ελληνική μουσική
  500 online   ·  211.035 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Δείτε τη μουσική παράσταση Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα με τον Κώστα Βουτσά

  Τρεις ακόμη παραστάσεις σε Καλαμάτα στις 24/8, Αθήνα-Γαλάτσι στις 26/8 και Καβάλα στις 1/9 ολοκληρώνουν το μαγικό ταξίδι της μουσικής παράστασης «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα».

  Δείτε τη μουσική παράσταση Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα με τον Κώστα Βουτσά

  Παρασκευή 16 Αύγ 2013

    Μιας ξεχωριστής καλοκαιρινής περιοδείας που σκόρπισε απλόχερα το χαμόγελο και τη συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους φίλους κερδίζοντας την αγάπη και το θερμό τους χειροκρότημα.

   Η εν λόγω παράσταση, ξεκίνησε το μαγικό της «ταξίδι» πριν από τέσσερα (4)χρόνια- και με διαφορετικούς συντελεστές -κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων που γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους στους οποίους παρουσιαζόταν.

  Το ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό «ανανεώθηκε» για την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η αγάπη του κόσμου επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά με τους συντελεστές της να κερδίζουν  ένα θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που έφευγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

  Περισσότεροι από 2000 θεατές-ακροατές βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής τη συγκεκριμένη ημέρα για να «συντροφέψουν» τον αγαπημένο «Μέλιο» στα όνειρα, την αγωνία, τις προσδοκίες και την αγάπη του για τη ζωή ! Για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους μουσική παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», βασισμένη σε ένα από τα πιο τρυφερά βιβλία των εφηβικών τους χρόνων αλλά και αγαπημένο μυθιστόρημα των παιδιών τους, με την υπογραφή του Μενέλαου Λουντέμη. Με το διαχρονικό  Κώστα Βουτσά και το δυναμικό Θανάση Τσαλταμπάση  στους πρωταγωνιστικούς ρόλους  της παράστασης.

  Αξίζει να σημειωθεί ότιο παραγωγός  Άκης Ευαγγέλου  και όλοι οι συντελεστές της παράστασης, στηρίζουν –μέσα από την καλοκαιρινή περιοδεία- έμπρακτα εκείνους τους ανθρώπους που στο πέρασμα των χρόνων και παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, εξακολουθούν να συνεχίζουν απτόητοι και με όλες τους τις δυνάμεις, να προσφέρουν στα παιδιά.  Για τον παραπάνω λόγο μέρος των εσόδων της παράστασης, θα δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για τον εξοπλισμό κλιματιστικών  στο σπίτι του οργανισμού στο Αίγιο.

   «Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στο ελάχιστο κι εμείς στη συνέχιση ενός έργου το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας και ειδικότερα στα παιδιά» επεσήμανε ο παραγωγός.

   Η πανελλαδική περιοδεία της αγαπημένης μουσικής παράστασης «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα»  ολοκληρώνεται την 1ηΣεπτεμβρίου στην Καβάλα- στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων- κλείνοντας ένα μεγάλο κύκλο επιτυχημένων καλοκαιρινών παραστάσεων.

  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε