ελληνική μουσική
  217 online   ·  211.037 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

  Γονίδης Χατζίδου Αρσενίου στο frangelico

  Γονίδης Χατζίδου Αρσενίου για πρώτη φορά μαζί σε μία ξεχωριστή συνύπαρξη στο frangelico.

  Γονίδης Χατζίδου Αρσενίου στο frangelico

  Τρίτη 29 Μαρ 2016

  Το frangelico για ακόμα μια σεζόν δεν απογοητεύει τους αμέτρητους θαμώνες του, που κάθε φορά κατακλύζουν το κέντρο και στηρίζουν τα σχήματα που εμφανίζονται στη σκηνή του, αγκαλιάζοντάς τα στο μέγιστο βαθμό. Αυτό, το είδαμε και το χειμώνα, όταν ο κόσμος αγάπησε τις εμφανίσεις του Αντύπα με τον Χρήστο Μενιδιάτη στην πίστα αυτή της λεωφόρου Ποσειδώνος 35, ενώ τώρα, το σχήμα της άνοιξης 2016, γνωρίζει επιτυχία με εξίσου αμείωτο ρυθμό. Ο λόγος; Μα φυσικά το γεγονός ότι το frangelico φιλοξενεί στη σκηνή του μερικά από τα πιο αγαπημένα ονόματα της λαϊκής σκηνής. Έχοντας επικεφαλής του σχήματος τον Σταμάτη Γονίδη, που εδώ και δεκαετίες είναι ο μάστερ της λαϊκής ζωντανής διασκέδασης, με αμέτρητες επιτυχίες, το frangelico ολοκληρώνει το επιτυχημένο καυτό σχήμα με δύο ονόματα φωτιά των τελευταίων χρόνων, Ελένη Χατζίδου Σάκη Αρσενίου.

  ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ FRANGELICO ΑΝΟΙΞΗ 2016

  Τριάντα χρόνια μετρά η αξεπέραστη μουσική του πορεία στα ελληνικά μουσικά δρώμενα! Μέσα σε αυτά, ο Σταμάτης Γονίδης μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, που έχουν μείνει ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου, έχει βρεθεί στην πίστα με όλα τα μεγάλα ονόματα του τραγουδιού και κοντά του έχουμε ζήσει βραδιές διασκέδασης που ποτέ δε θα ξεχάσουμε! Έχει ανέβει σχεδόν σε όλες τις πίστες της πόλης, με εκείνη του frangelico να είναι φυσικά ανάμεσα σε αυτές που έχει συνεργαστεί περισσότερες από μία φορές. Την περσινή σεζόν ανέβαινε και πάλι σε αυτή, μαζί με τον Χρήστο Χολίδη, ενώ φέτος η συνεργασία αυτή συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Φέτος βλέπουμε μία μοναδική μουσική συνύπαρξη: frangelico Γονίδης Χατζίδου Αρσενίου σε μία μοναδική μουσική συνύπαρξη, στην οποία δύσκολα θα μπορέσει κανείς να αντισταθεί. ’λλωστε, ο μεγάλος καλλιτέχνης ακολουθείται πάντοτε από το φανατικό κοινό του σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα!

  ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ FRANGELICO ΑΝΟΙΞΗ 2016

  Αισίως, φέτος κλείνονται δέκα χρόνια από τη στιγμή που η Ελένη Χατζίδου μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 4.Η τραγουδίστρια μπορεί να μην ήταν η μεγάλη νικήτρια, ωστόσο, μέσα από το talent show κατάφερε να ξεχωρίσει και να ακολουθήσει μία ανοδική πορεία μέσα στα επόμενα χρόνια. Οι συνεργασίες επί σκηνής δε σταμάτησαν ποτέ, ενώ η μεγάλη δισκογραφική επιτυχία έφτασε μόλις πριν τρία χρόνια, με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Χειρότερη», που ακουγόταν ασταμάτητα παντού. Έκτοτε, οι μετοχές της ανέβηκαν για τα καλά, και η Ελένη Χατζίδου μέτρησε πολλές και μεγάλες επιτυχίες, ενώ κατείχε ασταμάτητα μια θέση στις πίστες της πόλης, και μάλιστα σε πρώτο ρόλο στο πρόγραμμα. Τώρα, τη βλέπουμε σε μία ακόμα ξεχωριστή συνεργασία. Χατζίδου Γονίδης Αρσενίου frangelico για πρώτη φορά μαζί σε μία ξεχωριστή συνύπαρξη.

  Γονίδης Χατζίδου Αρσενίου στο frangelico

  ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ FRANGELICO 2016

  Ο Σάκης Αρσενίου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δυναμικά ονόματα της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό τραγούδι. Έχοντας ξεκινήσει δυναμικά στη νύχτα από την πίστα του Caramela, έχει να μετρά μονάχα επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, με κάθε φορά, η επιτυχία να είναι μεγαλύτερη από πριν. Έχει κυκλοφορήσει πολλές δισκογραφικές επιτυχίες, που του έχουν εξασφαλίσει μία καλή πορεία στα πράγματα και έχει αποκτήσει πολλούς φανς που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα. Φέτος, φαίνεται πως ήταν η στιγμή να αλλάξει στέκι και να εγκαταλείψει ύστερα από πολύ καιρό την πίστα του Caramela. Η πίστα του frangelico 2016 είναι εκείνη που έγινε η νέα τους στέγη. Αρσενίου Γονίδης Χατζίδου ανεβαίνουν εκεί και μας απογειώνουν!  

  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε