ελληνική μουσική
396 online   ·  209.855 μέλη
Ένα όραμα (Vision) μεταφέρεται στον κόσμο των ήχων. Το όραμα για έναν πολυφυλετικό κόσμο (World) που προσπαθεί να ζήσει ειρηνικά, γίνεται μουσική.

Ένας αναγνωρισμένος μουσικός, ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης. Τον έχουμε δει, εκεί στο βάθος, να παίζει drums στις μπάντες του Μάριου Φραγκούλη, του Γιάννη Σπανού, του Γιώργου Χατζηνάσιου, των C-Real, αλλά και δίπλα στον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Βασίλη Σαλέα και πολλούς άλλους αγαπημένους μας ερμηνευτές και συνθέτες.

Έχοντας εμπειρία πολλών ετών ως μουσικός, καθηγητής μουσικής, αλλά και συγγραφέας μουσικών εκπαιδευτικών συγγραμμάτων, ο γνωστός έλληνας drummer Αλβέρτος Παναγιωτόπουλος, κάνει την είσοδο του στο χώρο της δισκογραφίας με τη δουλειά Albert - Visionary World...
Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge) / 298 άρθρα στο MusicHeaven
Τρίτη 21 Ιούν 2005
Η δουλειά του Αλβέρτου Παναγιωτόπουλου κυκλοφόρησε σε παραγωγή της εταιρείας Muse.gr και πρόκειται για τη μουσική έκφραση ενός οράματος. Ενός οράματος που έχει ο δημιουργός του και αφορά σε έναν κόσμο ειρηνικό και πολυφυλετικό. Σαν αποτέλεσμα αυτού του οράματος, στις μουσικές του CD συναντάμε αρκετά στοιχεία από διαφορετικές μουσικές παραδόσεις (Αφρο, Λάτιν, Μεσογειακές, Βαλκανικές, Ανατολικές).

Το ύφος των κομματιών κινείται σε ποικίλα στύλ (Rock, Jazz, Lounge beat) όλα αυτά όμως σε ένα ομοιογενές μουσικό αποτέλεσμα με ξεχωριστή μουσική ταυτότητα.

¶ξιο λόγου είναι επίσης το γεγονός της συμμετοχής επιφανών ελλήνων μουσικών στην ηχογράφηση του δίσκου, όπως για παράδειγμα του - ιδιαιτέρως αγαπημένου στα μέλη του MusicHeaven - Γιώτη Κιουρτσόγλου. Οι υπόλοιποι μουσικοί που πλαισιώνουν και ερμηνεύουν τη μουσική του δημιουργού είναι οι Β.Ρακόπουλος, Α.Λαδόπουλος, Α.Ορφανός Γ.Ζευγόλης, Γ.Γρηγορίου, Μ.Θεοδοσάκης και άλλοι.

Ολοκληρωμένα μουσικά δείγματα σε MP3 της παραπάνω δισκογραφικής δουλειάς μπορείτε να ακούσετε, αλλά και να κατεβάσετε από την προσωπική ιστοσελίδα του Αλβέρτου Παναγιωτόπουλου στη διεύθυνση

www.albert.musicheaven.gr

Εκτός από τα MP3, εκεί μπορείτε να βρείτε πλήθος πληροφοριών σχετικά με τα έργα του δημιουργού, αλλά και τον ίδιο.

Tags
Μουσικά Είδη:JazzLoungeΚαλλιτέχνες:MuseΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε