ελληνική μουσική
    592 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Καλοκαίρι 2018 - Οι Συναυλίες Που Περιμένουμε

    Εδώ είναι μια επιλογή από τις καλοκαιρινές συναυλίες που θα συμβούν στην Αθήνα και δεν πρέπει να χάσετε.

    Καλοκαίρι 2018 - Οι Συναυλίες Που Περιμένουμε

    Δευτέρα 19 Μαρ 2018

    Αν ψάχνετε για μοναδικές καλοκαιρινές εκδρομές, μην ψάχνετε πολύ μακριά. Κάθε χρόνο, η Ελλάδα δεν θεωρείται μόνο ως ένας από τους πιο κορυφαίους προορισμούς του κόσμου αλλά και ως η σκηνή για μια ποικιλία εκδηλώσεων και φεστιβάλ που συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες στην πρωτεύουσα της χώρας.

    Στις 16 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο beach party της χρονιάς με τον Κωστή Μαραβέγια σε μια τρίωρη συναυλία στη Πλατεία Νερού. Η έναρξη θα γίνει στις 18:30 και η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει από τα 10€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Θα απολαύσουμε την υπέροχη μουσική διπλά στη θάλασσα, με παρέα τα ωραία λευκά κρασιά μας και τους φίλους μας. Μια υπέροχη συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε.

    Ο Bill Murray και ο Jan Vogler θα βρεθούν μαζί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 19 Ιουνίου 2018. Η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών έγινε τυχαία σε μια υπερατλαντική πτήση και έμελλε να διευρύνει τους ορίζοντες τους και δημιούργησαν μαζί αυτό το μοναδικό καλλιτεχνικό πάντρεμα. Ένας κωμικός, λοιπόν και ένας τσελίστας έρχονται στην Αθήνα με την παράσταση “New Worlds” για να γεφυρώσουν Αμερική με Ευρώπη και να αναδείξουν τις αξίες της μουσικής και της λογοτεχνίας. Συμμετέχουν η βιολίστρια Βανέσσα Πέρεζ  και η τσελίστα Μίρα Γουάνγκ. Μια παράσταση που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε.

    Για μόνο 2 συναυλίες θα έρθει στη χώρα μας ο Sting. Την Παρασκευή 22 & το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 ο γνωστός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, σε μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη σε όσους παρευρεθούν. Ο Sting πέρα από τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός είναι και συγγραφέας αλλά και ακτιβιστής. Ένας ιδιαίτερος σόλο καλλιτέχνης που έχει βραβευτεί με 10 βραβεία Grammy, ένα Emmy, ένα Golden Globe, δύο Brits και έχει τέσσερις υποψηφιότητες για Oscar. Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από τα 60€ και φτάνουν μέχρι τα 142€ ανάλογα τη θέση.

    Στις 3 Ιουλίου 2018, για πρώτη φορά στο Ηρώδειο έρχονται οι Calexico. Με ένα ιδιαίτερο τρόπο (από την κουζίνα του σπιτιού του)  ο Joey Burns μας ανακοινώνει τον ερχομό τους στην Ελλάδα. Για μια και μόνο εμφάνιση οι Calexico θα μας μαγέψουν στο Ηρώδειο και σίγουρα θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όσους αγαπούν την μοναδική αυτή μπάντα. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 25€ και φθάνουν μέχρι τα 60€.

    Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, το Rockwave Festival, υποδέχεται για πρώτη φορά στη Ελλάδα το δημοφιλές συγκρότημα Arctic Monkeys. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο TerraVibe Park και η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη από την 1 Φεβρουαρίου. Εφοδιαστείτε με νερά, σνακ, βιταμίνες γιατί θα είναι μια μεγάλη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό. Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 69€ τα γενικής εισόδου μέχρι 100€ τα VIP.

    Αγγελική Μπάμπε

    Lithos Digital


    Tags


    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε