ελληνική μουσική
  734 online   ·  210.849 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Οι Ωρίωνες επανέρχονται με νέο CD

  Με ύφος που είναι άλλοτε ροκ με κάποιες πινελιές γκόθικ και μέταλ  και άλλοτε μελωδικό ποπ, συνθέτουν ένα πολύ αξιόλογο ποιοτικό CD.

  Οι Ωρίωνες επανέρχονται με νέο CD

  Γράφει το μέλος Βασίλης (BAVRAM)
  2 άρθρα στο MusicHeaven
  Παρασκευή 28 Οκτ 2011

  Τρία  χρόνια  από την κυκλοφορία του προηγούμενου CD τους, οι Ωρίωνες κυκλοφόρησαν από  την alpha records την όγδοη προσωπική δουλειά τους,  ένα νέο δυναμικό CD με τίτλο Δεσμώτης,    που ήδη βρίσκεται σε όλα τα METROPOLIS, στα PUBLIC και στα άλλα μεγάλα δισκοπωλεία.

  Το  συγκρότημα   ΩΡΙΩΝΕΣ ιδρύθηκε  το 1978.  Στην μακρόχρονη ιστορία του και με  την πλούσια δισκογραφία του ( 8 προσωπικούς δίσκους και 2 συμμετοχές),  έχει προσφέρει σημαντικά ακούσματα στην    Ελληνική  ροκ αλλά και ποπ   σκηνή.

  Από  το  2005  προστέθηκε   στους ΩΡΙΩΝΕΣ  η 22άχρονη Τζίνα Αβραμίδου , και   από το Γενάρη του 2008  ο  18χρονος Τάσος Αβραμίδης, προσφέροντας φρεσκάδα, ζωντάνια και   μεγαλύτερη  ποιότητα στο συγκρότημα.

  Με το νέο τους CD  ’Δεσμώτης' , οι Ωρίωνες προσπαθούν με αρκετά αξιόλογο και ποιοτικό στίχο, να προσεγγίσουν τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας καθώς πολλά άλλα διαχρονικά προβλήματα, εξ’ ου και τα τραγούδια  τους Κωδικός Κρίση, Δεσμώτης,  Ο μόνος θεατής, Tροχιά θανάτου,  o Σωτήρης στην ανεργία, φίλε, ενοχές, θα με θυμηθείς, ζήσε, 1000 κυβικά, κι αν είσαι ροκ,  we are alone tonight,  get out of my mind , σύνολο 16 τραγούδια , τα περισσότερα με Ελληνικό στίχο.

  Με ύφος που είναι άλλοτε ροκ με κάποιες πινελιές γκόθικ και μέταλ  και άλλοτε μελωδικό ποπ, συνθέτουν ένα πολύ αξιόλογο ποιοτικό CD, που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο cd αυτό,  περιλαμβάνονται και τρεις μεγάλες επιτυχίες το ‘give me a reason to love you’ , ‘tears from the moon’ και ‘Φώτα κι άλλα φώτα’,  που ερμηνεύονται εκπληκτικά από την Τζίνα Αβραμίδου και θα κάνουν μεγάλη αίσθηση. Στο νέο αυτό cd , κάνει το ντεπούτο του σαν τραγουδιστής και ο 18άχρονος Τάσος Αβραμίδης , ο οποίος έχει ήδη εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες κιθαρίστες.

  Οι Ωρίωνες επανέρχονται με νέο CD


  Tags
  Καλλιτέχνες:Ωρίωνες  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε