ελληνική μουσική
  149 online   ·  211.034 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Τα τραγούδια του πατέρα μου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

  Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, θα εμφανιστούν οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης σε μια νοσταλγική μουσική παράσταση.

  Τα τραγούδια του πατέρα μου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

  Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
  939 άρθρα στο MusicHeaven
  Πέμπτη 14 Μαρ 2013

  "Τα τραγούδια του πατέρα μου"

  Σάββατο 16 Μαρτίου

   

  "Τα τραγούδια του πατέρα μου" είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάσουν οι απόγονοι των τεσσάρων μεγάλων τραγουδιστών που σφράγισαν το ελληνικό τραγούδι.

  Οι τέσσερις νέοι ερμηνευτές θα πραγματοποιήσουν μια αναδρομή στα πιο αγαπημένα τραγούδια των σπουδαίων πατεράδων τους και στην ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

   

  Οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης δημιούργησαν αυτό το σχήμα με στόχο να αναδείξουν με τον δικό τους τρόπο τραγούδια που ερμήνευσαν τέσσερις μεγάλες φωνές: ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου, ο Σταμάτης Κόκοτας και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

   

  Τραγούδια που ταυτίστηκαν με τη μουσική πραγματικότητα της νεότερης Ελλάδας, έγιναν κλασσικά και αγαπήθηκαν όπου υπάρχουν Έλληνες, όπως «Κάντε υπομονή», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Γιε μου», «Πιο καλή η μοναξιά» και πάρα πολλά άλλα, θα ακουστούν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου αυτό το Σάββατο.

   

  Αυτές θα είναι οι τελευταίες παραστάσεις επί Αθηναϊκού εδάφους λίγο πριν οι τέσσερις φίλοι ξεκινήσουν την περιοδεία τους σε Αφρική, Νότιο και Βόρειο Αμερική και Καναδά.

  Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,

  Λ. Συγγρού 143,

  Νέα Σμύρνη, Αθήνα

  τηλ: 210 93 15 600

  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε