ελληνική μουσική
  195 online   ·  210.669 μέλη
  chat
  αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

  Μακρόπουλος, Καραφώτης στο Estet Athens

  Τα βράδια της Πέμπτης και του Σαββάτου στον Άλιμο αποκτούν και πάλι νόημα.

  Μακρόπουλος, Καραφώτης στο Estet Athens

  Γράφει το μέλος MusicHeaven
  23 άρθρα στο MusicHeaven
  Παρασκευή 09 Δεκ 2022

  ESTET Athens: Πρεμιέρα στη διασκέδαση με Μακρόπουλο - Καραφώτη

  Ένα νέο στέκι στην Αθήνα κάνει την είσοδό του στη διασκέδαση της πόλης την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, και δεν είναι άλλο από το ESTET Athens, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στον Άλιμο. Όπως καταλαβαίνει κανείς από τη διεύθυνσή του, το νυχτερινό κέντρο έρχεται να πάρει τη θέση ενός άλλου, μακροχρόνιου και πολύ αγαπημένου νυχτερινού μαγαζιού, του Frangelico. Το τελευταίο έκλεισε φέτος τριάντα χρόνια παρουσίας στη νύχτα της Αθήνας, όντας ένας από τους «ναούς» της νυχτερινής διασκέδασης, και κάπως έτσι κλείνει αυτόν τον μεγάλο κύκλο επιτυχημένης πορείας. Το ESTET Athens έρχεται να πάρει τη θέση του και να συνεχίσει αυτή την τρελή πορεία επιτυχίας που έχει διαγράψει επί τρεις δεκαετίες. Την πίστα του θα εγκαινιάσουν δύο πάρα πολύ αγαπημένα ονόματα του τραγουδιού, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Κώστας Καραφώτης. Οι δύο λαϊκοί καλλιτέχνες έρχονται να δώσουν την ξεχωριστή τους σφραγίδα στο νέο στέκι της πόλης, με μία συνεργασία μεταξύ τους που θα δούμε για πρώτη φορά. Από τις 8 Δεκεμβρίου 2022 και για κάθε Πέμπτη και Σάββατο, Μακρόπουλος και Καραφώτης θα ενώνουν τις φωνές και τα ρεπερτόριά τους και θα απογειώνουν το κέφι και τη διασκέδαση. Τα βράδια της Πέμπτης και του Σαββάτου στον Άλιμο αποκτούν και πάλι νόημα.

  Ο Νίκος Μακρόπουλος ήταν πάντοτε ένα από τα σταθερά χαρτιά επιτυχίας του προκατόχου του ESTET Athens, Frangelico. Είναι αμέτρητες οι φορές που είχαμε δει τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη στην πίστα του και η χημεία τους ήταν αδιαμφισβήτητη. Έτσι, οι ιθύνοντες δεν θα μπορούσαν να διαλέξουν ένα πιο κατάλληλο όνομα από εκείνο. Έχοντας στις μουσικές του αποσκευές παλιές και νέες επιτυχίες, όπως και το πάρα πολύ πρόσφατο «Πουθενά Και Παντού», αλλά και χιλιόμετρα εμπειρίας στις πίστες (και πολλά σε αυτή την ίδια), ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται πανέτοιμος και γεμάτος ενέργεια και διάθεση για να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. Από την άλλη, ο Κώστας Καραφώτης, ένα ακόμα γνωστό και αγαπημένο όνομα του ελληνικού τραγουδιού, έχει σταθερά μία θέση στις πίστες της Αθήνας κάθε χειμώνα, ενώ τα σχήματα στα οποία συμμετέχει γνωρίζουν πάντα μεγάλη επιτυχία. Ακολουθείται από το δικό του φανατικό κοινό σε κάθε του βήμα, και κάτι αντίστοιχο θα γίνει και φέτος στο ESTET Athens. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη του συνεργασία με τον συγκεκριμένο χώρο (το 2012 στο Frangelico), έρχεται η δεύτερη συνεργασία του εκεί, που επίσης θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το ESTET Athens θα είναι ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης! Estet Athens Μακροπουλος Τηλεφωνο 211-7707570

   

  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε