ελληνική μουσική
365 online   ·  209.860 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Μύρωνας Στρατής & Ησαίας Ματιάμπα στο Σταυρό του Νότου

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα ξεκινούν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου τον 3o Γύρο Του Απόλυτου Live Πάρτυ στο Σταυρό του Νότου! 

Μύρωνας Στρατής & Ησαίας Ματιάμπα στο Σταυρό του Νότου

Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr / 939 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 02 Οκτ 2013

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ - ΗΣΑΙΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ 


απο Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο
Σταύρος του Νότου Plus
«Ο Τρίτος Γύρος»

Φήμες λένε ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά πάνω σε ένα πυγμαχικό ρινγκ στο οποίο έμελλε να παλέψουν για την τελική επικράτηση. Ο πρώτος γύρος ήταν αμφίρροπος και έληξε ισόπαλος.

Στον δεύτερο έγινε λυσσασμένη μάχη, χρησιμοποιηθηκαν αθέμιτα μέσα, παράδοξες στρατηγικές, χτυπήματα κάτω από την μέση και διάφορα τεχνάσματα. Αποτέλεσμα και πάλι ισόπαλο.

Μύρωνας Στρατής & Ησαίας Ματιάμπα στο Σταυρό του Νότου


Τώρα η 3η αναμέτρηση στην σκηνή του Σταυρού Του Νότου θα είναι μέχρι τελικής πτώσεως… του κοινού. Το παιχνίδι έχει σοβαρέψει και δεν χωράνε ενδοιασμοί… Dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμοί, λάτιν ανορθόδοξος πόλεμος, ρουκέτες από τα 90’ς, μάχη σώμα με σώμα… πάνω απ’ όλα… και όλα για όλα… κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθισμένος! 

Από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατόβραδο η πιο καλοκουρδισμένη feelgood χορευτική πολεμική μηχανή στο γνωστό θέατρο επιχειρήσεων της οδού Φραντζή!

Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κρασί - Ώρα προσέλευσης: 22.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος - Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2109226975


Tags
Μουσικά Είδη:DanceΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε