ελληνική μουσική
  300 online   ·  210.971 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Ο Κώστας Λιβαδάς στη σκηνή με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

  Ο Κώστας Λειβαδάς θα βρεθεί μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου για να παρουσιάσει μια παράσταση βασισμένη στη διαδρομή των τραγουδιών του στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου.

  Ο Κώστας Λιβαδάς στη σκηνή με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

  Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
  939 άρθρα στο MusicHeaven
  Δευτέρα 25 Νοέ 2013

  ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ

  Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

  Σταυρός του Νότου Club
  Συμμετέχει η Ελένη Τσαλιγοπούλου

   

  Ο Κώστας Λειβαδάς θα βρεθεί, στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει μια παράσταση βασισμένη στη διαδρομή των τραγουδιών του, από το ξεκίνημα του και "Το κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα" έως το πρόσφατο και αγαπημένο "Η επιμονή σου", καθώς επίσης και το καινούργιο του άλμπουμ"Γραμμένο με Κόκκινο", που συνιστά την πρώτη του, ολοκληρωμένη, ανθολογία ποίησης.

  Μαζί του στη σκηνή και η παντοτινή συνεργάτιδά του, Ελένη Τσαλιγοπούλου.

  Η βραδιά θα είναι ένα μελωδικό ταξίδιμε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια. Τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Κώστα Λειβαδά αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές, τραγούδια που θα μας συντροφεύουν για πάντα.

  Στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Club θα ακουστούν τα ήδη αγαπημένα τραγούδια "Πάω να δω τα αστέρια” και "Γραμμένο με κόκκινο" από το καινούργιο του άλμπουμ, καθώς και μια επιλογή από τα αγαπημένα τραγούδια του Κώστα των τελευταίων 15 ετών- "Παιδιά των δρόμων", "Είναι εντάξει μαζί μου", "Μοίρα μου έγινες", "Όχι μπάλα στο σαλόνι", "Πιάσε με" ως τα πολύ πρόσφατα "Μετακόμιση τώρα" και επιμονή σου" -.

  Η καλλιτεχνική χημεία του Κώστα Λειβαδά και της Ελένης Τσαλιγοπούλου θα είναι παρούσα σε μια βραδιά που υπόσχεται να μας ταξιδέψει μέσα από το soundtrack των αναμνήσεών μας - από τη λαϊκή ρούμπα "Τα παιδιά των δρόμων" στο διαχρονικό "Πιάσε με", το "Παραμιλητό μου" και το "Είναι εντάξει μαζί μου" μέχρι τα "Σπίτια των φίλων" - τραγούδι που έγραψαν μαζί-.  Σταυρός του Νότου Club 
  ώρα εναρξης: 10.00μμ
  Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος - Αθήνα
  Τηλ. Επικοινωνίας: 2109226975, www.stn.gr
  Είσοδος: 10€ με μπυρα/κρασι

  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε