ελληνική μουσική
    888 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Εθισμένος ...στο Heavy Metal!

    Υπάρχει αναφορά ότι ένας Σουηδός έχει αποκτήσει επίσημα κάποια προνόμια ανικανότητας από το κράτος για τον εθισμό του στη Heavy Metal μουσική! Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα άλμπουμ των Black Sabbath που του έβαλε να ακούσει ο αδερφός του, πολλά χρόνια πριν, ήταν η έναρξη σ' αυτή του την ιδιότυπη περιπέτεια.

    Εθισμένος ...στο Heavy Metal!

    Τρίτη 25 Δεκ 2012


    Σύμφωνα με την Global Post, o 42χρονος Roger Tullgren, δήλωσε ότι έχει συμβουλευτεί 3 ψυχολόγους για να επιβεβαιώσουν τον εθισμό του στη Heavy Metal μουσική, που τον έχει αφήσει ουσιαστικά ανίκανο να διατηρήσει μια σταθερή δουλειά. Ο εθισμός του αυτός μόνο τον περασμένο χρόνο τον οδήγησε στο να παρακολούθησει πάνω από 300 συναυλίες!



    "Έχω προσπαθήσει για περισσότερα από 10 χρόνια να αποκτήσω, αυτή την επίσημη γνωμάτευση για τον εθισμό μου" δήλωσε στην σουηδική εφημερίδα The Local. "Μίλησα με 3 ψυχολόγους και τελικά συμφώνησαν ότι την χρειάζομαι για να καταφέρω να επιβιώσω αποφεύγοντας οποιαδήποτε διάκριση στο πρόσωπό μου."

    Σύμφωνα με την αναφορά, τώρα έχει μια δουλειά part-time όπου πλένει πιάτα σε ένα εστιατόριο στο Hassleholm, στην οποία έχει αποκτήσει κάποια ειδικά προνόμια που πηγάζουν από τις επίσημα επιβεβαιωμένες του ειδικές ανάγκες.

    Το καινούργιο αφεντικό του Tullgren, έχει συμφωνήσει να τον αφήνει να απολαμβάνει την μουσική του όσο δυνατά θέλει ενώ πλένει τα πιάτα αρκεί να μην ενοχλεί τους πελάτες. Έχει συμφωνήσει ακόμα και στο να αφήνει στον Tullgren ελεύθερο χρόνο για να πηγαίνει σε συναυλίες.

    Εθισμένος ...στο Heavy Metal!


    Υπέγραψε μια αναγγελία πρόσληψης που έλεγε: Ο Roger αισθάνεται ολοκληρωμένος όταν καταφέρνει να εκφράζεται μέσα από το Heavy Metal στυλ του. Αυτή του η ιδιαιτερότητα τον φέρνει σε δυσμενή θέση στην αγορά εργασίας. Γι'αυτό και χρειάζεται επιπλέον οικονομική βοήθεια. “Έτσι τώρα πια μπορώ να παραβρεθώ σε μια συνέντευξη φορώντας τα κανονικά μου ρούχα δείχνοντας την ιατρική γνωμάτευση ως αποδεικτικό της ιδιαιτερότητάς μου στους υποψήφιους εργοδότες μου” είπε ο Tullgren.

    Υ.Σ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση στηρίζουμε τον Tullgren γιατί αγαπάμε τόσο τους Black Sabbath όσο και την Heavy Metal μουσική!!!

    Πηγή: nme.com





    Tags
    Μουσικά Είδη:Heavy MetalMetalΜουσική Γενικά:συνέντευξηΚαλλιτέχνες:Black Sabbath



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26209   /   25.12.2012, 12:21   /   Αναφορά

    Οι Black Sabbath δίνουν συντάξεις στο λαό! Cool

    #26211   /   25.12.2012, 13:40

    ...έτσι! {#emotions_dlg.rockon}


    #26212   /   25.12.2012, 15:43   /   Αναφορά

    Metall Rullez.....\.../

    #26280   /   01.01.2013, 00:36   /   Αναφορά

    Καλή Χρονιά σε όλους! Χρόνια Πολλά!


    Ημουν, είμαι & θα είμαι πορωμένη μεταλλού!


    Εν αρχή είν οι Black Sabbath!


    Μετά ξεκίνησε το χάος!!!!!!!!!!!!


    {#emotions_dlg.rockon}!