ελληνική μουσική
615 online   ·  210.210 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Johnny Cash έγινε γραμματόσημο!

Johnny Cash περνάει στην αιωνιότητα και θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την σειρά γραμματοσήμων που δημιουργούν προς τιμήν του το United States Postal Service με την συγκατάθεση των μελών της οικογένειάς του.

Ο Johnny Cash έγινε γραμματόσημο!

Παρασκευή 31 Μαΐ 2013

Το United States Postal Service, ο John Carter Cash και άλλα μέλη της οικογένειας Cash θα κυκλοφορήσουν μια περιορισμένη σειρά γραμματοσήμων με τίτλο Johnny Cash Forever στις 5 Ιουνίου 2013 στο Ryman Auditorium στο Nashville. Οι πόρτες για τις πωλήσεις στο κοινό θα ανοίξουν στις 9 π.μ. και η εκδήλωση θα είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό. 


Διάφοροι καλλιτέχνες έχουν προγραμματιστεί να συμμετάσχουν κάνοντας απλά μια εμφάνιση, παίζοντας μουσική ή βγάζοντας κάποιο λόγο σε αυτή την εκδήλωση. Ανάμεσά τους οι: John Carter Cash, Carlene Carter, Larry Gatlin, Jamey Johnson, The Oak Ridge Boys, The Roys, Marty Stuart και Randy Travis.

Ο Johnny Cash έγινε γραμματόσημο!


Ο John Carter Cash σε δήλωσή του ανέφερε ότι θεωρεί πολύ τιμητική για τον πατέρα του Johnny Cash την δημιουργία αυτών των γραμματοσήμων. Ήταν ένας σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος με αξιοπρέπεια. Πάντα υποστήριζε την οικογένειά του, τους θαυμαστές του και την πατρίδα. Με τα γραμματόσημα αυτά ο θρύλος του θα διατηρηθεί για πάντα αφού θα μπορεί να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. 


Τα γραμματόσημο θα είναι διαθέσιμα στην αγορά στο Ryman Auditorium στις 5 Ιουνίου από τις 9 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ CMA Fan Fair X στο LP Field από 6-9 Ιουνίου, στα τοπικά ταχυδρομικά γραφεία και online στο usps.com/stamps.

Πηγή: www2.gibson.com


Tags
Καλλιτέχνες:Johnny CashRandy Travis


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#27409   /   08.06.2013, 20:20   /   Αναφορά

Καλή φάση! Αν και θεωρώ πως σε ένα... Γιαννάκη Μετρητό θα έπρεπε καλύτερα να γίνει χαρτονόμισμα...!!!{#emotions_dlg.rockon}