ελληνική μουσική
    702 online   ·  210.848 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Μπουζούκια Αθήνα Χειμώνας 2022 - 2023

    Ποια είναι τα σχήματα στις πίστες της Αθήνας που θα απολαύσουμε τον χειμώνα που έρχεται; 

    Μπουζούκια Αθήνα Χειμώνας 2022 - 2023

    Γράφει το μέλος MusicHeaven
    23 άρθρα στο MusicHeaven
    Τρίτη 20 Σεπ 2022

    Πολλά από αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει ή είναι ένα βήμα προ των πυλών. Δες παρακάτω αναλυτικά τα σχήματα που έρχονται να πρωταγωνιστήσουν φέτος στη διασκέδαση.

    Romeo Club: Για ακόμα μία σεζόν, το Romeo συνεργάζεται με τον Θοδωρή Φέρρη και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει σταθερά εκεί τον καλλιτέχνη και το αποτέλεσμα έχει αναμφίβολα αγαπηθεί από το κοινό. Μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεσηκώνει το κοινό της πόλης και δημιουργεί το δικό του, μοναδικό vibe.

    Μπουζούκια Αθήνα Χειμώνας 2022 - 2023

    Voodoo Club: Και φέτος, το αγαπημένο κλαμπ της Αθήνας θα είναι κοντά μας με δύο μοναδικές, live βραδιές. Τις Παρασκευές, τα ηνία του προγράμματος αναλαμβάνει και φέτος ο Νικηφόρος, ο οποίος έχει συνδέσει πλέον το όνομά του με τον χώρο, ενώ τις Κυριακές τη σκυτάλη έρχεται να παραλάβει (για πρώτη φορά) η Ηλίας Καμπακάκης.

    Αυτοκίνηση Μαρουσι: Ο Χρήστος Μενιδιάτης πέρσι εγκαινίασε την πίστα της Αυτοκίνησης, στην επιστροφή του κέντρου ύστερα από καιρό. Μαζί με την Καίτη Γαρμπή παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που ξεχώρισε και έδωσε στον καλλιτέχνη το πράσινο φως για ακόμα έναν χειμώνα στην ίδια πίστα.

    Lido Stage Ρόκκος : Ο Στέλιος Ρόκκος θα είναι το όνομα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη συγκεκριμένη πίστα και για τη δεύτερη χρονιά παρουσίας του στην Αθηναϊκή διασκέδαση. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, έχοντας διαγράψει χιλιόμετρα στις πίστες εδώ και δεκαετίες, έχει την κατάλληλη εμπειρία για να μας χαρίσει στιγμές ατελείωτης διασκέδασης.

    Bodega Live Περιστερι: Κάθε χρονιά, το Bodega είναι ένα από τα κύρια σημεία διασκέδασης των δυτικών προαστίων και όχι μόνο. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και κάθε σεζόν οι καλλιτέχνες που φιλοξενεί στον χώρο του, έχουν την κατάλληλη εμπειρία για να χαρίζουν ατελείωτο κέφι. Φέτος, και πάλι στη σκηνή του ο Σάκης Αρσενίου, που έρχεται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο να μας χαρίσει ένα μοναδικό πρόγραμμα μαζί με τον Κυριάκο Κυανό και τον Διονύση Μακρή.

    Ωμεγα Live Stage Τσαλικης Γιαννιας: Ο Γιώργος Γιαννιάς φαίνεται σιγά σιγά να συνδέει στενά το όνομά του με το συγκεκριμένο κέντρο. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα δούμε εκεί τον καλλιτέχνη, ύστερα από την περσινή επιτυχία που σημείωσε μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Φέτος, την πίστα θα μοιραστεί με ακόμα έναν Γιώργο, τον Τσαλίκη. Το πρόγραμμά του θα ολοκληρώνουν Antonella και Κώστας Ορφανίδης.

    Enastron: Οι Melisses φέτος κάνουν την ανατροπή και μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με το ΒΟΧ αλλάζουν στέκι. Η πίστα του Έναστρον είναι εκείνη στην οποία θα τους απολαύσουμε φέτος, σε μία ξεχωριστή στιγμή του συγκροτήματος που κάνει αυτή τη στροφή στις εμφανίσεις του. Και το μόνο βέβαιο είναι πως θα δούμε ένα πολύ φρέσκο και ανανεωμένο αποτέλεσμα.

    Ο Βοτανικός για το χειμώνα 2022-2023 είναι πολύ κοντά σε μια συνεργασία έκπληξη με την συμφωνία με έναν πολύ σημαντικό καλλιτέχνη που πρωταγωνιστεί στην αθηναική νυχτα

    Ακτή Πειραιώς: Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος, στην πρώτη τους συνεργασία, έρχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις στη διασκέδαση με μία μουσική παράσταση που θα αγαπηθεί. Από τον Οκτώβριο, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες θα ενώνουν τις φωνές τους και αποτέλεσμα θα είναι μαγικό.

    Κέντρο Αθηνών: Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται στην ίδια πίστα για δεύτερη φορά και από τις 29 Σεπτεμβρίου, και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, θα μας χαρίζει μοναδικές βραδιές ατελείωτου κεφιού και αναμφίβολα θα είναι και πάλι - όπως είναι άλλωστε κάθε χρόνο - ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη διασκέδαση της Αθήνας.

    Nox Athens: Το ΝΟΧ, από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, συνέδεσε το όνομά του με τον Αντώνη Ρέμο. Φέτος, ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα είναι και πάλι στην πίστα του, όμως, φέτος θα την μοιράζεται με ακόμα ένα σπουδαίο όνομα του ελληνικού τραγουδιού, την Καίτη Γαρμπή.

    Posidonio Music Hall: Ο Πάνος Κιάμος και ο Tonis Sfinos συνεχίζουν την επιτυχία με αμείωτο ρυθμό, παρά τους αρκετούς μήνες παρουσίας τους στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο. Μαζί τους, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ολοκληρώνει το πρόγραμμα και κάνει τη διασκέδαση να χτυπάσει «κόκκινο» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

    Εμπατή North : Μάκης Δημάκης, Πάνος Καλίδης και Σάσα Μπάστα ενώνουν τις φωνές τους και έρχονται από τον Οκτώβριο στη συγκεκριμένη πίστα για να μας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη σειρά εμφανίσεων που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μαζί μας στη διασκέδαση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 

    Frangelico: Το καλοκαιρινό σχήμα του νυχτερινού κέντρου καλά κρατεί ακόμα, καθώς έχει αγαπηθεί και κλέψει τις εντυπώσεις στη διασκέδαση. Χρήστος Μενιδιάτης, Λένα Παπαδοπούλου, Μαρία Κορελλι και Κώστας Ορφανίδης συνεχίζουν για λίγο ακόμα, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

    Vegas live Stage: Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς συμπράττουν για πρώτη φορά και το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Πρόκειται για δύο μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού που έρχονται να παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα που θα ξεχωρίσει για τα καλά στη διασκέδαση της Αθήνας. 

     




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε