ελληνική μουσική
    691 online   ·  210.848 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Mumford & Sons θα περιοδεύσουν στην Βόρεια Αμερική

    Οι Mumford & Sons, οι βραβευμένοι με Grammy folk rockers θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους στις 21 Μαΐου και αναμένεται να οργώσουν Βόρεια Αμερική και Καναδά. 

    Mumford & Sons θα περιοδεύσουν στην Βόρεια Αμερική

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Τρίτη 26 Μαρ 2013

    Οι Mumford & Sons θα πάρουν τους δρόμους αυτή την άνοιξη για μια περιοδεία στην Βόρεια Αμερική και θα κινηθούν με μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις στην Αμερική και τον Καναδά μέχρι και το Σεπτέμβρη περίπου. Μερικές από τις πόλεις όπου θα εμφανιστούν είναι το Οντάριο, το Οχάιο, η Οκλαχόμα, η Φλώριδα και πολλές ακόμα.

    Το επιτυχημένο συγκρότημα, θα κάνει στο διάστημα αυτό και μερικές παύσεις στη ροή της περιοδεία τους για να να συμμετάσχει σε κάποια φεστιβάλ όπως το Telluride Bluegrass Festival στις 20 Ιουνίου στο Colorado, το Bonnaroo στις 15 Ιουνίου και το Montreal's Osheaga Festival. Οι Mumford & Sons αναμένεται να εμφανιστούν και στο φεστιβάλ Lollapalooza μαζί με τους Phoenix, The Killers, Postal Service και τους National, το οποίο και θα διεξαχθεί Από 2-4 Αυγούστου στο Grant Park στο Σικάγο.

    Να θυμίσουμε ότι η τελευταία δουλειά των Mumford & Sons με τίτλο Babel που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο χρόνο κέρδισε το κορυφαίο βραβείο στην κατηγορία Album of the Year στα 55 Βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.

    Πηγή: rollingstone.com  


    Tags
    Καλλιτέχνες:Mumford & SonsThe KillersGrammy



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε