιοχή μας, καλώντας τους Οργανωτές για να τους κατευθύνουν στα καταλύματα του Δήμου μας ή μπαίνοντας στο site και να ενημερωθούν για τα τηλέφωνα των ξενοδοχείων της περιοχής μας.

  Αναμένονται και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής σε συμμετοχές και happenings.

  Να είστε όλοι εκεί!


  Tags
  Καλλιτέχνες:Michael JacksonBon Jovi


  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  Administrator
  #23184   /   08.08.2011, 00:25   /   Αναφορά
  To MusicHeaven ήταν εκεί. Γνωρίσαμε την περιοχή, είδαμε πόσο οι διοργανωτές αγαπούν τον τόπο τους και ακούσαμε - δίπλα στο κύμα - ωραίες μπάντες με πολύ καλό ήχο. Και του χρόνου :)
  #23192   /   10.08.2011, 11:25   /   Αναφορά
  Αγαπητέ Γιώργο,

  Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου και την στήριξη που μας πρόσφερε το Musicheaven. Η αγάπη για τη μουσική πρωτίστως και το πακέτο της αειφόρου πολιτισμικοπεριβαλλοντικής ανάπτυξης είναι το κίνητρό μας. Με το τρέξιμο που είχαμε όλοι μας δε κατορθώσαμε να προσφέρουμε μια σοβαρή φιλοξενία... ελπιζουμε την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε καλύτερα. Ήταν μια δύσκολη συγκυρία σε όλα φέτος.

  Με ειλικρινή εκτίμηση

  Δημήτρης