ελληνική μουσική
    663 online   ·  210.857 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Πανταζής Κοκκίνου στο Barbarella Athens Live

    Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα διασκέδασης κάθε εβδομάδα στην Αθήνα και μετατρέπουν το ολοκαίνουριο και απόλυτα φρέσκο Barbarella Athens, στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην πόλη.

    Πανταζής Κοκκίνου στο Barbarella Athens Live

    Γράφει το μέλος MusicHeaven
    23 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 27 Νοέ 2023

    O Νοέμβριος 2023 μπήκε με ένα νέο hot spot στην Αθήνα, καθώς το Barbarella Live Athens άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας με ένα δυναμικό σχήμα που έχει ήδη ξεχωρίσει και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Πανταζης Κοκκινου, δύο κορυφαία ονόματα της λαϊκής διασκέδασης ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και φέρνουν τα πάνω κάτω στην πόλη της Αθήνας από την οδό Ερμού - συγκεκριμένα από εκεί που μέχρι πρότινος υπήρξε το Hotel Ermou. Φέτος, έρχεται να πάρει τη σκυτάλη στον χώρο αυτό το Barbarella Athens και ήδη, μέσα στις λίγες μέρες ζωής του στην Αθήνα, έχει προκαλέσει τον απόλυτο πανικό στην αθηναϊκή νύχτα, με sold out βραδιές, απόλυτο κέφι και διάθεση και αξέχαστες μουσικές εμπειρίες κάθε εβδομάδα.

    'Για μαγικές Τετάρτης και βασανιστικά Σάββατα μόνο στο Μπαρμπαρέλα σας περιμένουμε', αναφέρει ο Λευτέρης Πανταζής στο Instagram του, περιγράφοντας αυτό που μπορεί κανείς να ζήσει στον χώρο του ολοκαίνουριου Barbarella Athens κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Με τις διαχρονικότερες επιτυχίες του, αλλά κυρίως με το κέφι του, ο γνωστός σε όλους ΛΕΠΑ φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης και μας χαρίζει αξέχαστες βραδιές κεφιού. Τα τελευταία χρόνια, ο Λευτέρης Πανταζής έχει έρθει για τα καλά στο προσκήνιο και ο λόγος είναι οι συνεργασίες του με απόλυτα νεανικά κέντρα διασκέδασης που τον έχουν φέρει και πάλι κοντά στο νεανικό κοινό της ελληνικής μουσικής. Με όλη την εμπειρία του και το μοναδικό κέφι που τον διακατέχει, ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει το θερμόμετρο της διασκέδασης να χτυπάει 'κόκκινο' και να παρουσιάζει βραδιές που πραγματικά μένουν αξέχαστες!

    Από την άλλη, η Έλλη Κοκκίνου μετρά επίσης πολλά χρόνια εμπειρίας στις πίστες. Είναι από τα ονόματα που διαχρονικά έχουν μια θέση στις μεγάλες πίστες της Αθήνας κάθε σεζόν και πραγματικά οι συνεργασίες της με καλλιτέχνες σε αυτές ξεχωρίζουν. Την έχουμε δει να έχει στο πλευρό της μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, ενώ φέτος έρχεται να μετρήσει ακόμα μια πολύ σημαντική συνεργασία, αυτή με τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή. Οι δυο τους φαίνεται να δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα διασκέδασης κάθε εβδομάδα στην Αθήνα και μετατρέπουν το ολοκαίνουριο και απόλυτα φρέσκο Barbarella Athens στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην πόλη.

    Οι Τετάρτες και τα Σάββατα αποκτούν έναν διαφορετικό αέρα πλέον στην Αθήνα και αποτελούν δύο κομβικές μέρες, καθώς το νυχτερινό κέντρο δίνει τη δυνατότητα και στο κοινό που θέλει να διασκεδάσει τις καθημερινές να το κάνει, αλλά και προσφέρει και την απόλυτη κλασική και καθιερωμένη εμπειρία διασκέδασης του Σαββάτου. Οι δύο αυτές μέρες, έχουν πλέον έναν και μόνο προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα: το Barbarella Athens. Η χημεία των δύο καλλιτεχνών από τις πρώτες βραδιές συνεργασίας τους φαίνεται να είναι άψογη, ο χώρος φαίνεται να έχει βρει τα καταλληλότερα ονόματα για να τον παρουσιάσουν, οι επιτυχίες είναι αμέτρητες, το κέφι πολύ, και όλα έχουν βρει την κατάλληλη αναλογία για να μπορούμε να ζούμε την απόλυτη εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης στην οδό Ερμού. Κάθε εβδομάδα, η πυξίδα της διασκέδασης έχει έναν και μόνο προορισμό για τον χειμώνα 2024: το Barbarella Athens. 

     




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε