ελληνική μουσική
    847 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Justin Timberlake ζωντανά στα Βραβεία Grammy 2013

    Ο Justin Timberlake πρόκειται να τραγουδήσει στη 55η γιορτή των μουσικών βραβείων Grammy που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

     Ο Justin Timberlake ζωντανά στα Βραβεία Grammy 2013

    Πέμπτη 31 Ιαν 2013

    Aυτή θα είναι η πρώτη φορά μέσα σε 4 χρόνια που ο Timberlake θα ανέβει ξανά στην σκηνή των Grammy και θα είναι η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έχοντας σας αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου του άλμπουμ μετά από 7 χρόνια. Κατά την διάρκεια της μουσικής αυτής γιορτής, το πιθανότερο είναι να ερμηνεύσει το νέο του single Suit & Tie που κυκλοφόρησε μέσα στο μήνα.


    Εκτός από τον Timberlake στα βραβεία Grammy θα συμετέχουν μεταξύ άλλων και οι: Rihanna, Elton John, Ed Sheeran, Taylor Swift, Jack White, Dierks Bentley, Miranda Lambert, The Black Keys, Fun, The Lumineers, Mumford & Sons και Carrie Underwood.

     Ο Justin Timberlake ζωντανά στα Βραβεία Grammy 2013


    Τα Βραβεία Grammy είναι η μεγαλύτερη μουσική διοργάνωση στην Αμερική, περιλαμβάνουν πάνω από 81 διαφορετικές κατηγορίες μουσικών διακρίσεων από Pop και country σε Jazz, Gospel, Latino και έθνικ μουσική. Οι νικητές βγαίνουν με την διαδικασία της ψηφοφορίας από τα μέλη του National Academy of Recording Arts and Sciences. Το show θα προβληθεί ζωντανά την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου από το Staples Center του Los Angeles.

    Πηγές: Billboard.com, dawn.com





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε