ελληνική μουσική
    660 online   ·  210.857 μέλη

    Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς, δύο κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, έρχονται στo Vegas Live Stage.

    Vegas Live Stage

    Γράφει το μέλος MusicHeaven
    23 άρθρα στο MusicHeaven
    Τρίτη 27 Σεπ 2022

    Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς έρχονται στo Vegas Live Stage.

    Πρόκειται για δύο κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Και όχι άδικα, καθώς έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες επιτυχίες αλλά και έχουν διασκεδάσει πολλές γενιές ανθρώπων, μέσα στις δεκαετίες παρουσίας του στο ελληνικό στερέωμα. Και τώρα, έφτασε η στιγμή που ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς θα συμπράξουν μουσικά και θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στον χειμώνα 2023 στην πίστα του Vegas Live Stage. Οι δύο καλλιτέχνες θα πλαισιώνονται από ένα ακόμα γυναικείο όνομα (το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό) και τον Νίκο Δούρο που θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα δίνοντας τη δική τους, νεανική νότα. Όλα αυτά, από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, όπου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του σχήματος και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς έρχονται από την πίστα της οδού Πέτρου Ράλλη 29 για να γίνουν το απόλυτο hot spot στη διασκέδαση της Αθήνας.

    Το Vegas Live Stage άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες τους στο κοινό μόλις τον περασμένο Νοέμβριο και την πίστα του εγκαινίασαν οι Γιώργος Βελίσσαρης, Χαρά Βέρρα, Πέτρος Ίμβριος και Σοφία Δανέζη. Το σχήμα ανέδειξε αμέσως το νέο νυχτερινό κέντρο το οποίο έγινε γρήγορα ένα από τα νέα και μεγάλα hot spots της πόλης. Την επιτυχία του ήρθε να επισφραγίσει και το δεύτερο σχήμα που ανέβηκε στη σκηνή του και δεν είναι άλλο από εκείνο με τον Ζαφείρη Μελά. Ο μεγάλος ερμηνευτής, την περασμένη άνοιξη, ανέβηκε στη σκηνή του Vegas Live Stage και μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Βασίλη Τερλέγκα παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που συνέχισε με αμείωτο ρυθμό την επιτυχία που γνώρισε το νυχτερινό κέντρο. Τώρα, ο σπουδαίος ερμηνευτής επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην πίστα του, αυτή τη φορά μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και οι δυο τους ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αμέτρητες επιτυχίες, εμπειρία πολλών δεκαετιών στη διασκέδαση αλλά και πάνω από όλα, διάθεση για βραδιές γεμάτες διασκέδαση θα είναι τα συστατικά που θα συνθέσουν ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν στον χώρο του Vegas Live Stage. Αυτή η μοναδική συνεργασία - έκπληξη της φετινής σεζόν είναι εδώ και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χάρτη της διασκέδασης της Αθήνας φέτος.

    Ο Σταμάτης Γονίδης, εκτός από πολύ μεγάλο και κλασικό του ρεπερτόριο, έρχεται και με μερικές νέες κυκλοφορίες που ήδη έχουν αγαπηθεί. Τα πρόσφατα τραγούδια του «Εσύ ρωτάς», «Ήταν Λάθος» και «Καρδιά με καρδιά» έρχονται να προστεθούν δυναμικά στη λίστα με τις επιτυχίες που ακούμε ζωντανά από εκείνον και να ξεχωρίσουν. Από την άλλη, ο Ζαφείρης Μελάς επίσης μάς χάρισε πρόσφατα νέες επιτυχίες. Το «Περνάω φάση» αλλά και «Τα λαϊκά τραγούδια» κυκλοφόρησαν μόλις πριν από λίγους μήνες και έχουν φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο πρόγραμμα του καλλιτέχνη. Απόλυτα ανανεωμένοι λοιπόν, με νέες επιτυχίες και φουλ διάθεση, οι δύο λαϊκοί τραγουδιστές έρχονται στο Vegas Live Stage και είναι έτοιμοι να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της πόλης! 

     




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε