αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

Οι Πατρινοί Fuel Eater στο πρώην Bat city

Οι Fuel Eater παρουσίασαν τον πρώτο τους δίσκο κι ο χαμός ήταν μεγάλος...

Οι Πατρινοί Fuel Eater στο πρώην Bat city

Γράφει η Σοφία Γραβιά (foufy)
4 άρθρα στο MusicHeaven
Παρασκευή 13 Νοέ 2015

  Στις 31/10 άλλοι μασκαρεύτικαν κι άλλοι ξέφυγαν, ο μήνας τέλειωνε και η καριέρα άρχιζε. Είχα λοιπόν την τιμή και την τύχη να καμαρώσω έναν αγαπημένο φίλο και την άπαιχτη μπάντα του στην παρουσίαση του πρώτου τους δίσκου, το όνομά τους "Fuel Eater". Οι Fuel είναι ένα συγκρότημα από την Πάτρα και ανήκουν στην οικογένεια του Heavy Rock. Η ηχογράφηση του πρώτου τους ντέμο έγινε στα μέσα του 2014 με τα εξής κομμάτια: "Refuge Denied", " Against Goliath" και "King of Desert Utopia" το οποίο εκδόθηκε σε ψηφιακή μορφή στο διαδίκτυο αλλά και συνοδεύτηκε από video clip ώστε να στρωθεί το έδαφος για την παρουσίαση του επερχόμενου δίσκου.

Οι Πατρινοί Fuel Eater στο πρώην Bat city

   Μαζί τους υποστηρικτικά αλλά δίνοντας μια τρελή νότα στο live ήταν οι "Noseblunt". Τα παιδιά αυτά πλέουν ανάμεσα σε στύλ κλασσικού ροκ έως και garage. Πέτυχαν λοιπόν να μας κουνήσουν και συνέβαλαν στο να αναμένουμε εν αγωνίως απ' τη μία την παρουσίαση και την απουσία τέλους απ' την άλλη. Δεύτεροι, εμφανίστηκαν οι καταπληκτικοί και κατά τι τρελοί "Jaw Breaker" οι οποίοι είναι ενεργοί από το 2012 και μας έρχονται από Αθήνα. Έχουν επηρεαστεί από το Metal, το stoner και το southern. Αυτοί κι αν ξέφυγαν αφού μας έφεραν πίσω σε εποχές που επιβάλλονταν να "κοπανιέσαι" δίχως αύριο. Last but not least ήρθαν να ταράξουν τη νύχτα οι "Friend of Gods" που όπως αυτοαναφέρονται είναι τρεις τρελοί μουσικοί με επιρροές απο το Funk,το Punk,το garage και φυσικά το Metal. Λατρεύουν τις περίεργες και παράξενες μελωδίες πράγμα που τους οδήγησε στο να στρώσουν ένα μοναδικό έδαφος για την εμφάνιση των τιμώμενων Fuel Eater.

Οι Πατρινοί Fuel Eater στο πρώην Bat city

Τέλος, γυρνόντας πίσω στους αγαπημένους Fuel Eater  πρέπει να τονίσω πως ο δίσκος λέγεται "Centralia" και διατίθεται για αγορά τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε φυσική μορφή όπως και τα απίστευτα μπλουζάκια τους. Το live έλαβε χώρα στο Bullet Club Athens ή όπως είναι γνωστό στους πιο παλιούς Bat city. Θα θελα να ευχαριστήσω όσους στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών, όσους συνέβαλαν στο να πάει αυτή η βραδια τέλεια αλλά και τις μπάντες και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους και πάντα τρέλα και μουσική.

Οι Πατρινοί Fuel Eater στο πρώην Bat city

Μπορείτε να τους βρείτε στα: https://www.facebook.com/FuelEater/?fref=nf

http://fueleater.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/FriendOfGods/?fref=nf

https://www.facebook.com/nosebluntband/?fref=nf

https://www.facebook.com/Jaw-Breaker-518879578190213/?fref=nf


Tags
Μουσικά Είδη:FunkMetalPunkRock


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε